Čo by ste urobili s výhrou milión eur?
Tipujem len sporadicky, človek nikdy nevie... keď sa zamyslím, čo by sme robili v prípade veľkej výhry, asi by sme skúsili investovať do nejakého rodinného biznisu, možno farma, alebo výroba zdravých potravín, alebo nejaký pekný investičný byt na prenajímanie... ako by ste s výhrou naložili vy?
Snívajme ďalej 🤣
@alickapusinka taki sme zial viaceri :(
@anonym_985679 veru taký čo to neprežil a ma všetkých blizkých tak taký sa nad tým ani nezamyšľa veru chceli.
@anonym_985679 veru taký čo to neprežil a ma všetkých blizkých tak taký sa nad tým ani nezamyšľa veru chceli.
@alickapusinka ja viem :(
podplatila nejakého darebáka aby mojich nepriateľov nakopal do riti.
@anonym_autor Odišla do zahraničia, skúsila by som nejaký biznis (napr. Prenajímanie bytov) pomohla rodine a žila tak ako doteraz len pri mori 🤗
Hlavne by som to nikomu nepovedala. Keby to bolo milion pred zdanenim, tak mozno by mi polovica ostala a to by som nemala ani na cestovanie kam by som chcela ist a kupu bytu.
@anonym_autor jaaaj ani nepíš. Mňa od výhry 4 mik.dedlilo jedno číslo a to este ani nebola hlavná vyhra. Od hlavnej ma delili 2 čísla a vtedy bolo v jackpot 240 mil....euro jackpot, kedy je hlavná 5+2 a ja som trafila 4+1 . A vieš čo som dostala? Smiešnych 150 :(
Hmmm, pekný sen...
Asi by som si kúpila apartmán v mojom milovanom alpskom mestečku. Ešte 4 roky žila na Slovensku a po synovej maturite by som na striedačku žila v Španielsku a alpách. Tým pádom by som išla o 4 roky do dôchodku a zvyšok života si len užívala.
@anonym_autor kúpila by som na juhu Talianska dom (do 30 km od mora), užívala si ich pokoj a no stress, každý deň by som chodila na miestny trh, nakúpila základné potreby. Nasávala tú atmosféru, dala si cappuccino. Išla sa okúpať a pri západe slnka ležiac hojdacej sieti by som si pomyslela, že ako dobre, že som zdrhla zo Slovenska.

to čo by som chcela ja tak to sa zaplatiť ničim neda chcela by som mať svoju milovanu dcérku ktora nás opustila pred 6 rokmi pri sebe ale to sa neda kupiť za žiadne miliony. Ináč nič.
@alickapusinka taki sme zial viaceri :(