icon

Čo by ste urobili s výhrou milión eur?

Dnes o 15:39

Tipujem len sporadicky, človek nikdy nevie... keď sa zamyslím, čo by sme robili v prípade veľkej výhry, asi by sme skúsili investovať do nejakého rodinného biznisu, možno farma, alebo výroba zdravých potravín, alebo nejaký pekný investičný byt na prenajímanie... ako by ste s výhrou naložili vy?

Strana
z3
anonym_985679
Dnes o 18:51
@alickapusinka

to čo by som chcela ja tak to sa zaplatiť ničim neda chcela by som mať svoju milovanu dcérku ktora nás opustila pred 6 rokmi pri sebe ale to sa neda kupiť za žiadne miliony. Ináč nič.

@alickapusinka taki sme zial viaceri :(

bielasovicka
Dnes o 19:17

Snívajme ďalej 🤣

alickapusinka
Dnes o 19:29
@anonym_985679

@alickapusinka taki sme zial viaceri :(

@anonym_985679 veru taký čo to neprežil a ma všetkých blizkých tak taký sa nad tým ani nezamyšľa veru chceli.

anonym_985679
Dnes o 19:30
@alickapusinka

@anonym_985679 veru taký čo to neprežil a ma všetkých blizkých tak taký sa nad tým ani nezamyšľa veru chceli.

@alickapusinka ja viem :(

anonym_4b3f3d
Dnes o 20:50

podplatila nejakého darebáka aby mojich nepriateľov nakopal do riti.

mia667
Dnes o 20:53

@anonym_autor Odišla do zahraničia, skúsila by som nejaký biznis (napr. Prenajímanie bytov) pomohla rodine a žila tak ako doteraz len pri mori 🤗

muchotrafka298
Dnes o 21:18

Hlavne by som to nikomu nepovedala. Keby to bolo milion pred zdanenim, tak mozno by mi polovica ostala a to by som nemala ani na cestovanie kam by som chcela ist a kupu bytu.

vilma7
Dnes o 21:41

@anonym_autor jaaaj ani nepíš. Mňa od výhry 4 mik.dedlilo jedno číslo a to este ani nebola hlavná vyhra. Od hlavnej ma delili 2 čísla a vtedy bolo v jackpot 240 mil....euro jackpot, kedy je hlavná 5+2 a ja som trafila 4+1 . A vieš čo som dostala? Smiešnych 150 :(

tilly
Dnes o 21:56

Hmmm, pekný sen...
Asi by som si kúpila apartmán v mojom milovanom alpskom mestečku. Ešte 4 roky žila na Slovensku a po synovej maturite by som na striedačku žila v Španielsku a alpách. Tým pádom by som išla o 4 roky do dôchodku a zvyšok života si len užívala.

didush27
Dnes o 22:20

@anonym_autor kúpila by som na juhu Talianska dom (do 30 km od mora), užívala si ich pokoj a no stress, každý deň by som chodila na miestny trh, nakúpila základné potreby. Nasávala tú atmosféru, dala si cappuccino. Išla sa okúpať a pri západe slnka ležiac hojdacej sieti by som si pomyslela, že ako dobre, že som zdrhla zo Slovenska.

anonym_03c009
Dnes o 22:37
@biba_18

@minenkaa ty by si nevyžila z miliona?

@biba_18 možno by aj málo bolo 😃😃😃

Strana
z3