Ako sa vyrovnať so stratou mačky?
Ahojte. Dlho som rozmýšľala či založiť diskusiu alebo nie, ale povedala som si, že vyskúšam. Dúfam že sa tu stretnem s pochopením a nie s výsmechom a urážkami.
V pondelok sme nechali uspať našho kocurika. Mal 18 rokov, mal už zdravotné problémy, už neudržal v sebe jedlo, bol hluchý, schudol na 3kg. Prežil so mnou polovicu môjho života a mne je za ním stále veľmi smutno a len plačem. Chýba mi. Kedykoľvek ma prepadne smútok a sa rozplačem. Najhoršie je, keď sa rozplačem na verejnosti, v autobuse alebo na ulici. Alebo ako včera v obchode, keď som išla okolo mačacích krmív 😢 na to, že raz k tomu príde, a budeme sa s ním musieť rozlúčiť, som sa pripravovala 2 roky. Zatiaľ nemám silu ani na to, aby som spratala jeho veci, napríklad skrabadlo, misky, hračky, jeho peliesok kde rád spinkal 😢
Povedzte mi prosím, mali ste aj vy takéto stavy že ste nevedeli prestať plakať, alebo ja som taka čudná, že toľko plačem?
tazke to je, ale cas to zahoji, neboj. spominame doteraz, aky bol perfektny ale uz bez smutku.
a teraz mame potvoru riadnu 🙂., sama sa k nam pritulala...ale bolo to par rokov po tom, co odisiel nas kocurik.
@marca12 mali sme ho od mojich 17 rokov 😞 od malého 3 mesačného mačiatka. Veľa pre mňa znamenal, mala som ho rada, bol člen rodiny. Tak veľmi ľutujem, že sme ho nechali uspať. Keby som vedela ako ťažko to budem prežívať nikdy to neurobim 😞
Najhoršie je to, že nič sa mi nechce, z ničoho sa neteším, do ničoho sa neviem dokopat aby som robila. V takej depresii z toho som 😢
@anonym_autor Nic si nevycitaj. Keby si ho nechala trapit,potom by si to lutovala. Mohol dostojne odist,uz mu je dobre,nic ho neboli. Taky je kolobeh zivota,bohuzial. Aj ked nas to boli. Bud rada za cas,ktory ste stravili,za lasku,ktoru ste si odovzdali. On neumrel,zije dalej v spomienkach. Dala si mu krasny domov,vela lasky. Mal sa najlepsie pri tebe. Ale jeho cas sa naplnil a musel ist. Netrap sa az tolko,ze upadnes do depresie. Zivot musi ist dalej ❤️

@anonym_autor vôbec nie si čudná....to prázdno akoby duša srdce vnutro bolelo je hrozné :( ja som mesiac nato ako mi umrela micka našla v koši malinkaté mačiatko....nič lepšie sa mi nemohlo stať...mydlim ze mi ju poslala naša micka...vstavala som a krmila každe dve hodiny..masírovala brusko a veru vylieçila mi srdiečko
@anonym_323cad ďakujem ti za mačičku že si sa o ňu starala ❤️