Ako si zvyknúť na nový pokojný život?
Ahojte.. ja neviem, či ste toto niektorí zažili.. ale pred 2 mesiacmi som sa odsťahovala od rodičov do podnájmu.. bývam teda sama a pochádzam z takej rodiny, neviem na to presný dobrý názov ale z každej maličkosti boli veľké hádky.. Doma bolo napätie, ja som bývala v strese, hádky či medzi rodičmi proste za banality napr. že sme boli nachystaní v aute, že niekam ideme a niekto si niečo zabudol doma, ok len vybehneš a ideš preto ale u nás bol z toho krik, nadávky a proste dráma a fakt za totálne debiliny.. Celkovo rodičia mali takí mindset, že každý je zlý, chce ti ublížiť, pritom to sú úspešní ľudia. Otec má firmu, ktorej sa darí a v hlave má.. Teraz keď som bez rodičov, bývam v garzónke a je tu je kľud, pokoj a ja neviem čo s ním a mne je to až nepríjemné. Na druhú stranu, veľmi mi vadilo to, ako sme sa vedeli vyhrotiť za každú banalitu.. ale prejde to či?
Zamestnaj hlavu.doma knihou, filmom. Chod von. Zabehat si. Na kavu. Stretni sa s kamoskou.
Zvykneš si, potom keď občas dojdeš k rodičom na víkend, tak sa budeš zas tešiť, že odchádzaš 🙂🙂.
Daj telefónne číslo ,budem ti každý večer volat a nadávať
Neboj zvykneš si ,pár mesiacov rokov a bude fajn
ano, je to teraz pre teba nezvyk a preto sa citis blbo, sice doma to bolo peklo ale v tom si vyrastala a tvoj nervovy system je na to zvyknuty, takze klud moze brat ako hrozbu. Neboj sa, potrebujes len ukludnit nervovy system a inak to uz potom nebudes chciet.
Len si nenajdi teraz toxickeho frajera, lebo ti hadky budu doma chybat.
@anonym_autor neboj sa, za chvilku si zvykneš tak, že nebudeš ani náhodou chcieť niečo zmeniť. Nájdi si koníčky - pilates lekcie, športy, choď von s kamarátmi, čítaj knihy, kúp si psa, proste vyplň si čas
@anonym_autor urobila si pre seba veľmi dobre keď si sa osamostatnila a odišla z toho toxického prostredia. Ja som sa tiež nevedela dočkať kedy sa osamostatnim 🤟
Uvidíš že budeš neskôr veľmi rada že ti stačí ísť k nim len občas na návštevu a potom k sebe domov do pokoja. Pokoj je na nezaplatenie.
Na dobré sa rýchlo zvyká. Horšie je to opačne.
Píšeš že rodičia sa pomerne úspešní - neber to zle, ale vedia akí zlí dokážu byť ľudia, neraz aj obchodní partneri. Nezabúdaj na ich rady.

ano prejde to, naucis sa byt sama so sebou, mne to trvalo dlhsie ale zvladla som to a som rada sama so sebou v klude, s rodicmi udrziavam naozaj len sporadicky kontakt