icon

Dubnica nad Váhom

mkatka
20. jún 2008

Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂

sisa.b
16. okt 2009

ahojte.
tak my sme cakali na slecnu do druhej, ale ona plna energie, este nam v posteli spievala a vyskala, tak som to nakoniec zalomila skor, nez ona 😝 😀

zdenka112
16. okt 2009

ahoj sisa tak ste si nechali zajit chut.mala je riadny certik co?

sisa.b
16. okt 2009

spravala sa, akoby aj jej do pusy tieklo ciste cevene 😀

sisa.b
16. okt 2009
sisa.b
16. okt 2009

tak my sme konecne od nedele kakali 😝 zas si pri tom pekne pokricala ☹ a smrad na celu obyvacku 😅 no aspon ze nemame pokakane plienky, vsetko ide do nocnika

zdenka112
16. okt 2009

rebeka ma problemy s kakanim?moja viki kazdy den kaka alebo na druhy den.ozaj baby poradte nejaku dobru logopedicku 😒 chcela by som ist s malou lebostale pouziva tie decke mutlaniny a nechce nejako poriadne vypravat

lenka0402
16. okt 2009

my sme sa akurat zobudili,akurat mu idem mixnut masko zo zeleninkou a frcime von 😉

Zdeni aj moja svagrina chodi z malou k logopedovi do TN,vzdy jej da asi 10 stran papierou z obrazkami a do mesiaca sa to ma mala naucit.Ale poviem ty ak sa tomu venujes fakt zodpovedne ako ona,uspech zaruceny 😉
Mala uz vie celkom pekne rozpravat po 3 mesiacoch pevnej terapie.Ale ona zase nevedela ani pipnut ☹
Ale tak ju zaujali tie obrazky ze jej to ide fakt dobre.

Ivet neboj vydrzis,ved naco mame tatinov 😉 a my ta prideme niekedy ked pojdeme okolo pozriet aj z alexikom.chlapci sa mozu hrat a my pokavickujeme 😉 aby si sa nam doma nezblaznila.

zuzula25
16. okt 2009

ahojte,tak sme sa vratili z MC,bolo super,dnes tam bol akosi klud-deti sa tam moc nejasili,varesku som si urobila,ale teda esteticke citenie som asi zabudla doma 😀

zdenka to mate doma zavesenu hojdacku??

zuzula25
16. okt 2009

o tych isofixoch na autosedacke som uz citala,a teraz vyberaj sedacku,ked na kazdej je nieco zle 😠

zdenka112
16. okt 2009

zuzka ano v strope su dva haky.tak tam je zavesena.muz to este riadne doriesil aby nahodou nebol pad.

sisa.b
16. okt 2009

holky, ja musim ist piect tortu a tentokrat sa mi absolutne nechce 😒

zuzula25
16. okt 2009

sisa ides tie prsia??

zdeni tak to mate doma super s tou hojdackou,a este sa ja tvoja mala rada vonku hupe,vytrvalka 🙂

lenka este chodis k doktorovi kvoli stitnej zlaze??ja tam idem za chvilku,som objednana na 14 hodinu 😝

lenka0402
16. okt 2009

nie nechodim ale mala by som 😒 musim sa tam objednat,ale vobec sa mi nechceeee.
Ked on mi len davku stale zvysuje,a uz som na 100vke.A ty ake beres?50ky?

lenka0402
16. okt 2009

a chcela by som aj vyskusat ineho doktora,sami zda ze v PB je taky.Alebo konzultaciou v lubochni,len tam potrebujes odporucanie,ktore mi on neda.Lebo uz sme sa o tom raz bavili ☹
Pretoze z 50ky som za par mesiacov bola na 100vke. 😝 😒

lenka0402
16. okt 2009

Baby aj vasi drobci si natahuju pipika? 😕 ja len ze ci ho tam nieco nesvrbi,alebo to je normalne.
Myslim ked ho prebalujete.

sisa.b
16. okt 2009

baby a co mate so stitnou zlazou? 😕

lenka, natahuju si u nas vsetci 😀 vraj je to normalne, lebo im to robi dobre, dokonca som pozerala dokument, kde doktor spominal, ze uz pred prvym rokom si dieta moze privodit orgazmus 😅
no dobre by bolo vylucit nejaku infekciu 🙂 lebo aj to moze byt pricina

lenka0402
16. okt 2009

Sisa ja mam znizenu funkciu stitnej zlazy.

lenka0402
16. okt 2009

A dakujem 😉 vsak ked pojdem na poradnu sa ho na to opytam.

