icon

Bianka Rumanová a iné influencerky

12. sep 2025

caute zienky, no povedzte mi vas nazor na toto halo co predviedla 🤣🤣 títo ludia uz fakt nemaju cim zaujať, to je fakt dno .. ziadna sebaucta, sebahodnota .. je mi z toho zle kam tento svet dospel … známe su tym ze si fotia kozy po instagramoch, mladi ludia/mlade baby to sledujú a myslia si ze je to in … este nemam deti, ale zacinam sa bat do akej spolocnosti by som ich priviedla .. katastrofa
( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )

Strana
z5
nyusika
12. sep 2025

praver som o tom zalozila prispevok na stene...cista zumpa, ale ze mega.
jej rodicia musia byt na nu pravom hrdy

toto je to, cim sa chcu mladi zviditelnovat ??
takto dnes vychovavaju rodicia deti ?

anonym_d044e3
12. sep 2025

Vidíš dosiahla svoje, doteraz som nevedel že existuje toto čudo teraz už viem.

nyusika
12. sep 2025
@anonym_d044e3

Vidíš dosiahla svoje, doteraz som nevedel že existuje toto čudo teraz už viem.

@anonym_d044e3 hej, pozornost ma...ale to neznamena, ze pozitivnu. ano - par dni sa o nej bude hvorot.
ale taketo "hrdinske" ciny sa s nou budu tahat uz cely zivot.
a jej deti budu na svoju matku pravom hrde...Bianca z Alliexpress

kebyze je to aspon original, ale cista kopia

diewcatqoo
12. sep 2025

Mne je Bianka uplne ukradnuta. Pre mna, za mna, nech si ukazuje frndu aj namiesto hlavnych sprav kazdy den o siedmej vecer 🤷‍♀️

autor
12. sep 2025
@nyusika

@nyusika prepac, nevsimla som si … nedalo mi to, ked som to videla musela som tu napisat … fakt nemam slov, ide to dole vodou … myslia si ze su v amerike. Hanba .. a matka ju este podporovala, ze aka je odvážna 🤣🤣🤣🤣 lacnota

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
12. sep 2025
@diewcatqoo

Mne je Bianka uplne ukradnuta. Pre mna, za mna, nech si ukazuje frndu aj namiesto hlavnych sprav kazdy den o siedmej vecer 🤷‍♀️

@diewcatqoo ano, skor ide o mladých ludi, mlade baby, ktore toto vsetko sledujú a títo influenceri su im vzorom … zachvilu tu budu vsetky chodit nahé po meste a hrat sa na celebrity

sissy27
12. sep 2025
@nyusika

@anonym_autor
@nyusika čím skôr si takéto ebliny prestanú ľudia všímať a venovať im pozornosť, tým skôr bude po nich (virtuálne, nie fyzicky samozrejme). Vy (a mnohí ďalší) ste jej spravili službu presne ako chcela - všimli ste si ju, zaujala vás, dokonca potrebujete o nej diskutovať s ďalšími. Jej je jedno, že v negatívnom duchu, ona je "attention whore" a dostala svoje. A jej rodičia? Nuž tí sa rýchlo vyškolili podľa dcérenky a už trapošia po internetoch aj oni. Ale očividne im to platí účty a to im momentálne stačí. Rumanová si z tej hanby postavila a zariadila dom, kúpila auto, atď.

januska12323
12. sep 2025

Vidíš a mne je ukradnutá keby sa jej nevenovala pozornosť fotila by sa akurát na výpadovke.

melanta
12. sep 2025
@anonym_autor

@nyusika prepac, nevsimla som si … nedalo mi to, ked som to videla musela som tu napisat … fakt nemam slov, ide to dole vodou … myslia si ze su v amerike. Hanba .. a matka ju este podporovala, ze aka je odvážna 🤣🤣🤣🤣 lacnota

@anonym_autor a čo má tá matka robiť? Dievčaťu peniaze a pozornosť pomohli odkryť šľapkovský charakter, tak mama usúdila, že radšej ju podporí, ako chodiť po kanáloch. Je to smutné.

nyusika
12. sep 2025
@sissy27

@anonym_autor
@nyusika čím skôr si takéto ebliny prestanú ľudia všímať a venovať im pozornosť, tým skôr bude po nich (virtuálne, nie fyzicky samozrejme). Vy (a mnohí ďalší) ste jej spravili službu presne ako chcela - všimli ste si ju, zaujala vás, dokonca potrebujete o nej diskutovať s ďalšími. Jej je jedno, že v negatívnom duchu, ona je "attention whore" a dostala svoje. A jej rodičia? Nuž tí sa rýchlo vyškolili podľa dcérenky a už trapošia po internetoch aj oni. Ale očividne im to platí účty a to im momentálne stačí. Rumanová si z tej hanby postavila a zariadila dom, kúpila auto, atď.

