Kde nájsť neurológa v okolí Ilavy a Trenčína?
Prosím je možné sa dostať niekde v okolí Ilavy alebo Trenčína k normálnemu neurologovi? Pripadne bez čakania tri mesiace a podobne.
Obvodná ma odoslala k dr. Adamovičovej v Trenčíne pretože som PN a ona nebude čakať tri mesiace kým ma niekde vezmú. S dr. Adamovičovou nie som spokojná.
Skúšala som teraz volať do Zion clinic v Dubnici, vraj je tam neurológia zrušená.
@niekto2hy ZDravotka jej ale vobec nepompze( mam,si obvolavat sama), ja uz hladam pol roka. Nakoniec ma vzali az do liptovskeho mikulasa.
No bohužiaľ Dr bude musieť čakať. 3m je ešte aj malo, ak aj niekde berú termíny sú v máji... mne sa podarilo za úhradu vybaviť neurologa do 1,5mesiaca a aj to som fakt v bb všetko odvolala alebo obehla a všade samé kecy.. až keď som k poslednej volala a ze nemajú, má osvietilo a opýtala som sa na prednostne platene termíny.. A zrazu bolo. Bolo mi aj divne ze ma odpinkavali všade ze neberú pacientov :D treba peňaženku vytiahnuť a aj termíny sú zrazu.
@niekto2hy ale to je len zoznam.. jikto z nich ta extra skoro nevezme.. proste majú termíny a ideš vtedy..
@simca06022011 no tým, že som na PN tak mi povedala, že proste mam ist k Adamovicovej , stačí tam prísť ráno o piatej, postaviť sa do rady a čakať.
Keby nebola možnosť ísť k tejto doktorke zo dna na den tak by asi obvodná čakala na vyšetrenie od iného lekára. Resp.keby som nebola pn tak by ju asi ani netrápilo ze dakde čakám tri a viac mesiacov...je to smutné. Neviem , či ju tlači poisťovňa kvôli tej pn ...
pri cakani na vysetrenie (ak chces ist konkretnemu lekarovi) ta nemusi lekar nechat na PN
a ano tlaci ju do toho revizny lekar a pravidla socialnej poistovne
lekar nesmie takto natahovat PN ky len cakanim na prvotne vysetrenie a najma nie pri diagnozach bolesti chrbtice co sa aj tak acsinou liecia dlhodobym cvicenim pacienta
@adriana994 lekár ti nemôže prikázať kam ísť, ak s tým Dr nemáš dobrú skúsenosť. Nechceš tam.ist.
Áno tlači ju sociálna. Tak skus tie platene termíny u lekárov, prednostne.
@adriana994 ja som sa objednala cez ecasenku k dr. Siskovi v Tepliciach termín som mala do mesiaca

@adriana994 Zavolaj do zdravotnej poistovne.