Dubnica nad Váhom
Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂
Inak kámoška spomínala, že bola v sexshope, síce zahambená, ale prežila to, a že kúpila z čokolády kozy a že perfektné,, neviem za 13 eur myslím, ja som to MM chcela tento rok, ale keďže čoko nesmie, tak som to nechala tak.
ivetka, treba navstevovat internetove sexshopy a nemusi sa hanbit. tam si moze clovek vsetko podrobne prestudovat 😀 ja nakupujem na adultstore.sk 😀 😀 😀
no tak na tú 30ku to by bol pre mňa problém. my si darčeky nedávame, väčšinou spolu niekam ideme-navečerať sa, do kina alebo tak, skôr si jeden druhého užiť. ja väčšinou dostanem len kyticu lebo čo sa mi páči si radšej kúpim sama a on tiež.
ivetka to veru treba aby si to chlapi sami užili lebo si myslia že to je pohoda 😠 a nemáš niečo ako novalgin je silnejší a aspoň mne veru panadol a ibalgin nezaberá nikdy.
no a naparovačku práveže nemám 😅 😠
zdenka, chod, aj ja by som zas mohla 😀 no idem asi oprasit, co mam doma a pootravovat draheho 😀 akosi mi to cervene vino dviha hladinu hormonov 😀 😀 😀
Novalgin nemám, mamina isto, ale ten rapid sa mi zdá ok, ibalgin nemôžem kvôli žalúdku ☹ Ale už trochen začal zaberať.
Sisa, teda ty dnes asi tak skoro spať nepôjdeš. 😀 Mne už MM zaspal od únavy, no a ja s tou mojou kalikou, teda, a to ešte dnes čakám sviatky, tak super sprchovanie budem mať 😠
no mne tiez vzdy majo povie co by som mu kupovala on nic nepotrebuje a nechce.hlavne ze nas ma.ale chcem ho niecim potesit 🙂
zdenka, kostymy su tam drahe, to si radsej objednaj na ebay, napr. tento http://cgi.ebay.co.uk/Ladies-Sexy-PVC-Nurse-Fan...
no ja uz fakt idem 😝 😀
ivetka to ti nezavidim. ☹ ja som mala zlomenu nohu a sadru az po stehno a to umyvanie horor.
ivetka, kto co pribali naviac? teraz na mna pomaly 😝 zo sexshopu? dostala som dve dvdcka naviac a srdieckove lizatko. teda esta aj vzorku lubrikantu, no mam oblubeny iny 😀 a chystam sa do dm na tu novinku, len je draha 😝
Sisa, ty budeš mať budíčka aj o 10-j 😀
Idem off, potrebujem nohu vyložiť, bolí potvora, prajem dobrú nôcku, samozrejme ako komu 😉
Hej odtiaľ a aj baterky, ak si objednáš niečo na pohon🙂)) A čo tu ešte robíš, utekaj už 😉 A neviem aká je novinka v M, nesledujem. Povedz.

Ani sama neviem, Sisa, dnes večer som to pozerala, ale to sa učím iba na 1 skúšku, tá druhá je v sobotu hneď po prednáške, takže neviem, čo bude na prednáške 😅