icon

Najlepší psychiater v okolí Ilavy a Dubnice

roman9763
3. jan 2026

Ahojte. Chcem sa spýtať či by ste mi vedeli odporučiť niekoho dobrého v okolí Ilavy, Dubnice, Trenčína, Púchova alebo Považskej Bystrice? Jedná sa o dlhodobé depresie, úzkosti, sociálne fóbie. Ešte som čítal recenziu na Zuzanu Mlynekovu vraj je dobra ale berie veľa peňazí.... kľudne napíšte vaše skúsenosti..... Je rozdiel či idete k súkromným alebo nesukromnym lekárom? Ďakujem.

klotildabazarik
3. jan 2026

@roman9763 je to rozdiel hlavne v cene, súkromnej by, som neplatila aj keby mala zlatu p. u😂ale to som ja,

anonym_477b72
3. jan 2026

všetci psych. čo majú svoje ambulancie sú súkromní. Mávajú uzatvorené zmluvy s poisťovňami takže väčšinou ideš bez platenia.
Nesúkromní psychiatri sú v nemocniciach. Sú zamestnanci nemocnice. Tiež majú zmluvy s poisť.

roman9763
autor
3. jan 2026

Myslel som to tak, že aký je rozdiel v tom keď niekomu platíte za nejaké sedenie a niekde nemusíte platiť nič? Či sa vám venujú viac času alebo je iný režim liečby?

anonym_477b72
3. jan 2026
@roman9763

Myslel som to tak, že aký je rozdiel v tom keď niekomu platíte za nejaké sedenie a niekde nemusíte platiť nič? Či sa vám venujú viac času alebo je iný režim liečby?

@roman9763 väčšinou žiadny - čo sa týka tvojej zdr. starostlivosti.
. Tomu čo platíš má luxusnejšie auto pred ambulanciou.

anonym_78dade
3. jan 2026
@klotildabazarik

@roman9763 je to rozdiel hlavne v cene, súkromnej by, som neplatila aj keby mala zlatu p. u😂ale to som ja,

@klotildabazarik pokiaľ je ti zle a potrebuješ pomoc rýchlo, peniaze sú druhoradé (pokiaľ nie si vo finančnej tiesni samozrejme).
@roman9763 veľmi držím palce, aby si niekoho zohnal a pohlo sa to dobrým smerom. Nedávno som to riešila, síce v inom meste, no realita nás riadne oplieskala. Obvolaný zoznam všetkých v okrese - väčšina neberie nových pacientov alebo termín za niekoľko mesiacov. Obvoďák mi poradil ísť na urgent, keď bude zle.