icon

Aký máte názor na ľudí s piercingmi?

cryless
Dnes o 09:07

mam 16 rokov a mam 3 facial piercingy (snake bites,antieyebrow,eyebrow), a zaujima ma ze ako ma vnimaju ostatny

Strana
z2
anonym_b5e990
Dnes o 09:11

Za mna je to maximalne nesympaticke na ludoch.. este som nevidela cloveka, ktoremu by pristal piercing. Takze asi tolko, ale ked sa to tebe paci, nos si, co chces.

sisa_s
Dnes o 09:12

Daj fotku a povieme ti dojem, na zaklade umiestnenia 3 piercingov neviem, co chces pocut, jednemu to pristane k osobnosti, na dalsom to vyzera otrasne

anonym_770762
Dnes o 09:12

@cryless vacsina ludi to nebude vnimat pozitivne. Ale neboj, z toho vyrasties.

rozculena
Dnes o 09:13

@cryless ja vnímam skôr to,že nevieš gramatiku

anonym_a535d0
Dnes o 09:19

@cryless Piercingy a tetovania majú väčšinou ľudia z horších sociálnych pomerov a menej vzdelaní. U dievčat to vnímam obzvlášť zle, proste si takýmto spôsobom na seba priam napíšu, čo sú zač.

januska12323
Dnes o 09:20

Ako to vnímajú tvoji rodičia?

minenkaa
Dnes o 09:21
@anonym_a535d0

@cryless Piercingy a tetovania majú väčšinou ľudia z horších sociálnych pomerov a menej vzdelaní. U dievčat to vnímam obzvlášť zle, proste si takýmto spôsobom na seba priam napíšu, čo sú zač.

@anonym_a535d0 povedz to všetkým doktorom,právnikom,učiteľom,ekonómom,biológom

glorikarebeka
Dnes o 09:25
@anonym_a535d0

@anonym_a535d0 takú blbosť si napísala

@cryless
Mne sa to nepáči, ale to tebe môže byť úplne jedno

anonym_d0c8b2
Dnes o 09:27

Pre mňa majú viac piercingov hlavne ľudia s nejakou traumou alebo duševným problémom. Nie všetci, ale väčšina.

anonym_c58f8f
Dnes o 09:28

@cryless mne sa to nepáči, je to nechutné

anonym_c23cad
Dnes o 09:28

Najkrajsia a obzvlast na zenach je karika v nose.Vyzera to ako u hovadzieho dobytka.Takto sa zhovadit.Co ludia nemaju doma zrkadlo?

ivik4
Dnes o 09:29

Ze mi to je uplne ukradnute lebo si mi cudzia. Nech ma kazdy co chce

lindous
Dnes o 09:29

Vnímam to úplne neutrálne, niekomu sa to hodí viac, niekomu menej, ale keďže poznám naozaj veľmi veľa ľudí s rôznymi piercingami, ktorí pracujú naprieč všetkými oblasťami od gastra, cez kancelárske krysy až po lekárku, beriem to ako normálnu súčasť niekoho vzhľadu a štýlu, nijak sa nad tým nezamýšľam a už vôbec podľa toho nikoho nesúdim... ak niekto áno, hovorí to viac o ňom, ako o tých, ktorým sa páči šperk v tvári

anonym_da8f0f
Dnes o 09:30
@anonym_a535d0

@anonym_a535d0 moja sestra má piercing a prednáša na vysokej škole. Ja mám zas tetovania a tiež mám skončenú vysokú školu a nie som zo sociálne nižšej vrstvy.

anonym_c58f8f
Dnes o 09:30
@rozculena

@cryless ja vnímam skôr to,že nevieš gramatiku

@rozculena ale hlavne ze vie anglické názvy tých somarín😂

anonym_770762
Dnes o 09:34
@anonym_a535d0

@anonym_a535d0 🤣 este napis, ze to maju len vazni 🤣🤦‍♀️

anonym_497e05
Dnes o 09:39
@minenkaa

@anonym_a535d0 povedz to všetkým doktorom,právnikom,učiteľom,ekonómom,biológom

@minenkaa ja som ešte nestretla s takýmito piercingom nijakého učiteľa, právnika, lekára, ekonóma. A to vďaka svojej práci stretávam obrovské množstvo ľudí
Ale stretla som viacerych, ktori boli na plastike po dierach po rôznych otrasných piercingoch

anonym_4ecbc7
Dnes o 09:39

hnus.
Najmä ak trčí z nosa karika.
Mám pocit že je to sopeľ.

anonym_545709
Dnes o 09:40
@anonym_a535d0

@anonym_a535d0 mám skončenú vysokú školu, som právnikom už štvrtý rok a mám potetované obe ruky.
Taktiež nie som zo sociálne nižšej vrsty ako si myslíš. Skôr si myslím že si staromódna alebo pochádzaš ty z rodiny ktorá má predsudky vôči potetovaným ľuďom.

