icon

Cítili by ste sa divne zdieľať video depilácie?

19. feb 2026

Jedna z mojich najlepsich kamaratok z detstva vlastni salon na depilovanie. Kedze som okrem toho jej stala zakaznicka, pred nejakym casom ma poprosila, ci by somnou mohla natocit video ako mi depiluje podpazie a nohy a da si to na stranku. Suhlasila som, samozrejme bez tvare a hlavy. Video sme spravili a uverejnila ho. Viac krat ma poprosila ci by som nemohla zazdielat jej profil, par krat som zazdielala na my story. Minule ma poprosila ci by som nemohla zazdielat aj video a nie len na my story ale normalne na plochu na mojich soc sietach. Zazdielala som no malo to uplne iny vysledok, miesto toho aby jej pribudli zakaznicky, mne zacali vypisovat chlapi. Kolega z prace hned pisal, ci to som ja na tom videu, dalsi znamy sa pytal ze ci ked sa objedna tak tam budem aj ja takto a dalej som dostala niekolko podobnych sprav. Co mi na tom najviac vadi nie je to, ze som tam v spodnom pradle, lebo sa za svoju postavu nehanbim a mam tam aj fotku z dovolenky, kde som tiez v plavkach, ale to, ze ked idete na depilaciu, nemozte prist oholene, musite mat aspon par mm chlpy a je to tam dost vidno, ze mam podpazie aj nohy zarastene. Video som okamzite stiahla, no citim sa kvoli tomu teraz blbo. Mali by ste rovnake pocity?

biba_18
19. feb 2026

ja by som to nezdieľala. ale ak - už by som to neriešila. zmazala si to a o pár dní si na to už nikto nespomenie 😏

autor
19. feb 2026
@biba_18

ja by som to nezdieľala. ale ak - už by som to neriešila. zmazala si to a o pár dní si na to už nikto nespomenie 😏

@biba_18 ja teraz tiez nechapem preco som to vobec zdielala, ked od zaciatku som trvala na tom ze tvar tam nebude, ani teda nic co by nasvedcovalo tomu ze to som ja.

doriiis
20. feb 2026

Skôr by som prehodnotila a preriedila okruh svojich známych a kamarátov. A kolegu veľmi rýchlo upratala na miesto.Dospeli muži, čo majú potrebu komentovať video o depilovani cudzieho ženského tela s ktorým nemajú nič spoločné a mať takéto blbé reči nie sú v poriadku. Ak dokážu toto tak si predstav, čo dokážu písať cudzím ženám . Nechutne

anonym_43c782
20. feb 2026
@doriiis

Skôr by som prehodnotila a preriedila okruh svojich známych a kamarátov. A kolegu veľmi rýchlo upratala na miesto.Dospeli muži, čo majú potrebu komentovať video o depilovani cudzieho ženského tela s ktorým nemajú nič spoločné a mať takéto blbé reči nie sú v poriadku. Ak dokážu toto tak si predstav, čo dokážu písať cudzím ženám . Nechutne

@doriiis Video okomentovali vsetci, co ho videli.
Zeny stylom,..." ta sa musi predtrcar, ukazuje postavu", muzi stylom. ..." uhm, vysoko poj....na".
Nechapem, naco si to zdielala a vobec naco si sa dala natocit. Ego , ego....

lindusss2016
20. feb 2026

Porad jej, aby si zaplatila sponzorovanu reklamu, urcite jej prinesie viac zakaznikov ako tvoje zdielanie

sissy27
20. feb 2026

@anonym_autor absolutny suhlas s @doriiis - prehodnot co za primitivnych kamosov mas.
Mne by video z epilacie (to este tak off-topic odporucam precitat si, aky je rozdiel medzi epilaciou a depilaciou, aby si vedela, na ake osetrenie vlastne chodis, lebo vazne pochybujem o tom, ze niekto chodi na depilaciu do salonu) nerobilo ziadny problem, ale s takymito idiotmi by som nemala potrebu sa bavit a uz vobec by som nechcela, aby sledovali moje socialne siete.

petulda333
20. feb 2026
@sissy27

@anonym_autor absolutny suhlas s @doriiis - prehodnot co za primitivnych kamosov mas.
Mne by video z epilacie (to este tak off-topic odporucam precitat si, aky je rozdiel medzi epilaciou a depilaciou, aby si vedela, na ake osetrenie vlastne chodis, lebo vazne pochybujem o tom, ze niekto chodi na depilaciu do salonu) nerobilo ziadny problem, ale s takymito idiotmi by som nemala potrebu sa bavit a uz vobec by som nechcela, aby sledovali moje socialne siete.

