icon

Aký typ tínedžera ste boli?

16. dec 2025

Nedávno sme mali s bývalými spolužiakmi zo strednej také menšie stretnutie a tak sme spomínali. Ja si pamätám, že som bola taký stred, mala som svoju skupinu, ale nebola som ani extra obľúbená. Taký utiahnutý typ. Teraz sme sa na tom smiali, ale vtedy mi to také vtipné neprišlo. Navyše mi príde zaujímavé ako sú medzi nami dodnes (aj po 10 rokoch) vidieť rozdiely. Myslím teda medzi tými "populárnymi" a "menej obľúbenými". A vy ste to mali ako?

anonym_e9590b
16. dec 2025

Tiež taký priemer,s niekým za dobre s niekým nie ale ja som to moc neriešila
Nemusela som byť extra v pozornosti ale ani úplne out
Takže ja som bola spoko

ivik4
16. dec 2025

Ja som bola skarede káča a moje naj kamosky boli ,,biflosky". Ale bola som spokojna, rozumeli sme si. Bola som niekde medzi. Po skole som ale narozdiel od tych ,,popularnych" nechodila po vonku fajcit a na disco, ja som chodila len s frajerom starsim a dost sme cestovali

janinah
16. dec 2025

Zodpovedný vodca.Napr.som vedela ovplyvniť celu triedu,či zdrháme z poslednej hodiny alebo ostaneme.

a0
16. dec 2025

Na ZŠ som bola stred v tej populárnej časti, z neznámych príčin sa somnou všetci populárni chceli baviť (nebola som žiadny šprt, ani som nemala rodičov s konexiami). Na strednej som bola populárna, dokonca aj medzi učiteľmi. To bolo už v pohode, keďže sa to veľmi zišlo pri maturite a na každej školskej akcii som sa ulievala. Na VŠ som v triede tiež trošku vyčnievala ale len preto, že som bola v triede pri typických nerdoch. Ale tam som popularitu neriešila, lebo som bola už externista.

anonym_b4db89
16. dec 2025

Menej než menej obľúbená, skoro celé 4r na strednej som sedela sama v prvej lavici pred katedrou, nikdy nikto nechcel sedieť v predu

anonym_603856
16. dec 2025

Tiež malo obľúbená, slušná, tichá, šedá myška. Mám to tak aj v práci, všade, celý život. Horšie je, že dcéra to isté, dokonca si prešla šikanou a to mi je veľmi ľúto. Lebo deti sú ako ich rodičia. Málokedy obľúbený extrovert má tiché neobľubene dieťa, či?

anonym_1d8659
16. dec 2025

@anonym_autor boli sme sami chalani a myslím, že to bolo také vyvážené, vždy sme sa dohodli na všetkom, každý mal všetko v prdeli, organizačný typ na nejaké akcie som nebol, nie som ani teraz, radšej nech to niekto iný pripraví, navyše som bol na intráku, takže asi tak. Keď sa mi chcelo uliať, tak som sa ulial, keď som sa chcel učiť tak som sa učil, zle som tiež robil, učenie mi celkom šlo takže so známkami som nemal nejaký extra problém (až na pár predmetov čo ma nebavilo

anonym_e9590b
16. dec 2025
@anonym_603856

Tiež malo obľúbená, slušná, tichá, šedá myška. Mám to tak aj v práci, všade, celý život. Horšie je, že dcéra to isté, dokonca si prešla šikanou a to mi je veľmi ľúto. Lebo deti sú ako ich rodičia. Málokedy obľúbený extrovert má tiché neobľubene dieťa, či?

@anonym_603856 nesúhlasím 😉
Moji rodičia boli obľúbení a velkí extroverti,noooo ja.. podľa mňa už keď som sa narodila som bola ako dôchodca 😅😋

anonym_603856
16. dec 2025
@anonym_e9590b

@anonym_603856 nesúhlasím 😉
Moji rodičia boli obľúbení a velkí extroverti,noooo ja.. podľa mňa už keď som sa narodila som bola ako dôchodca 😅😋

@anonym_e9590b tak si výnimka, čo potvrdzuje pravidlo 🙂 tvoji súrodenci sú akí?

anonym_e9590b
16. dec 2025
@anonym_603856

@anonym_e9590b tak si výnimka, čo potvrdzuje pravidlo 🙂 tvoji súrodenci sú akí?

