icon

Čo by ste urobili s výhrou milión eur?

Včera o 15:39

Tipujem len sporadicky, človek nikdy nevie... keď sa zamyslím, čo by sme robili v prípade veľkej výhry, asi by sme skúsili investovať do nejakého rodinného biznisu, možno farma, alebo výroba zdravých potravín, alebo nejaký pekný investičný byt na prenajímanie... ako by ste s výhrou naložili vy?

Strana
z3
anonym_e44123
Včera o 15:40

1.Mesacna dovolenka
2.Dva investičné byty
3.Nove auta.

anonym_b93c3e
Včera o 15:43

@anonym_autor niečo odložila, niečo dala svojím deťom a samozrejme niečo aj na charitu, pretože peniaze ešte nikdy nikomu šťastie nepriniesli

aurelia2000
Včera o 15:44

Zrekonštruovala by som jednu budovu v našej nemocnici na oddelenie O.

anonym_943bf4
Včera o 15:45

Kupila by som si dom, isla by som na dovolenku a dala finacny darcek surodencom.

anonym_a96132
Včera o 15:46

Z vyhry 24eur som doplatila 12 opät na cely mesiac,stacilo keby sa len to vratilo za tolke roky a pravidelne.No ked to raz pride a ono to pride tak:
Vyplatim hypoteku
Kupim nove auta
Ano dovolenka tiez
A bud domy alebo byty.
Ale asi by sme sa dali do podnikania,kupit starsi dom,prerobit a predat zo ziskom.

anonym_d49924
Včera o 15:51
@anonym_e44123

1.Mesacna dovolenka
2.Dva investičné byty
3.Nove auta.

@anonym_e44123 ak by to bolo zajtra... tak by som vyplatila uver, kupila 3 byty a isla na mesiac na bali a nechala nieco na pomoc rodine- kamoskam

anonym_4cce1e
Včera o 15:54

1. Vyplatit hypo
2. Kupila od surodencov a mamy rodicovsky dom, dala ho zrekonstruovat, mama dozivotne pravo, plus zaplatila pani na upratovanie aspon kazde 2 tyzdne
3. Investicne byty za zvysok, s tym ze by som mala na to spravcu

Ma dovolenky chodime aj teraz a auta su pre mna nevyhnutne zlo

doriiis
Autor odpoveď zmazal
anonym_e44123
Včera o 15:56
@anonym_d49924

@anonym_e44123 ak by to bolo zajtra... tak by som vyplatila uver, kupila 3 byty a isla na mesiac na bali a nechala nieco na pomoc rodine- kamoskam

@anonym_d49924 ... Aj to je pekne

anonym_331d26
Včera o 15:58

cesta okolo sveta

anonym_03c009
Včera o 16:01

@anonym_autor určite by som nevytvárala rodinný podnik, ani biznis. Odsťahovala sa k moru a v kľude dožila.

anonym_9774d4
Včera o 16:01

Rozdelil by som to medzi vsetkych dochodcov co nebudu volit fica 😂

ariannazara
Včera o 16:03

V prvom rade odisla zit inde.

anonym_bed52f
Včera o 16:04

Síce som nevyhral ale zarobil som o dosť viac než milión eur. Kúpil som dom bez hypo. A zbytok mi dlho ležal na účte, rozhýbal som sa len prednedávnom a pomaly ich investujem do ETF. Investičné byty ma nelákajú lebo nemám povahu to celé okolo toho riešiť. A nakoniec cestovanie ma samého nebaví a nikoho teraz nemám takže ich nejak veľmi nemíňam. Ani prémiové auto nemám, nepotrebujem.

babababka
Včera o 16:06

Nová strecha aj s hromozvodom,auto na benzín,zdravie,knihy a ostatné by som dala dcére s rodinou.

anonym_37af52
Včera o 16:06

isla by som do "dochodku" a cestovala

anonym_985679
Včera o 16:08

@anonym_autor rodinny dom, dovolenka, daco na investicie, daco na vyskum rakoviny pankreasu, mozno by som riesila situaciu s hospicmi na SR. aj milion by bolo malo.