ivetka5
16. okt 2009

Lenka, budeme radi, keď sa niekedy ukážete🙂 No to aj u nás pipík funguje, normálka, ako ho prebalujem, hneď má možnosť, alebo potom pri kúpaní, celé kúpanie, keď mu dám ruku preč z neho, automatika, znova chytí. No čo už, zistil, že tam niečo je 😀

zuzula25
16. okt 2009

leni to,ze si natahuje pindika je uplne normalne,pokial ho nema zacervenany.nas si ho natahuje ked ho prebalujem,to je tym ze si ho objavili a teraz sa nemozu vynadivat a vynachytavat si ho 😀 co uz to su proste chlapi a evidentne im to ostane az do dospelosti 😀

tiez mam znizenu funkciu stitnej zlazy,ale ano to bolo komplikovane,najprv zvysenu, a sa mi to striedalo,teraz dokonca aj autominutnu.ale co uz narobim.ja som s doktorom spokojna,neviem aky je v PB,do Lubochne som sa nachodila ako dieta kazde dva tyzdne.beriem 25 cez tyzden a striedam to s 50 cez vikend,ale pravdepodobne mi to zvysi na 50,tu som brala aj pred porodom,no ved uvidime.lecim sa na nu uz od 12 rokov 😝

sisa.b
16. okt 2009

zuzi, myslim, ze sa to netyka len chlapcov. sesternicina mala sa naucila suchat sa o podusku a robila to vsade 😀

yvka1
16. okt 2009

kúpili sme konečne odsávačku na vysávač-no neviem ako som mohla byť bez toho doteraz !! 😝 😅 😵

s tým pipíkom-to tuším keď raz prídu na to že ho majú tak sa toho chytania nevedia zbaviť až do staroby 😀 😉
aj keď náš malý ma pri prebaľovaní skôr robotu s tým aby ma čo najsilnejšie a najpresnejšie kopol 😠 😝

boli sme dnes na kontrole, v pondelok môže ísť už Vaneska do škôlky,malý v kuse soplí už asi 3 týždne ale vraj s tým nič moc nenarobím lebo vraj kvôli refluxu,keď všetko vygrckáva tak sa mu opakovane infikujú horné cesty. mám len stále odsávať+ Mar alebo niečo podobné.

dnes sme sa do tej zimy chystali asi hodinu-obliecť ich obidvoch no zážitok-ja som nakoniec bola taká spotená že by mi vonku bolo teplo aj v krátkom tričku.no neviem neviem ako to zvládneme tie rána pred škôlkou 🙄 😅
sisa poraď 😀

zdenka112
16. okt 2009

baby davajte bacha aby to chlapcom neostalo do dospelosti 😀 mne normala viki zaspala a ja s nou.ja som sa prebrali a viki este spi.yvka ja som sa tiez chystala k sestre a vzdala som to.necelo sa mi ist do tej zimy 😝

lenka0402
16. okt 2009

Tak akurat sme sa vratili z prechadzky.Konecne drobec spokojny 😉 boli sme na nakup,po ceste zlupol pol rozteka,a vyskereny celu cestu.
Ale obliect ho fakt horor 😝 😒 ale ked uz zistil ze je vonku,aj zabudol aky je naobliekany. 🙂

ivetka5
16. okt 2009

Tak malý je vonku, babka že ho vezme, tak prišiel aj tatino, tak išiel s nimi, tak som sa čo to učila,s a mi vôbec nechce, nech je to už za mnou 🙄

Yvka, to aj aj sa vždy pri malom spotím, a to ty musíš byť ako špongia pri dvoch 😀

zuzula25
16. okt 2009

ahojte,u doktora vsetko OK,dokonca aj cholesterol sa mala dobry(a to som den pred tym mala salat s vyprazanym reznom)

maly je u babky,som ho tam uspala,tak s nim spia a chcu ist pozriet k braskovi,tak ho zoberu so sebou,ja si aspon poumyvam podlahu.

zdeni myslim,ze nezabranim chlapcom,aby im to nezostalo do dospelosti,toz priroda je silnejsia 😀

takze nas caka tazke obdobie s obliekanim,ja som nasla fintu na neho,obleciem ho len do svetrika,supnem do kocika a tym vie,ze sa ide von a v kociku ho doobliekam 😝

zuzula25
16. okt 2009

takze zmena planu-volala svagrina a ideme na pizzu pokila nie je maly doma

zdenka112
16. okt 2009

zuzka dem s vama 😉 mne sa viki zobudila a z nejakou blbou naladou.idem ju rozveselit. 🙂 zuzka dobru chut

yvka1
16. okt 2009

zuzka to je super sa aspoň odreaguješ 😉 😵

no ssedačka ktorú som si vybrala tam nie je no ale veď ani nechcem s isofixom ale kto sa tomu má rozumieť ktorá je dobrá a ktorá nie 😝 😠

zuzula25
16. okt 2009

zdeni pod 🙂

yvka a ktoru si vybrala??