Jednodňová chirurgia Ilava
Ahojte máte skúsenosť ?
Mna čaká za pár dni operácia zlcnika mám z toho strach mám doma malé babo neviem ak kto vydržím bez neho 🙏
Mali ste silne bolesti alebo ako to celé prebieha ďakujem vopred za odpovede 🙏
@zuzula25 ďakujem krásne ochorela som takze idem až koncom mája mám doma malé babo tak z toho mám jedine strach že tam budem až 3 dni 🙏
Ahoj prosím ta.bola si spokojná?
@jajka78 ja som bola spokojná ale ja som mala nadštandard izbu
Mne ide o.prístup a zakrok a ako dlho si čakala na termín.dakujem@zuzula25
Ahojte, tiež ma čaká o týždeň operácia žlčníka v Ilave, tak som našla túto tému, prosím vás ako je to s nadstandardnou izbou, treba vopred objednať? A cena je aká, ak si niektorá pamätáte, na stránke nemocnice som info nenasla, tak ak treba hotovosť brať, nech som pripravená... A kazali mi piškóty alebo Marina kekse priniesť, tak uvažujem, že či mi tam ozaj nič iné nedajú, vraj minimálne 48 hodín budem hospitalizovaná... Budem vďačná za akékoľvek info. Operovať ma bude doktorka Tisová.
Ahojte, tiež ma čaká o týždeň operácia žlčníka v Ilave, tak som našla túto tému, prosím vás ako je to s nadstandardnou izbou, treba vopred objednať? A cena je aká, ak si niektorá pamätáte, na stránke nemocnice som info nenasla, tak ak treba hotovosť brať, nech som pripravená... A kazali mi piškóty alebo Marina kekse priniesť, tak uvažujem, že či mi tam ozaj nič iné nedajú, vraj minimálne 48 hodín budem hospitalizovaná... Budem vďačná za akékoľvek info. Operovať ma bude doktorka Tisová.
@11mirka22 nadštandard neporadim, ale myslím, že treba skôr rezervovať, treba hotovosť.
Piškóty, marina keksy, presnú dávku. Ja odporúčam aj sucháre, z toho sladkého som mala zahu, potom čistú neperlivu minerálku. Dostanete tam len čaj, nič ine. Hospitalizácia 2 noci
@11mirka22 nadštandard neporadim, ale myslím, že treba skôr rezervovať, treba hotovosť.
Piškóty, marina keksy, presnú dávku. Ja odporúčam aj sucháre, z toho sladkého som mala zahu, potom čistú neperlivu minerálku. Dostanete tam len čaj, nič ine. Hospitalizácia 2 noci
@zuzula25 veľmi pekne ďakujem.
@11mirka22 mna operoval šebik
A ráno som prišla zobrali krv dali nejakú tabletku šla som na sono a potom má už zobrali na sálu
Ja som volala o nadštandard platila som samizda 15€ na deň ale neni som si istá bola som dva roky dozadu a ja som si tam zobrala piskoty a presnidavky jedine čo mi tam dali bol čaj bola som tam 3 dni dve noci
Ďakujem ti veľmi pekne za radu ❤️
Zajtra tam idem k anesteziologicke, skúsim samozrejme spýtať na ten nadštandard. to si bola sama na izbe? A bola tam aspoň telka? A balkón, nespomýnaš si?
Zajtra tam idem k anesteziologicke, skúsim samozrejme spýtať na ten nadštandard. to si bola sama na izbe? A bola tam aspoň telka? A balkón, nespomýnaš si?
@11mirka22 sama som bola mala som aj kúpeľnú sama a televízor tam bol ale balkón nie bolo to na prízemí ale všetci tam boli úplne milý
Si super, veľmi si mi pomohla. Ďakujem.
Si super, veľmi si mi pomohla. Ďakujem.
@11mirka22 zamalinko drzim moc palce nech vám to dobre dopadne

Ja som bola 2 a pol roka dozadu tam, sestričky sú úplne perfektné. Ráno tam prídete, prezleciete, vezmú krv, spíšu papiere. Príde doktor na vizitu, spravia ešte sono a čakáte na operáciu. Prvých 24 hodín som len prespala. Ťahalo to, trošku bolelo keď bol dren zavedený, potom už úplne super. Dren vyberajú na druhý deň. Na tretí sa išlo domov. Mne kolegyňa poradila, aby som si skôr vzala na stravu sucháre, nie piškóty s presnidavkou. Mala pravdu, je to sladké a akurát tak kyselinu som mala z toho.