@sissy27 toto je pravda, ja som na to nayrafila, ked som klikala Topky.
na socialnych sietach taketo zrudy nesledujem - ani zo zvedavosti.

a ja zas nemam rpoblem diskutovat aj o ovela banalnejsich veciach. ved v zivote treba iesit aj trochu hier...nielen chlieb a ine vazne veci
ja mam klebetenie rada.

muchotrafka298
12. sep 2025
@nyusika

@nyusika toto uz nie je ani zumpa alebo moralne dno.Lebo na toto sa nechyta nic. Vulgarna hlupana, co uz nevie inac zaujat ako kopirovanim niekoho ineho,na rovnakej mentalnej urovni. Uz fakt nevie, ze ci ma zaujat chudera.

nyusika
12. sep 2025
@muchotrafka298

@nyusika toto uz nie je ani zumpa alebo moralne dno.Lebo na toto sa nechyta nic. Vulgarna hlupana, co uz nevie inac zaujat ako kopirovanim niekoho ineho,na rovnakej mentalnej urovni. Uz fakt nevie, ze ci ma zaujat chudera.

@muchotrafka298 asi nevie spracovat fakt, ze jej byvaly s novou priatelkou idu ine bomby...myslim v tom dobrom

melanta
12. sep 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo ano, skor ide o mladých ludi, mlade baby, ktore toto vsetko sledujú a títo influenceri su im vzorom … zachvilu tu budu vsetky chodit nahé po meste a hrat sa na celebrity

@anonym_autor je vzorom pre rovnaké charaktery ako on. Ak niekto dieťa vychováva, hovorí s ním, ukazuje mu správne vzory, tak pre neho Bianka a iní podobní vzormi nikdy nebudú. A mimochodom, nebyť koníka, o tomto netuším, pretože takých ľudí nesledujem. A to presne chcela dosiahnuť. Pozornosť a aby sa o nej hovorilo.

autor
12. sep 2025
@melanta

@anonym_autor a čo má tá matka robiť? Dievčaťu peniaze a pozornosť pomohli odkryť šľapkovský charakter, tak mama usúdila, že radšej ju podporí, ako chodiť po kanáloch. Je to smutné.

@melanta pravda, ja by som sa ale za taku dceru hanbila jak pes

melanta
12. sep 2025
@nyusika

@muchotrafka298 asi nevie spracovat fakt, ze jej byvaly s novou priatelkou idu ine bomby...myslim v tom dobrom

@nyusika hej hej, ohrdnutá a hlupaňa je ťažké kombo 😂

lindous
12. sep 2025

To že to bol iba “karnevalový” kostým vlastne a celé “vystúpenie” okopirované mi príde hádam ešte väčší trapas ako to, že teda niekam prišla takto nahá 😅

diewcatqoo
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pozri, dievcata bez sebaucty tu vzdy boli a budu. Tie sa vyzlecu na pockanie aj bez toho, aby videli holu Bianku. Ja neviem, ale denne sa na nete da najst takyto a aj horsi obsah. Existuje xy influenceriek, ktore sa vyzliekaju kade chodia. Myslis, ze prave Biankina p*ca sposobi, ze nam tu budu chodit hole dievcata?

nyusika
12. sep 2025
@diewcatqoo

@anonym_autor pozri, dievcata bez sebaucty tu vzdy boli a budu. Tie sa vyzlecu na pockanie aj bez toho, aby videli holu Bianku. Ja neviem, ale denne sa na nete da najst takyto a aj horsi obsah. Existuje xy influenceriek, ktore sa vyzliekaju kade chodia. Myslis, ze prave Biankina p*ca sposobi, ze nam tu budu chodit hole dievcata?

@diewcatqoo no...zase na verejnych akciach to az tak bezne nie je, povedzme si na roviny.

anonym_5271aa
12. sep 2025

@anonym_autor daj link co to je zac... ked som dal hladat na instagrame, tak nieco naslo ak je to ona (taka vysokoopalene dievca), ale tam ma take sporo odene fotky skoro stale, takze neviem, ci je to nieco sokantne alebo je este nieco viac stavnate...

anonym_47fa85
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto nemá s odvahou nič, odvážni sú hasiči čo vbehnú do horiaceho domu. Táto osoba o ktorej počujem prvý krát okopírovala verím týranú a zmanipulovanú ženu zo zahraničia. Nemalo to štipku originality, je to trápne a dotyčná je asi riadna chudera. Ženy prišli o úctu, ženskosť, noblesu. Žiadna influencerka, odpad.

autor
12. sep 2025
@nyusika

a ja zas nemam rpoblem diskutovat aj o ovela banalnejsich veciach. ved v zivote treba iesit aj trochu hier...nielen chlieb a ine vazne veci
ja mam klebetenie rada.

