Aké slová charakterizujú vašu generáciu?
Aké sú slová vašej generácie?
Z môjho dospievania - balada, masaker, pecka, šupa, klídek, brutál, haluz, borec, úlet, trapas, pako, pohoda, primitív, cool, nerieš... a vaše?
Ak sa nudis, chod radsej piect nieco na Vianoce.
@luccys napecene, poupratovane, stromcek postaveny, dom vyzdobeny, darceky nakupene, sa zamyslame so sis nad slovami nasho "mladí"..
Asi tak ako ty, len my sme ešte používali aj slovíčko flip
@anonym_autor ak si z ke, môžeš mi prísť pomôcť ... aj so sestrou
@anonym_autor ak si z ke, môžeš mi prísť pomôcť ... aj so sestrou
@biba_18 nie sme z KE, ale klídek, príde Ježiško, nie hygiena. Hlavne relax..
Banger 🤣 ale ja to slovo nepoužívam, iritujú ma anglické slovíčka v slovenčine.
mrte :D ostatne si nepamatam
@anonym_autor mala som zlomenú nohu, u nás je ako po výbuchu, vianoce, nevianoce ... no škoda ...
ja som z KE, takže slová ako čaja, šrac, bazmek... haluz, fasa 😒 ostatné si nepamatám, tie prišli až neskôr asi ...
@anonym_autor mala som zlomenú nohu, u nás je ako po výbuchu, vianoce, nevianoce ... no škoda ...
ja som z KE, takže slová ako čaja, šrac, bazmek... haluz, fasa 😒 ostatné si nepamatám, tie prišli až neskôr asi ...
@biba_18 sucitim :D u nas maju vsetci covid, okrem mna, takze moja 3tyzdnova dovolenka je ako za trest
Total brutal,brutal total.
Pucmola
@luccys napecene, poupratovane, stromcek postaveny, dom vyzdobeny, darceky nakupene, sa zamyslame so sis nad slovami nasho "mladí"..
@anonym_autor vieš sú ľudia ktorí ešte nemajú nakúpené,,poupratané a napečené. Ja idem pomocť kamarátke ktorá má dve malé deti a vázne zdravotné problémy aby toho mala menej na krku.
Namiesto zakladania blbych tém by si mohla spraviť dobrý Vianočný skutok a pomocť blížnemu svojmu
@anonym_autor vieš sú ľudia ktorí ešte nemajú nakúpené,,poupratané a napečené. Ja idem pomocť kamarátke ktorá má dve malé deti a vázne zdravotné problémy aby toho mala menej na krku.
Namiesto zakladania blbych tém by si mohla spraviť dobrý Vianočný skutok a pomocť blížnemu svojmu
@anonym_518c6f chceš medailu? človek tu založí úplne nevinnú tému a čoho sa mu dostane 😂
@anonym_518c6f chceš medailu? človek tu založí úplne nevinnú tému a čoho sa mu dostane 😂
@anonym_2b5796 ďakujem neprosím uviedla som iba príklad užitočnej činnosti
@anonym_autor more, soj, omg, mrte, kemra, wtf, jj
@anonym_518c6f keď si taká zaneprázdnená tak načo tu komentuješ ? To je tiež potom zbytočné a neužitočné nie?
@anonym_518c6f keď si taká zaneprázdnená tak načo tu komentuješ ? To je tiež potom zbytočné a neužitočné nie?
@mmia96 sedim v buse som na ceste do práce, stačí ?
Omg, lol, wtf, swag, hype, yolo, diss, hate + tvoje 😅 som z prelomu generácii, viem, že vtedy sa začalo používaj aj flex a podobné slová ale tie som ja nepoužívala
@anonym_518c6f A odkiaľ ty vieš, či autorka nepomohla nikomu?
Od veci 😀 to sme často a asi na všetko hovorili.
no už si všetko nepamätám.. ale bežné bolo Ahaaaaaaa :D v škole to učiteľky neznášali. potom frázy ako "s kým ty kávu miešaš" :D alebo "neser kocky" :D
no už si všetko nepamätám.. ale bežné bolo Ahaaaaaaa :D v škole to učiteľky neznášali. potom frázy ako "s kým ty kávu miešaš" :D alebo "neser kocky" :D
@anonym_ff9075 😂
"s kým ty kávu miešaš" "neser kocky"
to som v živote nepočula
@biba_18 pôvodom som aj ja z KE, čiže brika, bus, bazmeg, fas, fasa, čaja, šrac, čorkár,gadžo, lemra, muka, šupák 🙂... jKošický slang forever!
@anonym_518c6f no teda. Som zvedava kto ta bude hrat vo filme
@anonym_518c6f balíčky do DSS sme odniesli ešte minulý piatok, aj sme ich rozdali seniorom. V útulku sme boli cez víkend a okrem tradičnej vianočnej zbierky sme odniesli aj granule a staré deky a vankúše. Nášmu obľúbenému bezdomovcovi robíme tento víkend vianočný nákup v hodnote 50 eur. A veľa vianočných darčekov objednávam z chránenej dielne, prípadne od kamošky, čo vyrába veci a je onko pacient, ktorej od budúceho roka budeme zakladať zbierku na Doniu. Počas vianočného večierku sme ako každý rok organizovali zbierku pre Úsmev ako dar. tam sa prispieva od 50 eur na hlavu, a viac. Čo si v oblasti dobrovoľníctva pred vianocami urobila ty?
Pucmola
@really8 ty si skôr z oblasti odkiaľ je môj muž, oni tam používali to slovo pucmola, syna volal pucmolik
@really8 ty si skôr z oblasti odkiaľ je môj muž, oni tam používali to slovo pucmola, syna volal pucmolik
@marhulka13 nemyslim ze je to oblastou. Za mojho mladi letel rytmus a jeho zlatokopka kde tonslovo pouzil a nejak sa to uchytilo
a viete co vlasne je pucmola?

Ak sa nudis, chod radsej piect nieco na Vianoce.