icon

Ako reagovať na potrebu vychvaľovania?

Dnes o 16:34

Prosim Vas, aka to je porucha, ked ma zena potrebu sa vychvalovat, aka je dokonala kucharka, upratovacka, pekarka, manzelka, milenka, mama, pracovnicka.. ma dokonaly zivot, deti, domacnost, manzela, dokonaly pravidelny sex.. ja to uz nedavam.. ako na to reagovat? Mam pocit, ze potrebuje byt chvalena.. asi ju v detstve malo chvalili.. ako z toho von, ked som s nou v kontakte.. nazivo aj online.. 🫣😅

patrike
•
Dnes o 16:37

Ty si jej co ?

anonym_a4ba2e
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_a4ba2e
•
Dnes o 16:53

Reaguj: " Nemôže byť každý taký úžasný, neomylný, skvelý, dokonalý....ako ty!"

anonym_ae95d6
•
Dnes o 17:11

@anonym_autor ignoruj, nevnimaj, maximalne raz za cas prikyvni. A uplne najlepsie urobis ak s nou obmedzis kontakt ak je to kolegyna tak sa vyhovaraj na vela prace daj si sluchadka a ako sa hovori maj v...

anonym_c04009
•
Dnes o 17:23

Prečo nenechať ľudí snívať?

tetapetra
•
Dnes o 17:36

@anonym_autor pochváliť😉

autor
•
Dnes o 17:41
@tetapetra

@anonym_autor pochváliť😉

@tetapetra lenze mam pocit, ze prave preto vyhladava kontakt, bo ju chvalim..😅🤣

ivicatolic
•
Dnes o 17:45

@anonym_autor ak sa chceš s ňou rozlúčiť , stačí jedna veta. . .... Si kompletná , počuješ sa vôbec? 😁🤣

pasomnica
•
Dnes o 17:54
@anonym_autor

@anonym_autor tak ju nechvál a hotovo.

minenkaa
•
Dnes o 17:57

Prečo treba furt všetko riesit

lapersefona
•
Dnes o 18:08

@anonym_autor nie je to porucha len skrýva fakt, ze to vôbec tak nie je a potrebuje to zakryť tak sa pred druhými kvetnato vyjadruje. A snaží sa cez take rozprávanie presvedčiť seba ako sa dobre ma. Moze byt aj komplex menejcennosti, aby ste jej závideli.
Ako z toho von? Zmeniť tému, spýtaj sa je niečo iné alebo začni ty o niečom rozprávať alebo povedz ze musíš uz ist

anonym_70adb9
•
Dnes o 18:17

a prečo ju chvališ ?
ved čo také može povedať že ju chvališ
v kancli sme boli 4 baby
a teda jedna Eva bola niečo podobné a druhá Maja ju dávala ,,dole,,
Eva cez vikend som napiekla skvelú 3 kg čoko tortu .. Maja neznášam čokoladú 🙄 , Eva včera smw prešli 10km Maja to ti riadne museli smrdiť nohy a pod ….
každy deň niečo bolo vydržala som tam asi 2-3 mesiace
skús niečo podobné ako Maja 🙂

motylik2559
•
Dnes o 18:18
@anonym_autor

@anonym_autor No tak ked ju v tej jej "dokonalosti" este podporujes tak sa necuduj😂 Ty si tupelo, na jednej strane sa chces toho striast, ale na druhej robis presny opak😄 Inak vies o tom,ze dokonalost neexistuje a ze este aj tie co sa ako dokonale prezentuju navonok, tak vedia napriek tomu o svojich nedostatkoch? Navyse co je pre niekoho "dokonale" moze byt pre ineho otravne, atd. Skor by som povedala,ze ona tymto zakryva alebo sama v sebe ospravedlnuje prave tie nedostatky, o ktorych vie, no nedopusti, aby vysli na povrch, tak hra tu pani "dokonalu". Najkrajsia (bez ironie) je dokonalost v nedokonalosti🙂
Takze na zaver rada, pretoze si si to sama poriadne pohnojila,ze ju v tom este podporujes, tak s tym skoncuj a po case jej daj jasne najavo, ze ta to uz riadne otravuje a ked nepochopi, takv tom pripade sekni kontakt alebo s nou hovor iba o nevyhnutnom🙂

2691
•
Dnes o 18:19

@anonym_autor ty jej len povedz "ty si taká dokonalá", ale asi ťa niečo trápi...... takíto ľudia často skrývajú svoje problémy

autor
•
Dnes o 19:55

Akoby mi chcela dokazat, ze aj ona ma dokonaly zivot.. lebo mam pocit, ze si to mysli o mojom zivote.. 💓

anonym_7d5115
•
Dnes o 20:23
@anonym_autor

Akoby mi chcela dokazat, ze aj ona ma dokonaly zivot.. lebo mam pocit, ze si to mysli o mojom zivote.. 💓

@anonym_autor Ak niekto niečo donekonečna opakuje, väčšinou o tom presviedča sám seba.

anonym_f814ce
•
Dnes o 20:43

Druhí ľudia sú naším zrkadlom a to, čo nás na nich extrémne vytáča, často hovorí viac o nás než o nich.

2691
•
Dnes o 20:48
@anonym_autor

@anonym_autor závidí, chúďa

anonym_9f47fa
•
Dnes o 22:24
@anonym_f814ce

Druhí ľudia sú naším zrkadlom a to, čo nás na nich extrémne vytáča, často hovorí viac o nás než o nich.

@anonym_f814ce 🤗