icon

Ako nájsť spokojnosť v každodennom živote?

Dnes o 07:40

Dievcata , idem si k vam po radu, mozno to zazivate niektora. Mam manzela 15 rokov , 2 deti 9 a 11 rokov, financne nam nic nechyba, ale setrime, nerozhadzujeme, byvame v dome a mame 2 byty, ktore prenajimame. Vellla rokov robil manzel v zahranici, chodil domov na vikendy, nakoniec sa rozhodol to zabalit a uz je doma, pracu si nasiel pomerne rychlo , ja tiez samozrejme robim. Len vnutorne ma nic nenaplna, pridem si total vyhorena, neviem sa tesit. Muz nie je typ ze by chcel niekam chodit, spokojny je doma. Mam pocit ze zijem zo dna na den.... Co robit , ako nastavit tu hlavu inak.?

Strana
z2
domkakvet
Dnes o 12:31

@anonym_autor najdi si nejaku zalubu, napriklad chod cvicit, alebo s kamaratkou na kavu.

anonym_b9b47c
Dnes o 12:38

Mas aj deti celkom uz velke,nepotrebuju ta stale doma,po praci do fitka,na kavu.Vecer objednas nieco na jedenie,ze nemusis riesit jedlo alebo urobi muz,zapoj ho do vsetkeho ako ked zil sam.Tiez si musel vsetko vtedy robit,alebo varte spolu a rozpravajte sa popritom.A uvidis,ze to bude lepsie.

siska53
Dnes o 13:32

@anonym_autor Ak nechce muz, tak chod sama a/alebo sama s detmi. Na vylety teda chodte v trojici. Su este vo veku, kedy s rodicmi chodit chcu a ty si najdi nejakeho konicka, cvicenie, tanec.. mozno v novej praci najdes kamosku s podobnymi zalubami, tak budete chodit spolu.
Kamosky nemas? S ktorymi by si sem-tam vybehla?

anonym_ed4f2b
Dnes o 13:38

Ženy, vy nechápete, že ona to chce robiť s ním? Nie sama, či s kamoškami?
Nikto jej blízkosť muža nenahradí.

autor
Dnes o 14:21
@anonym_ed4f2b

Ženy, vy nechápete, že ona to chce robiť s ním? Nie sama, či s kamoškami?
Nikto jej blízkosť muža nenahradí.

@anonym_ed4f2b veru rada by som...

anonym_f86f8f
Dnes o 14:59

@anonym_autor tiež som tápala tak isto. Začala som chodiť do skoly, nová práca…. Bavilo ma to 3mesiace. Padám na ústa, chcem ten kľud a pokoj naspäť…. 🫣

anonym_b9b47c
Dnes o 15:02
@anonym_autor

@anonym_autor skoncis v robote,napis mu cakam ta tam a tam v kaviarni,pridi,ak mu to tiez praca umozni.

anonym_b9b47c
Dnes o 15:04
@anonym_autor

@anonym_autor vecer mu na tvrdo oznamit,oblec sa ideme,chalani vydrzia aj sami doma.A sup na dobru veceru len vy dvaja,k tomu zobrat aj detom.

marekkkkkkk
Dnes o 15:43

Ahoj, na čo sa treba zamerať su tvoje hodnoty a čo vnimaš že je spravne robiť v živote a venovať sa tomu... robim konzultacie, spokojnosť vychadza z vnutra.. z vonku je to kratkodobe

anonym_c4a7fa
Dnes o 20:54
@anonym_autor

@anonym_c4a7fa mozno uz sme odcudzeni tymi rokmi predtym

@anonym_autor vyzera to tak, ze smerujete do krizy aj u mna to zacalo podobnymi pocitmi

Strana
z2