Bianka Censori a jej (ne) oblečenie
Téma je pre tých, ktorých to zaujíma, ale sa chcú vyjadriť k danej téme.
Prečo každý nadáva na jej muža, že on chce, aby sa tak "obliekala?" Každý určite z vás videl fotky, že sa už prakticky ukazuje úplne nahá. Veď ona to tak chce, tak prečo ju každý ľutuje? Je svojpravna či? Ak by jej to vadilo, verím že by s ním nebola keď peňazí má dosť. Ešte ma zaujíma ako je možné že ju pustia nahú na také udalosti, keď dakeho chlapa by už polícia brala preč.
joj však to je úplná chudera a ten jej panák sa správa ako jej pasák. ani by ma neprekvapilo keby sa prevalilo že v tom idú aj drogy.
presne tak, keby sa jednalo o chlapa každá by kričala úchyl a ihned by ho brali
Ked uz tak Bianca, a teraz neviem ci sa bavime o Biance alebo o Bianke 🤣
Ty pises o tejto:
https://www.gettyimages.at/fotos/bianca-censori
Preco az teraz,ked teraz ju zopakovala nasa Slovenka?
Cize cerstva tema je o nej./aj tu na MK/
https://www.modrykonik.sk/forum/inspiracie-a-zamyslenia/bianka-rumanova-a-ine-influencerky-2/?page=3#post-89538711
A zase....netreba tymto chuderkam venovat tolko pozornosti....
Stop making stupid people famous!
Mne uplne nepride ze tato bianca od kanyeho by o comkolvek vo svojom zivote momentalne rozhodovala. Skus sa na nu lepsie pozriet.
@anonym_autor a videla si nejake video o jej chlapovi? Lebo tomu solídne hrabe, vyjadrenia že každá by sa otočila a poslala ho do p... sú len silné slová. Oni si tie baby získajú, sú k nim skvelý a postupne si ich podmaňujú až kým žena nepríde o právo vôbec o niečom rozhodovať. Netvrdím že je to jej prípad, môže byť švihlá viac jak on ale veľakrát sú tie ženy obeťou. Neuznávam názor že si za to môže keď má od neho prachy. Podobne to mala frajerka P.Diddyho, najprv ho zbožňovala až kým jej neovládal každý okamih dňa.
@anonym_autor prečo každý nadáva? No lebo Kanye trpí kandaulizmom, sexuálnou úchylkou, ktorej kľúčové prvky tvoria voyerizmus a exhibicionizmus. Okrem toho trpí bipolárnou poruchou👉 nuž a v tejto kombinácii to už je na morálnu verejnú, dilemu a samozrejme nepochopenie 🤷♀️
A dilema okolo Bianca Censori? Z dôvodu, že kandaulizmom zo strany svojho partnera môže byť kľudne ponižovaná, submisívna, byť obeťou jeho dominancie. Napriek tomu, že je svojprávna. Preto.
Citala som vyjadrenie psychologa k tejto kauze a on na jednej strane pripustil, ze moze byt silno manipulovana, no na druhej poukazal na fakt, ze existuju submisivni ludia, ktorym vyhovuje, ked su ovladani dominantnymi, a teda su obe strany vlastne spokojne. A vtedy nadavky na dominantneho a lutovanie submisivneho vlastne nie su opodstatnene. Co ja pravda v tomto pripade, vedia len oni dvaja.
Citala som vyjadrenie psychologa k tejto kauze a on na jednej strane pripustil, ze moze byt silno manipulovana, no na druhej poukazal na fakt, ze existuju submisivni ludia, ktorym vyhovuje, ked su ovladani dominantnymi, a teda su obe strany vlastne spokojne. A vtedy nadavky na dominantneho a lutovanie submisivneho vlastne nie su opodstatnene. Co ja pravda v tomto pripade, vedia len oni dvaja.
@mandzula a prečo jej dovolia chodiť nahej na také udalosti? Mužovi by predsa nedovolili. Som žena ale nepáči sa mi že ženám všetko dovolia čo sa týka nahoty
@anonym_autor prečo každý nadáva? No lebo Kanye trpí kandaulizmom, sexuálnou úchylkou, ktorej kľúčové prvky tvoria voyerizmus a exhibicionizmus. Okrem toho trpí bipolárnou poruchou👉 nuž a v tejto kombinácii to už je na morálnu verejnú, dilemu a samozrejme nepochopenie 🤷♀️
A dilema okolo Bianca Censori? Z dôvodu, že kandaulizmom zo strany svojho partnera môže byť kľudne ponižovaná, submisívna, byť obeťou jeho dominancie. Napriek tomu, že je svojprávna. Preto.
@jamimo dáva zmysel. Potom sa ale divím že Kim s ním tak dlho vydržala ale tá mala aspoň toľko rozumu že nechodila úplne nahá

Keď sa duševne chorý človek obnažuje na verejnosti, mal by mať prideleného opatrovníka ktorý na ňu dohliadne.