@sissy27 vela ludi chodi na depilaciu do salonu

petulda333
20. feb 2026

Ja by som nemazala,ved nik nemusel vediet,ze ide o teba. Zdielam rozne videa podobneho charakteru a teda ani na jednom nie som ja. A tym znamym by som svoje povedala

sissy27
20. feb 2026
@petulda333

@sissy27 vela ludi chodi na depilaciu do salonu

@petulda333 vazne?? Skor ludia chodia na EPILACIU, nie depilaciu. Medzi tymito procedurami je totiz zasadny rozdiel 🤷‍♀️

petulda333
20. feb 2026
@sissy27

@petulda333 vazne?? Skor ludia chodia na EPILACIU, nie depilaciu. Medzi tymito procedurami je totiz zasadny rozdiel 🤷‍♀️

@sissy27 vazne! Ludia chodia aj na depilaciu! Viem velmi dobre aky rozdiel je medzi epilaciou a depilaciou 🫣

autor
20. feb 2026
@sissy27

@sissy27 ano, chodim na depilaciu, epilacia mi nevyhovuje. Viem ze sa da depilacia urobit aj doma, aj som to skusala, ale ja som to tak nevedela.

petulda333
20. feb 2026
@anonym_autor

@sissy27 ano, chodim na depilaciu, epilacia mi nevyhovuje. Viem ze sa da depilacia urobit aj doma, aj som to skusala, ale ja som to tak nevedela.

@anonym_autor ja by som to doma nedala 😁

sissy27
20. feb 2026
@petulda333

@sissy27 vazne! Ludia chodia aj na depilaciu! Viem velmi dobre aky rozdiel je medzi epilaciou a depilaciou 🫣

@anonym_autor takže si chodíš dať do salónu oholiť nohy každé 3 dni? nebolo by to jednoduchšie doma žiletkou alebo krémom?
@petulda333 naozaj nepoznám salón, ktorý ponúka holenie nôh alebo teda iných častí tela. Ani si neviem predstaviť niekoho, kto má každé tri dni čas a nervy tam chodiť, aby ho oholili, keď to môže spraviť doma v kúpeľni.

petulda333
20. feb 2026
@sissy27

@anonym_autor takže si chodíš dať do salónu oholiť nohy každé 3 dni? nebolo by to jednoduchšie doma žiletkou alebo krémom?
@petulda333 naozaj nepoznám salón, ktorý ponúka holenie nôh alebo teda iných častí tela. Ani si neviem predstaviť niekoho, kto má každé tri dni čas a nervy tam chodiť, aby ho oholili, keď to môže spraviť doma v kúpeľni.

@sissy27 depilacia je holenie noh? Pocula si o depilacii voskom ci cukrovou pastou? Asi nie

sissy27
20. feb 2026
@petulda333

@sissy27 depilacia je holenie noh? Pocula si o depilacii voskom ci cukrovou pastou? Asi nie

@petulda333 depilácia - odstránenie chĺpku nad pokožkou (žiletka, krém), efekt vydrží pár dní
epilácia - odstránenie chĺpku s korienkom, s narušením folikulu, efekt vydrží až niekoľko týždňov- ipl, elektroihla, epilátor, laser, vytrhávanie pinzetou, VOSK, CUKROVÁ PASTA = keďže obe metódy ten chĺpok vytrhnú od korienku, nie len odstránia viditeľnú časť nad pokožkou, tak je to epilácia, nie depilácia (a že si to ani salóny nevedia správne pomenovať, naozaj nie je môj problém). Pri epilácii sa narušuje folikul a postupne sa ochlpenie stáva slabšie, môže dokonca úplne zmiznúť.

iwesska
20. feb 2026

Ano,podla tych chlpov pod pazuchou a na nohach ta urcite spoznali! 😂 Boze, sa tvaris,akoby si jedina na svete mala na tych miestach chlpy. No sokantne😱

bg92
20. feb 2026

to je co za drbnutych muzov? wow.