icon

Čo by ste urobili s výhrou milión eur?

23. jan 2026

Tipujem len sporadicky, človek nikdy nevie... keď sa zamyslím, čo by sme robili v prípade veľkej výhry, asi by sme skúsili investovať do nejakého rodinného biznisu, možno farma, alebo výroba zdravých potravín, alebo nejaký pekný investičný byt na prenajímanie... ako by ste s výhrou naložili vy?

anonym_985679
23. jan 2026
@alickapusinka

to čo by som chcela ja tak to sa zaplatiť ničim neda chcela by som mať svoju milovanu dcérku ktora nás opustila pred 6 rokmi pri sebe ale to sa neda kupiť za žiadne miliony. Ináč nič.

@alickapusinka taki sme zial viaceri :(

bielasovicka
23. jan 2026

Snívajme ďalej 🤣

alickapusinka
23. jan 2026
@anonym_985679

@alickapusinka taki sme zial viaceri :(

@anonym_985679 veru taký čo to neprežil a ma všetkých blizkých tak taký sa nad tým ani nezamyšľa veru chceli.

anonym_985679
23. jan 2026
@alickapusinka

@anonym_985679 veru taký čo to neprežil a ma všetkých blizkých tak taký sa nad tým ani nezamyšľa veru chceli.

@alickapusinka ja viem :(

anonym_4b3f3d
23. jan 2026

podplatila nejakého darebáka aby mojich nepriateľov nakopal do riti.

mia667
23. jan 2026

@anonym_autor Odišla do zahraničia, skúsila by som nejaký biznis (napr. Prenajímanie bytov) pomohla rodine a žila tak ako doteraz len pri mori 🤗

muchotrafka298
23. jan 2026

Hlavne by som to nikomu nepovedala. Keby to bolo milion pred zdanenim, tak mozno by mi polovica ostala a to by som nemala ani na cestovanie kam by som chcela ist a kupu bytu.

vilma7
23. jan 2026

@anonym_autor jaaaj ani nepíš. Mňa od výhry 4 mik.dedlilo jedno číslo a to este ani nebola hlavná vyhra. Od hlavnej ma delili 2 čísla a vtedy bolo v jackpot 240 mil....euro jackpot, kedy je hlavná 5+2 a ja som trafila 4+1 . A vieš čo som dostala? Smiešnych 150 :(

tilly
23. jan 2026

Hmmm, pekný sen...
Asi by som si kúpila apartmán v mojom milovanom alpskom mestečku. Ešte 4 roky žila na Slovensku a po synovej maturite by som na striedačku žila v Španielsku a alpách. Tým pádom by som išla o 4 roky do dôchodku a zvyšok života si len užívala.

didush27
23. jan 2026

@anonym_autor kúpila by som na juhu Talianska dom (do 30 km od mora), užívala si ich pokoj a no stress, každý deň by som chodila na miestny trh, nakúpila základné potreby. Nasávala tú atmosféru, dala si cappuccino. Išla sa okúpať a pri západe slnka ležiac hojdacej sieti by som si pomyslela, že ako dobre, že som zdrhla zo Slovenska.

anonym_03c009
23. jan 2026
@biba_18

@minenkaa ty by si nevyžila z miliona?

@biba_18 možno by aj málo bolo 😃😃😃

anonym_c18871
24. jan 2026

Odpovede väčšiny ľudí v tejto téme dokazuje tupotu slovenského národa :D Dávnejšie som videla na Youtube video top 10 prípadov kedy američania vyhrali lotériu (desiatky miliónov) a ako dopadli...všetci prehajdákali, do pár rokov na mizine a zas žili svoj nudný a biedy život. Neverila som ako sa to dá ale podľa tohto by to na slovensku dopadlo rovnako :DD

anonym_b099ac
24. jan 2026

Kupim otcovi aj mame byt. Prerobime svokrovcom byt. Vyplatime hypo. Kupime poriadne auto. Kupime zahradku. "Adoptujem" deti na dialku. A v neposlednom rade odlozim detom na studia

anonym_d373c7
24. jan 2026

@anonym_autor určite jeden, dva investičné byty pre deti do budúcna. Nejaká luxusnejšia dovolenka a splnila by som si sen o otvorení kaviarnicky s hernickou a knižnicou pre deti 😁

anonym_5626cb
24. jan 2026

@anonym_autor neviem koľko máš rokov ale na to, aby si si do konca života iba "uzivala" je milión eur veľmi malo

dominikamacakova
24. jan 2026

Dom, auto, podnikanie, investovanie.