@anonym_603856 boli vždy oblubení 😅ok takže niečo na tom je a ani ma to nenapadlo, že by mohol byť súvis

anonym_603856
16. dec 2025
@anonym_e9590b

@anonym_603856 boli vždy oblubení 😅ok takže niečo na tom je a ani ma to nenapadlo, že by mohol byť súvis

@anonym_e9590b tak predsa si výnimka 🙂💗 nič si z toho nerob, je nás takých viac

nikoletta1712
16. dec 2025

@anonym_autor Ja som bola jednoducho skvelá…
Čo mi aj ostalo…😎

anonym_e9590b
16. dec 2025
@anonym_603856

@anonym_e9590b tak predsa si výnimka 🙂💗 nič si z toho nerob, je nás takých viac

@anonym_603856 🙂😘

anonym_988928
16. dec 2025

@anonym_autor Divoška obklopená kamarátkami, partiou.Vyskúšala,zažila snáď všetko a keď som konečne dospela a porodila po neskrotnej divoške nezostala ani stopa.

marca12
16. dec 2025

Bola som ticha siva myska. Ako trieda sme boli dobra partia,vsetci sme drzali spolu,ale nikdy som sa neradi ku hviezdam triedy a nebola som stredom pozornosti.

anonym_9f80bb
16. dec 2025

Ja som behala od 1kamosiek,k 2hym a taka ista je aj dcera,tiez strieda skupinky.Na strednej som mala spoluziacky,strestka boli sem tam na diske.
Joj raz tak dostala spoluziacka kvoli mne facku od ziarlivej neviem koho.Moc som si toho vecera nepametala,za to spoluziacka sa somno chvilu nebavila.
Takze prisiel vikend a skoncil skoro kazdy takto.
Toto keby mi robila moja dcera,len raz by prisla opita do 100vky by bola doma zavreta.
Preto vsetko zalezi na rodicoch,aky priklad davaju.A v zivote sa detom nepriznam aku som ja mala burlivu pubertu.Ani 17r syn nevie.

petamich
16. dec 2025

Ja som bola extrovert aj mi to ostalo, v zasade asi celkom oblubena, ked sa tak pozeram spatne, mala som vzdy vela kamaratov, aj ked naj kamosky boli celu strednu asi 2-3 🙂 a teda zaroven aj bifloska, predsednicka triedy, ja som asi ten typ, co stale cosi potreboval robit/riesit/vybavovat/planovat.

biba_18
16. dec 2025

nikdy som nebola divoška, mala som frajera najpopulárnejšieho chlapca ktorý bol naopak riadny kvietok. takže som sa s ním nejako zviezla. bola som dobrá žiačka a predseda triedy. ten frajer bol pre mňa taký povzbudzovač a ja jeho brzdič čo sa týka vylomenín…
čo sa týka obľúbenosti tak mi je to jedno. vždy som sa radšej bavila s chalanmi ako s dievčatami…

777januska777
16. dec 2025

Ja som bola neoblubena a asi to bolo najma mojou povahou a v puberte si kazdy prechadza aj takou emočnou búrkou a to mi nejako nepridalo, ale inak ako povaha som bola a som extrovert, takze asi som tu neoblubenost vnimala horsie ako bola. Ale bola tam aj taka mierna šikana, nic dramaticke, ale bola. A dnes co ja viem nasla som si svoje miesto som spokojná a v rada sa porozprávam aj s tymi co sme si na základnej nerozumeli, beriem to, ze kazdy z nas mal svoje vlastne problemy, ktore nevedel ovplyvniť.

anonym_a24069
17. dec 2025

Bola som introvertna, mala som tam jednu naj kamošku a dve také s ktorými sa ešte ako tak dalo. Niektoré zatrpknute spolužiačky ma tam šikanovali a keď som odtiaľ odišla, mala som konečne pokoj . Ale i tak, čo sa týka celkovo kontaktov zo škôl som spálila všetky mosty.