anonym_e47f8c
Včera o 16:19

kupila by som 2 investičné byty a apartmán pri mori

anonym_8b765e
Včera o 16:21

@anonym_autor vyplatila by som rodičom hypotéku na dom a zaplatila im 3/4 2 týždňové dovolenky. Z toho by zostalo kúpila pár investičných bytov

klotildabazarik
Včera o 16:22

@anonym_autor odisla by som zo Slovenska

anonym_d6b4b8
Včera o 16:28

Postavil chatu, krasnu drevenicu, minimalne zavislu od energii, spravil zahradu, zvieratka a byval tam...bola by pri mojom rodnom meste... pracu by som nemenil, ani miesto byvania...

Tiekol by tam horsky studeny potok....

anonym_226fbf
Včera o 16:30

Kúpila by som si malý bungalow s malou záhradkou proste taky mini priestor pre seba a deti. Kúpila dve byty (pre dcery ale zatiaľ by slúžili pre podnajomnikov) určite by som si splnila sen a šla na bora bora. Pomohla rodine niečo dala na charitu. Netúžim po autách luxusných domoch atď. Radšej cestovať a mat zážitky. A asi by som ostala 6 rokov doma bez práce a dala sa na štúdium medicíny. Nemusela by som nevyhnutne pracovať a mohla by som sa v kľude učiť 🩷💖ach kiežby sa splnilo a taka výhra padla práve nám 🍀

anonym_226fbf
Včera o 16:32
@anonym_bed52f

Síce som nevyhral ale zarobil som o dosť viac než milión eur. Kúpil som dom bez hypo. A zbytok mi dlho ležal na účte, rozhýbal som sa len prednedávnom a pomaly ich investujem do ETF. Investičné byty ma nelákajú lebo nemám povahu to celé okolo toho riešiť. A nakoniec cestovanie ma samého nebaví a nikoho teraz nemám takže ich nejak veľmi nemíňam. Ani prémiové auto nemám, nepotrebujem.

@anonym_bed52f toho cestovania je škoda veď aj osamote si to človek vie užiť. Svet je taky niekto na to má ale sám nepôjde a niekto by šiel ale nemá na to podmienky 😁 nemám kde odložiť deti. A keďže ich živím sama síce niečo na cestovanie odložím ale tiež nemôžem minút všetko čo nasetrim

biba_18
Včera o 16:35

najprv by som si zobrala dovolenku. a na tej dovolenke by som si všetko premyslela. dala by som dieťaťu na biznis, niečo na dôchodok a zvyšok - netuším. to by som si premyslela na tej dovolenke

simsalabim
Včera o 16:40

Nedavno som citala, ako Amik vyhral 1mil dolarov a po zdaneni vyhry mu ostalo… nieco cez 400 000 🙈 Realne by teda suma bola aj u nas nizsia, ale snad nie az tolko. Takze v zmysle Nekric hop, kym nepreskocis by som si plany zacala robit az potom, keby mi pristali na ucte.

anonym_e45446
Včera o 16:48

Boze, hned na druhy den by som dala vypoved 🤣

minenkaa
Včera o 16:59
@anonym_e45446

Boze, hned na druhy den by som dala vypoved 🤣

@anonym_e45446 a z čoho chceš žiť?

biba_18
Včera o 17:00

@minenkaa ty by si nevyžila z miliona?

anonym_985679
Včera o 17:01
@minenkaa

@anonym_e45446 a z čoho chceš žiť?

@minenkaa ved z toho miliona 🙂 bohate

minenkaa
Včera o 17:02
@biba_18

@minenkaa ty by si nevyžila z miliona?

@biba_18 nie,veď to je tak na dvadsať rokov ,nerátam ak by sa dobre investovalo ,čo by ale zas bol risk

Strana
z3