icon

Dubnica nad Váhom

mkatka
20. jún 2008

Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂

sisa.b
16. nov 2009

ivetka, robim to podla tohto http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/marschmell...
ale chcela by som vyskusat aj mliecny http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=15998

yvka1
16. nov 2009

😵 😵

sisa.b
16. nov 2009

ivetka, tak sup sup 😉 a budes za hviezdu

ivetka5
16. nov 2009

Sisa, prídem na kurz naťahovania🙂))) 😀

Yvka, ešte držíš stále router? Inak dnes som dívala správy a hovorili tam o celiatii, že nadmerné chudnutie, radšej si daj porobiť vyšetka. Aj bolesť hlavy hovorili, to zas ja mám od 15-ch. Asi pôjdeme spolu 😅

ivetka5
16. nov 2009

No tak to by som neurobila, aj keby som 5 rokov piekla 🙄

yvka1
16. nov 2009

no ja už výsledky mám-všetko je 100%-dokonca aj cholesterol mám vraj ako keby som sa totálne zdravo stravovala 😅 ale tak chvalabohu-tak teraz môžem byť teda vďačná genetike 😅 😀

sisa.b
16. nov 2009

yvka, tak super 😵

ivetka, to chce len cvik 😉 ale teda ta sa aj mne zda dost tazka 😝 no ja zas nie som taka sikovna, tak mozno niektora z vas by to zvladla

yvka1
16. nov 2009

a net veru stále držím ale dávam si pauzy 😅

yvka1
16. nov 2009

sisa tak ty keď si spravila toho macka tak musíš všetko 😵

sisa.b
16. nov 2009

yvka, na toho macka som mala dobry navod 🙂 ale nabuduce asi radsej slonika, ten je lahsi http://www.patchworkcutters.com/pom/elephant1.asp

dm1
16. nov 2009

ten slonik je pekny ale ja by som asi na to nemala nervy

yvka1
16. nov 2009

a nemôžem toho macka spraviť radšej z plastelíny? 😉 😀

sisa.b
16. nov 2009

yvka, ved ked si hmotu dobre vypracujes, tak je ako plastelina 😉

sisa.b
16. nov 2009

dm, ja som mala nervy, kym som tomu mackovi nastrihala srst 😝

dm1
16. nov 2009

sisa tak ja by som mu od jedu asi ustrihla hlavu 😀

dm1
16. nov 2009

sisa a ako ta hmota chuti? nieje to moc sladke?

ivetka5
16. nov 2009

Sisa, to by som asi zverila cukrárke, alebo niaku gulatú klasiku by som skúsila, potiahla plastelínou tou MMF a postavičky Macka Poo by som kúpila 😀 a je to. Ja by som mu tú srsť asi žiletkou narezala 😀

Yvka, tak super, že to máš všetko ok 😉

Dm, ty by si mu hlavu odstrihla, ja asi niečo iné 😀

ivetka5
16. nov 2009

Tak ten sloník nemá chybu, je nádherný

ivetka5
16. nov 2009

😵 😵

sisa.b
16. nov 2009

baby 😀

dm, je to sladke, ale davam tam trochu tej kyseliny citronovej, tak je to take sladko-kysele. ale nedavam az tolko, co je v recepte. a mozes tam dat prichut aku chces 😉

ivetka, ved skus, uvidis, ako ti to dobre pojde 😉

sisa.b
16. nov 2009

so ziletkou by to asi tak dobre neslo a ani nevyzeralo. s tymi noznickami sa to tak dvihlo ako srst.

lenka0402
16. nov 2009

baby foto nemozem hodit lebo sa do nech chlapi pustili 😀 ked budem robit druhu skusobnu tak ju urcite odfotim, ale robila som tuto http://raduzyrecepty.com/clanky/krok-za-krokem/...

fakt super postup a taka jednoducha na zaciatok..ale farebne bola bielo orandzova a okrem tych kvetiniek tam boli hviezdicky 😉
sisa MMF som robila z tych jojo marsmalow ale nasla som len bielo ruzove,,tak som ruzove nafarbila na orandzovo 🙂

dm1
16. nov 2009

lenka dobry postup si nasla skoda ze si nestihla vyfotit aby sme ta mohli pochvalit 😉

lenka0402
16. nov 2009

Sisa a tu cukraren na trznici ma moja dobra znama..mi sa pozname uz straaasne dlho.a ona tam poziciava aj formy tak tam asi niekedy zbehnem a poziciam si autickovu a skusim zas niekedy zbuchnut toho mc.queena.

Baby ked u nas kolac.alebo torta vydrzia 2 hodiny a je po nej..len nech je sladka...to mi vzdy povie bracho

sisa.b
16. nov 2009

lenka, tak super, ze chlapom chutila 😉 to povzbudi do dalsej prace. a ozdobit sa da hocijako. kludne si pojvykrajuj velke kvetinky, do toho mensie povymienaj farby a hned to vyzera super 😵

lenka0402
16. nov 2009

sisa kupila som si aj marcipanovu hmotu bielu,,nebolo by jednoduchsie potiahnut to tym? ako sa prplat s MMF?skusala si to niekdy aj s tym? ako sa s tym pracuje?nerozpadava sa to. 😒
chcem niekdy skusit aj s tym 😉

dm1
16. nov 2009

baby nedavate niektora UM od Hami 2+? prislo mi postou jednou 200g balenie a ja kojim tak ak by niekto chcel posuniem dalej

sisa.b
16. nov 2009

lenka, neskusala som este kupovane, mne sa s mmf dobre robi 🙂 teda vacsinou 😀

yvka1
17. nov 2009

dobré ránko 😉

dm jataké mliečko dávam tak ak nepotrebuješ by som si ho vzala 😉