anonym_958300
17. dec 2025

Tichý introvert s dvoma kamoškami, tiež povahovo rovnakými a myslím, že nám to celkom vyhovovalo. Problém nastal až keď syn - extrovert, ktorého je všade veľa a rád je stredobodom spoločnosti - došiel do puberty. A ja som sa musela uciť, že sa správa úplne normálne,aj keď pre mňa tak cudzo. Ale uzmávam, že on je puberťák, ja som bola suchár 🥴😅

anonym_86715a
17. dec 2025

Ja som bola párty žena. Bože, ťažko tomu teraz uveriť 😭
Boli sme 3 kamošky do škôlky, prežili sme spolu ZŠ, SŠ, VŠ. Každý víkend buď diskotéky alebo chlastačky u kamošky na dome. Ale popri tom sme boli zodpovedné, najlepšie žiačky s triedy, učiteľmi obľúbené. Žiadne drogy, žiadne striedanie chalanov. Zato sme stiahli fľašu vodky ako nič, a vyfajčili kopu cigariet.
Ja už cca 15 rokov nepijem, nefajčím. Ale veľmi rada spomínam na obdobie strednej a vysokej školy. Boli to super časy. A kamošky sme doteraz

anonym_c0a66b
17. dec 2025

V 1. rocniku na gymnaziu sme sa streti 3 baby, a hned sme si padli do oka, a boli sme nerozlucne az do konca. Volali nas svata trojica a udavali sme ton. Spolu sme sa naucili fajcit, chodit po skole do vinarne, s chalanmi a partiou na chaty, na pivo, na hokej..... Neboli sme nikdy biflosky, ale skolu sme uspesne dokoncili, a jedna z nas aj VS. Vsetky tri mame velmi usporiadane zivoty, sme schopne a uspesne v praci, mame aj velmi uspesnych manzelov, deti, cestujeme, financne problemy ziadne, mame uz cez 50.

jaskolka
17. dec 2025

Ja som bola taký "klasický stred"ani veľmi výrazná, ani úplne nenápadná.Bezna teenagerka,dve tri bližšie kamošky,nič zvláštne
Boli sme celkom fajn trieda,keď bolo treba, vedeli sme držať spolu aj sa dohodnúť,ale inak sme nejako extra vzťahy medzi sebou nemali,v zmysle že by sme sa nejako zvlášť kontaktovali mimo školy.
Stretnutie sme mali len jedno,po 10 rokoch aj to prišlo možno desať ľudí. V podstate každý začal ihneď žiť svoj život,veľa spolužiakov odišlo do zahraničia,a keďže nemám ani teraz sociálne siete,tak absolútne netuším,kto kde je

anonym_988928
17. dec 2025
@anonym_86715a

Ja som bola párty žena. Bože, ťažko tomu teraz uveriť 😭
Boli sme 3 kamošky do škôlky, prežili sme spolu ZŠ, SŠ, VŠ. Každý víkend buď diskotéky alebo chlastačky u kamošky na dome. Ale popri tom sme boli zodpovedné, najlepšie žiačky s triedy, učiteľmi obľúbené. Žiadne drogy, žiadne striedanie chalanov. Zato sme stiahli fľašu vodky ako nič, a vyfajčili kopu cigariet.
Ja už cca 15 rokov nepijem, nefajčím. Ale veľmi rada spomínam na obdobie strednej a vysokej školy. Boli to super časy. A kamošky sme doteraz

@anonym_86715a Noo akoby som čítala o sebe. Ja divoška,párty žena a vždy sme vedeli kde je lacný, dobrý chľast 🤣🤣🤣 Vymetali,diskotéky, chodili po chatách,chľastačky s partiou u nás či vždy u toho kto mal stastye a nemal rodičov 😅🤣🤣🤣 Dodnes nechápem, že to naše mami hádam do dnes, ani len netušia 🤷‍♀️😂😂😂 Ale nikdy žiadne drogy, žiadne striedanie chlapcov. Ja som mala neskôr dlho chlapca,neskôr po dvadsiatke otehotetnela a párty žena skončila 😁🤭 Vždy aj po takmer 27. rokoch spomíname, s kamoškamiže to bol kurva život 💃✌🤗😀 Žiadne mobily,všade sje chodili pešo a keď sme sa dohodli v pondelok, že budeme tam a tam v piatok, tak tak aj bolo🤘