anonym_cd5278
Dnes o 09:40

@cryless beriem to v pohode. Mladí v tvojom veku sa hľadajú, experimentujú, skúšajú nové veci... a hlavne neposudzujem ľudí podľa výzoru, každému sa páči niečo iné ❤

anonym_e48c28
Dnes o 09:41
@anonym_770762

@anonym_a535d0 🤣 este napis, ze to maju len vazni 🤣🤦‍♀️

@anonym_770762 Toto mi pripomenulo ako sa kolega raz rozdrapoval dosť dlhým monológom, že tetovania majú len štetky a väzni a snažil sa mi asi lichotiť, že taká inteligentá krásna žena na takej pozícii by sa nikdy takto nezhovadila .. to ako ozelenel, obelel a následne zčervenal, keď som mu povedala, že aj ja mám tetovanie, len ho bežne nevidno, stálo za to 😂 😂 do očí už ľudia takí hrdinovia nie sú...

anonym_df40d2
Dnes o 09:42
@anonym_a535d0

@anonym_a535d0 tak toto vôbec nie je pravda, včera som mala akurát doma slečnu, robila som jej afrocopíky, z veľmi dobrých pomerov, rodičia bohatí, a uši mala komplet prepiercingovane. Na tvari nemala nic, ale cez usi mala popichane vsetko mozne a vsade.

anonym_816cff
Dnes o 09:46

Ja sa čudujem,ze sa to ešte nosí
Veď to z pradávnych dôb bolo in,teraz mi to príde, že zaspal dobu a nieje to ani pekné v podstatne v ničom a ani nič to nereprezentuje

pralinka25
Dnes o 09:58

@cryless najlepsie co vo svojom zivote mozes urobit a nauc sa to cim skor - je mat nazory ludi na tvoj vzhlad totalne u prdele. kazdy ma nejake traumy, predsudky, strachy a bloky ktore prenasa do svojho okolia.
zi tak aby si ty bola vnutorne so sebou spokojna. nikto tvoj zivot nezije. zijes ho ty.
moj nazor je taky ze ma vzdy zaujima ako sa clovek sprava a nie to co ma na sebe. takze za mna riesim ci clovek nema v hlave nasrane (tym nemyslim ze musi mat 6 titulov - ale ze ma prirodzeny rozhlad, zaujmy, ciele a zmysel zivota, nie je zatrpknuty a ufrflany), ci je spolahlivy a prijemny. a to ako vyzera ma absolutne netankuje.

no a este dalsia rada ako bonus - obklopuj sa ludmi ktori ti do zivota prinesu pozitivne myslenie a vnimanie, nie zatrpknutymi frflosmi co riesia koniny. 😉

mala som sama 16 a nastastie som to tak nejak prirodzene mala uz aj vtedy (hoci moja mama strasne trpela myslienkou co povedia ostatni - mozno prave preto ze som videla ako ju strasne ovplyvnuje mienka okolia, nechcela takto existovat.
a mam 16 rocne dieta a toto iste by som povedala aj jemu.

anonym_c23cad
Dnes o 09:59

Aj kerky super vyzeraju na patdesiatrocnom cloveku.Scvrknute,vysusene,ako saso.Nie nadarmo sa hovori saso pocmarany.

minenkaa
Dnes o 10:02
@anonym_c23cad

Aj kerky super vyzeraju na patdesiatrocnom cloveku.Scvrknute,vysusene,ako saso.Nie nadarmo sa hovori saso pocmarany.

@anonym_c23cad to máš koľko rokov ,keď si myslíš,že päťdesiatročný človek ma scvrknutý a vysušenú kozu

zuzitko74
Dnes o 10:03
@anonym_c23cad

@anonym_c23cad To nie je pravda, môj brat je 50+ a vôbec nemá tetovanie pokrčené, ani scvrknuté. Normálny chlap s tetovaním.

anonym_714e09
Dnes o 10:06

Sú profesie, kde vyslovene piersing alebo viditeĺné tetovanie sú dôvodom neprijatia do zamestnania. (Reálne z môjho okolia, konkrétne šlo o prácu v banke a tetovanie ).
Moja reakcia na komentár vyššie-áno, lekárov, učiteĺov, ľudí na vysokých pozíciách je mizivé % s viditeĺným tetovaním a piersingom. Keď tak uvažujem,asi ani žiadneho nepoznám.
A ak ide o môj názor, nepáčia sa mi piersingy a tetovanie tiež nie, nepotrebujem farbu pod kožou a tetovanie na ochabnutej koži (viac u žien ako u mužov)nevyzerá dobre.

anonym_c23cad
Dnes o 10:06
@zuzitko74

@anonym_c23cad To nie je pravda, môj brat je 50+ a vôbec nemá tetovanie pokrčené, ani scvrknuté. Normálny chlap s tetovaním.

@zuzitko74 a ja mu k tomu gratulujem

anonym_885f31
Dnes o 10:29

@cryless jeden beriem ako sperk, viac uz beriem ze su to minimalne nevyrovnani jedinci a toto je ich vykrik vnutorneho chaosu. Cim viac chaosu tym viac vystrednosti. To iste tetovania...ale je to moj nazor nic viac.

Strana
z2