Aká hmotná vec vám chýba ku šťastiu?
Presne to čo je v nadpise..
Mám pocit, že mi niečo chýba a nadobudnem a zas mi chýba..
Veľká vírivka 😁
@maca1984 nad tou som rozmyslala aj ja,deti sa budu kupat v bazene a my s muzom vo virivke,vedla nich.A neni ani draha 400eur stoji,taka obycajna.Boli sme vo wellnese cez vikend a muzom a tam vo virivke,preto som mu povedala,ze by sme mohli aj my kupit domov.
@maca1984 nad tou som rozmyslala aj ja,deti sa budu kupat v bazene a my s muzom vo virivke,vedla nich.A neni ani draha 400eur stoji,taka obycajna.Boli sme vo wellnese cez vikend a muzom a tam vo virivke,preto som mu povedala,ze by sme mohli aj my kupit domov.
@anonym_408058 tak ja zrovna myslím takú od 5 k vyššie. Tie nafukovacie nie sú zlé, svokrovci majú, ale o pohodlí reč byť nemôže.
@anonym_408058 tak ja zrovna myslím takú od 5 k vyššie. Tie nafukovacie nie sú zlé, svokrovci majú, ale o pohodlí reč byť nemôže.
@maca1984 tak to moze byt,tie nafukovacie su ako maly bazen,a asi sa daju aj uskladnovat.Taku velku virivku si zase neviem predstavit,ze kde ju dat.
@maca1984 tak to moze byt,tie nafukovacie su ako maly bazen,a asi sa daju aj uskladnovat.Taku velku virivku si zase neviem predstavit,ze kde ju dat.
@anonym_408058 áno, svokrovci vyfúknu a odložia.
Priestor máme, len tých x tisíc nám chýba 😄 alebo ani nie že chýba, je mi ľúto toľko investovať keď neviem ako dlho by ma to bavilo 😄 na sedenie v bublinkách som hlavne ja, muža to nejak nefascinuje.
Hmotna vec? Zeby peniaze? 😂 Ale nemozem povedat, ze by mi chybali ku stastiu, mam sa celkom OK, naozaj sa nemozem stazovat, vela ludi je na tom o dost horsie. Len ked sa pytas na tu hmotnu vec, tak ano, plne tasky bankoviek. Hned by som vedela, co s nimi.
@anonym_408058 áno, svokrovci vyfúknu a odložia.
Priestor máme, len tých x tisíc nám chýba 😄 alebo ani nie že chýba, je mi ľúto toľko investovať keď neviem ako dlho by ma to bavilo 😄 na sedenie v bublinkách som hlavne ja, muža to nejak nefascinuje.
@maca1984 tak si to uzivaj aspon u svokrovcov,isto aj tam su dobre bublinky v tom.Mozno raz take vymyslia aj vane,a mozno aj su uz take.
Peniaze. A keď niekto povie že nechýba peniaze ku šťasiu, tak klame. Kto by bol smutný keby vedel vyplatiť hypo a piť drinky na karibi 😂
@maca1984 tak si to uzivaj aspon u svokrovcov,isto aj tam su dobre bublinky v tom.Mozno raz take vymyslia aj vane,a mozno aj su uz take.
@anonym_408058 ostanem pri užívaní si bubliniek vo wellnesoch 😁😉 tebe želám nech sa ti teda tá nafukovacia splní a nech v zdraví užívate.
upravena zahrada a dokonceny dom. Este nas caka vela prace kym sa to splni 🙂
Ked som bola dieta, strasne som tuzila aby mi nasi kupili kona. Jazdila som dlhe roky, avsak nikdy nie na vlastnom koni. Samozrejme rodicia nekupili 🙂 A ja som si vzdy vravela, ze ked budem dospela a budem mat peniaze, tak si kona kupim. No a moja dospela realita je taka, ze hoci peniaze mam, uz po vlastnom konovi vobec netuzim. Priority sa mi uplne zmenili 🙂
Vobec netusim. Ja ani na narodeniny/vianoce nikdy neviem co si vypytat.
My by sme chceli apartmanik pri mori. Miesto toho sme kupili investicny byt a hladame najomcov. Takze v ramci moznosti a po poslednych 7 obhliadkach si zelam najst normalnych ludi, ktori neklamu, nie su socialny pripad, su uprimni a dobre komunikuju. Inac taska bankoviek by sa mi tiez zisla, investovala by som do niecoho ineho 😂
Ale podla mna v tomto pripade zrejme nepojde o hmotnu vec co chyba ale o nastaveni mysle ze mas pocit ze ti stale nieco chyba . Mozno skus kazdy den byt vdacna za to co mas a pochopis ze nic dalsie nepotrebujes.
Toto také zmýšľanie zbohatlíkov.
"Mám všetko ale furt sa mi máli"
Hmotné veci neprinesú trvalé šťastie.
@darius_a upratovačka do domácnosti a osobny kuchár 😀 Mala by som zrazu viac casu😉
Peniaze, veľa, na dom. Pozemok je, i krásna záhrada. A potom aj dvoch psíkov. A ešte Arabelin prsteň. Aby som mohla všetkým splniť, čo im chýba. Vo väčšine prípadov by to bolo zdravie. Keď ho máš, máš všetko. Takže v podstate, nechýba mi nič, ale dom a psíkovia sú také veľké želanie.

tesidielko 😂 😂 😂