@nyusika mne to tiez len vybehlo na instagrame, tiez tieto pseudo celebrity nesledujem, len proste nerozumiem … ano, ja som jej teraz pozornosť tiez svojim sposobom dala, ale je mi z toho proste zle, z celej tejto doby, ako ich ludia sledujú a su im vzorom, obdivujú ich,telky z nich idu robit celebrity, co dosiahli realne ti ludia ? Ano ja viem ze im to plati účty, ze im to moze byt jedno co si mysli normalna spolocnost … fakt ale takymto stylom smerujeme s prepáčením pekne do riti … popripade spomeniem este tu misu z ruže, teraz je vo farme .. tiez pre mna totalne dno, matka dieťaťa a toto co predvádza … a ludia sa idu z nej posrat .. vyzera dobre, to nepopieram, ale je to kurva z bordelu a alkoholicka, preco robime takýchto ludi známymi ?

autor
12. sep 2025
@anonym_5271aa

@anonym_autor daj link co to je zac... ked som dal hladat na instagrame, tak nieco naslo ak je to ona (taka vysokoopalene dievca), ale tam ma take sporo odene fotky skoro stale, takze neviem, ci je to nieco sokantne alebo je este nieco viac stavnate...

@anonym_5271aa pozri si to na instagrame Startitup .. tam mas videjko

hiro
12. sep 2025

@anonym_autor "( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )"
No to som si musel vygooglit, vsak mala oblecene tangace a prsia prelepene.
https://img.aktuality.sk/foto/bianka-rumanov-do...

sissy27
12. sep 2025
@nyusika

ja mam klebetenie rada.

@nyusika bohužiaľ, ešte 2-3 dni bude na nás vyskakovať aj z chladničky, neurobíme s tým nič. A ono ani nejde o to, že si o nej poklebetíš s kamoškami niekde na káve, problém je digitálna stopa. Lebo každé kliknutie, každé zdieľanie, screenshot, preposlanie kamoške, komentár, v podstate stačí, že len scrolluješ sociálne siete a pozastavíš sa o sekundu dlhšie nad nejakým príspevkom, alebo napíšeš jej meno v diskusii - to všetko jej zvyšuje dosahy, o to viac ju algoritmy tlačia dopredu. Toto je problém. Toto je to, čo tie osoby chcú a potrebujú a my im to dávame, aj keď neúmyselne.

autor
12. sep 2025
@hiro

@anonym_autor "( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )"

@hiro cize toto je pre teba normalny outfit ? Ma na sebe len nejaku silonku natiahnutu a tie “tangace” su priesvitné, napisala to sama 🙂

nyusika
12. sep 2025
@sissy27

@nyusika bohužiaľ, ešte 2-3 dni bude na nás vyskakovať aj z chladničky, neurobíme s tým nič. A ono ani nejde o to, že si o nej poklebetíš s kamoškami niekde na káve, problém je digitálna stopa. Lebo každé kliknutie, každé zdieľanie, screenshot, preposlanie kamoške, komentár, v podstate stačí, že len scrolluješ sociálne siete a pozastavíš sa o sekundu dlhšie nad nejakým príspevkom, alebo napíšeš jej meno v diskusii - to všetko jej zvyšuje dosahy, o to viac ju algoritmy tlačia dopredu. Toto je problém. Toto je to, čo tie osoby chcú a potrebujú a my im to dávame, aj keď neúmyselne.

@sissy27 mas pravdu.
ale tomu sa proste nevyhneme.

nyusika
12. sep 2025
@anonym_autor

@hiro cize toto je pre teba normalny outfit ? Ma na sebe len nejaku silonku natiahnutu a tie “tangace” su priesvitné, napisala to sama 🙂

@anonym_autor moz\no je len sklamany, lebo cakal voa...ale tak, ved piseme, ze je to Bianca z Temu/Alliespress 😀

diewcatqoo
12. sep 2025
@nyusika

@diewcatqoo no...zase na verejnych akciach to az tak bezne nie je, povedzme si na roviny.

@nyusika ono zas, nie je prva, ani posledna. A to jej ide, aby sa ludia pohorsili, pretoze aj zla reklama je reklama. Pre takychto ludi je najvacsim utrpenim to, ked sa o nich nehovori. A dnes tu je uz druha tema o nej vo fore a viac zien to ma aj na stene. Keby sa kazdy nad jej cinom povniesol mlcanim, uz by to druhykrat neurobila a neopakovali by po nej ani dalsie tupe kravky tuziace po pozornosti. Takze tym, ze tuto kauzu zivite, jej sposobujete potesenie a dodavate jej odvahu na dalsie taketo ciny. Mne osobne je uplne jedno, ci sa ukazala hola, kedy a kde.

anonym_5271aa
12. sep 2025
@hiro

@hiro fiha, to je nejaka stara raspla... 🙂

Strana
z5