anonym_c5a6b1
24. jan 2026

Ja by som pomohla ľuďom čo to potrebujú
Na čo mi je vila cestovanie okolo sveta, keď veľa ľuďom mohla by som naozaj pomôcť a troška im zlepšiť život

skeblicka777
24. jan 2026

Doplatila hypotéku, kúpila alebo dala postaviť nový dom na inom mieste, nové auto, dlhá dlha dovolenka a medzitým by som si rozmyslela, čo so životom ďalej. Ako investovať peniaze

alickapusinka
24. jan 2026

teraz nejaký zo Západných čiech výhral 200 milionov českých korún.Na športke

magdalienka11
24. jan 2026

@anonym_autor kúpila domy deťom.

muchotrafka298
24. jan 2026
@alickapusinka

teraz nejaký zo Západných čiech výhral 200 milionov českých korún.Na športke

@alickapusinka to uz je naozaj zaujimava suma, z toho sa da uz co to si dopriat, zabezpecit aj na dlhu dobu.

beronsche
24. jan 2026
@anonym_c66cde

Vela takychto vyhercov to nezvladlo. Pominali, nevedeli s tymi peniazmi narabat a padli na uplne dno.

@anonym_c66cde áno, o tomto som raz čítala. Bolo to o američanoch, ale môže to platiť vo všeobecnosti... Ľudia prišli k peniazom, míňali ako besni, až zostali po nejakom čase na mizine...

nicicka
24. jan 2026

Asi by som chytila riadnu depresiu...ked sa človek nemusí starať tak upadá. Možno by som prijala vyšší plat, no to keď človek vytvára nejaku hodnotu a ta druha strana to vie aj oceniť je nenahraditeľná. Áno je to pekná predstava no určite by to nebolo také super...alebo potom naozaj robiť nieco co človeku da zmysel.

muchotrafka298
24. jan 2026
@beronsche

@anonym_c66cde áno, o tomto som raz čítala. Bolo to o američanoch, ale môže to platiť vo všeobecnosti... Ľudia prišli k peniazom, míňali ako besni, až zostali po nejakom čase na mizine...

@beronsche ja poznam takych ludi, co rychlo zbohatli a vsetko pominali a dost zle dopadli. Za mna milion EUR pred zdanenim (po zdaneni ide znacna cast dole) nie je ziadna taka suma, ez by som do konca zivota nic nerobila. Lebo pri momentalnych cenach nehnutelnosti to nie je ani na novy vacsi byt v BA v lepsej lokalite.

beronsche
24. jan 2026

Ja by som kúpila nehnuteľnosť mimo Slovenska, časť peňazí by som investovala a časť odložila deťom na štúdium. Popritom by som žila tak ako do teraz, s výnimkou častejších a drahších dovoleniek.. 🙂

beronsche
24. jan 2026
@muchotrafka298

@beronsche ja poznam takych ludi, co rychlo zbohatli a vsetko pominali a dost zle dopadli. Za mna milion EUR pred zdanenim (po zdaneni ide znacna cast dole) nie je ziadna taka suma, ez by som do konca zivota nic nerobila. Lebo pri momentalnych cenach nehnutelnosti to nie je ani na novy vacsi byt v BA v lepsej lokalite.

@muchotrafka298 beriem, ze je to milión v čistom... Keď snívam, tak vo veľkom...😊

muchotrafka298
24. jan 2026
@beronsche

@muchotrafka298 beriem, ze je to milión v čistom... Keď snívam, tak vo veľkom...😊

@beronsche ved sa nie nadarmo hovori "dream big" 🙂

marci9
24. jan 2026

Dala by som si postaviť dom na samote a útulok pre opustené zvieratká.

alickapusinka
24. jan 2026
@muchotrafka298

@alickapusinka to uz je naozaj zaujimava suma, z toho sa da uz co to si dopriat, zabezpecit aj na dlhu dobu.

@muchotrafka298 hej hovorili v TV.Tak už ma o dôchodok postarane aj jeho rodina.

anonym_420def
24. jan 2026
@nicicka

Asi by som chytila riadnu depresiu...ked sa človek nemusí starať tak upadá. Možno by som prijala vyšší plat, no to keď človek vytvára nejaku hodnotu a ta druha strana to vie aj oceniť je nenahraditeľná. Áno je to pekná predstava no určite by to nebolo také super...alebo potom naozaj robiť nieco co človeku da zmysel.

@nicicka veď by si sa starala o seba, rodinu.Uplne kľudne si viem predstaviť nepracovat cestovať, chovať zvieratá, kone spraviť jazdeckú školu pre deti, na leto ísť do domu do Talianska ísť ráno na trh a cappuccino len tak sedieť a užívať dolce vita pozývať tam kamarátov, v zime chodiť lyžovať, sauna bohapuste ničnerobenie.Takze kúpila by som apt niekde pri mori, pocestovala svet, kúpila pozemky.Spravila by som domov dôchodcov ako biznis, alebo niečo pre deti, zvieratá.Ale viem si predstaviť aj nerobiť nič a len mať svoje deti.