icon

Pracovné možnosti po materskej v Dubnici

timulicek
6. nov 2025

Ahojte . Hľadám si prácu. Som 3a pol roka na materskej a rada by som už išla pracovať. Chcem sa spýtať či tu vôbec v okolí Dubnice je reálne zamestnať sa od 7dmej do 15stej.

anonym_a314e1
6. nov 2025

na materskej tri a pol roka?
no a co si robila predtym a co by si chcela robit
nedala si nam ziadne info

timulicek
autor
6. nov 2025
@anonym_a314e1

na materskej tri a pol roka?
no a co si robila predtym a co by si chcela robit
nedala si nam ziadne info

@anonym_a314e1 3a pol roka zatiaľ..mala som "reťazový " porod. Ked som porodila druhého ,prvý mal 18mesiacov.cize teraz ma 20mesiacov a prvý uz chodi do skolky .predtým som pracovala s deťmi s autizmom .ale to bolo v inom meste,doslova aj kraji .sem som sa presťahovala ked som mala rodit prvého. Robila by som hoci co , len nech je práca od 7dmej do 15stej.som ochotná si spraviť aj kurz , ak by bolo potrebne .

anonym_cb0aac
6. nov 2025

Dubnica je diera. Realne to nevidim. A v TN sa neda vyuzit tvoje vzdelanie? Tam je par skol/zariadeni pre autistov. Podla mna ta je skoda tovar v Tescu tovar vykladat, to mozu robit studenti.

anonym_a314e1
6. nov 2025
@timulicek

@anonym_a314e1 3a pol roka zatiaľ..mala som "reťazový " porod. Ked som porodila druhého ,prvý mal 18mesiacov.cize teraz ma 20mesiacov a prvý uz chodi do skolky .predtým som pracovala s deťmi s autizmom .ale to bolo v inom meste,doslova aj kraji .sem som sa presťahovala ked som mala rodit prvého. Robila by som hoci co , len nech je práca od 7dmej do 15stej.som ochotná si spraviť aj kurz , ak by bolo potrebne .

@timulicek ok, ja len že nie materskej ale rodičovskej, nevadí.
Vzdelanie máš aké? Do škôlky alebo školy ako vychovavatelka?

anonym_cb0aac
6. nov 2025

https://www.profesia.sk/praca/materska-skola-tr...

Taketo nieco?
A Sihot mas blizko od TN.

anonym_cb0aac
6. nov 2025

Oprava. Blizko od Dubnice

timulicek
autor
6. nov 2025
@anonym_a314e1

@timulicek ok, ja len že nie materskej ale rodičovskej, nevadí.
Vzdelanie máš aké? Do škôlky alebo školy ako vychovavatelka?

@anonym_a314e1 no to je to ,že na takúto prácu nemam VŠ..mám kurz na ABA ,ktorý som robila v Brne ..

timulicek
autor
6. nov 2025
@anonym_cb0aac

Dubnica je diera. Realne to nevidim. A v TN sa neda vyuzit tvoje vzdelanie? Tam je par skol/zariadeni pre autistov. Podla mna ta je skoda tovar v Tescu tovar vykladat, to mozu robit studenti.

@anonym_cb0aac ja viem .no lenže nemám VŠ , mám kurz ABA a nemyslím si moc že to by im stačilo.

anonym_cb0aac
6. nov 2025
@timulicek

@anonym_cb0aac ja viem .no lenže nemám VŠ , mám kurz ABA a nemyslím si moc že to by im stačilo.

@timulicek Ale to je podla mna super. To tiez nema hocikto taky kurz. Ja by som sa to asi snazila vyuzit. V TN je min.1 skola aj skolka pre autistov. Lebo robit si teraz nejake kurzy ako manikerka atd. nema zmysel, ludia setria a bude horsie. Okrem toho vela ludi rusi zivnosti kvoli odvodom. Z okolia viem o viacerych.