icon

Čo by ste urobili s výhrou milión eur?

23. jan 2026

Tipujem len sporadicky, človek nikdy nevie... keď sa zamyslím, čo by sme robili v prípade veľkej výhry, asi by sme skúsili investovať do nejakého rodinného biznisu, možno farma, alebo výroba zdravých potravín, alebo nejaký pekný investičný byt na prenajímanie... ako by ste s výhrou naložili vy?

Strana
z5
tilly
27. jan 2026
@kofa77

ale mi napadlo, keby trump ponukol Slovakom nejaky milion dolarov, co myslite, kolkych by si kupil?😀

@kofa77 mňa hej 🤣🤣 za milión? Ale musela by byť možnosť si ten milión zobrať so sebou kamkoľvek na svete 😄🙊

autor
27. jan 2026
@margotka17

@anonym_autor ja ak by som mala ešte raz 20, tiež sa zbalíme a odídem z krásneho Slovenska. Vadí mi riadenie a chod nášho štátu. Išla by som do Poľska či Česka. Neviem, či by som sa vedela prispôsobiť gronskemu podnebiu. Možno niekde v Taliansku by mi vyhovovalo tiež. Milujem slnko a teplo 👍.

@margotka17 riadeniu a chodu štátu je hodné sa venovať raz za 4 roky, inak treba žiť si svoj život...

cevricek40
27. jan 2026

Vyplatila súrodenca,dovolenku,chalupu a auto

sara07
28. jan 2026
@anonym_autor

@margotka17 riadeniu a chodu štátu je hodné sa venovať raz za 4 roky, inak treba žiť si svoj život...

@anonym_autor ja som si myslela že toto je taká "oddychová" otázka ,nie že zatiahneš politiku do toho

martinadomianova
28. jan 2026

@anonym_autor zmizla za hranice.

dismonika
28. jan 2026
@anonym_autor

@tilly @margotka17 @anonym_4010b8 @dismonika @anonym_bd37e5 @
romino @mia667 @didush27 @anonym_c18871 @anonym_b099ac @anonym_d373c7 @marci9 @beronsche @skeblicka777
a čo tak investičný byt v Grónsku? Aké sú tam podmienky na získanie občianstva? Každý volič tam má teraz šancu dostať milión spolu s USA občianstvom....

@anonym_autor Grónsko netuším. Nemám rada zimu 😉

buminka555
28. jan 2026

@anonym_autor
Kúpil by som si chatu tak do 100 tisíc éčok
100 tisíc by som si nechal , 100 tisíc by som rozdal rodine
A ostatok by som daroval n a liečbu detí

maja249
28. jan 2026

@anonym_autor neviem, čo by urobila, ale v prvom rade viem, čo by som neurobila. V žiadnom prípade by som to nevytrúbila do sveta.😁

anonym_ac1101
1. feb 2026

Kupila by som domček/malý, ale ľahko udrziavatelny/, pre syna malu autodielnu, pre seba malú galantériu a kupila by som byt, ktorý by som dala k dispozícii neteri aj s deťmi.Reziu by si platila sama,lebo je načase dospieť/nerozhadzovat, keď má, ale makať a myslieť na budúcnosť/.

Strana
z5