Čo je danajský dar v tvojom živote?
Co vo svojom zivote povazujete za danajsky dar?
Podľa mňa pre Mareka s luxusným domom, ktorý ide na 3 týždne na dovolenku a sestra chce do jeho domu, je to tá jeho sestra.😂
@enmery matka gde? Tá je iniciátor tohto idiotakeho nápadu
@anonym_autor az po tvojom pribehu draha😏
Podľa mňa pre Mareka s luxusným domom, ktorý ide na 3 týždne na dovolenku a sestra chce do jeho domu, je to tá jeho sestra.😂
@enmery kto sú tí hrdinovia?
Môj titul, 10 dní pred rigoróznymi skúškami mi umrela mama. Zvládla som to aj tak, ale netešila som sa z toho.
Môj titul, 10 dní pred rigoróznymi skúškami mi umrela mama. Zvládla som to aj tak, ale netešila som sa z toho.
@anonym_dfaca2 predpokladám že si si svoj titul odrela, takže asi to nebol dar.
Ja bobec nechapem ani nadpisu ani otazke ani odpovediam.
@anonym_0ebaec tak si vygoogli, čo je to danajsky dar.
@enmery 🤣🤣🤣
@anonym_0ebaec je to v podstate niečo, čo vyzerá na prvý pohľad ako skvelá vec,či úspech,ale v konečnom dôsledku je to to skôr na príťaž,alebo máš z toho problémy. Neviem, či to dobre vysvetľujem, jednoducho dobrá vec, ktorá pre teba ale dobrá nie je.🙂
Napríklad niekto vyhrá veľku sumu peňazí, ale začnú sa mu ozývať "príbuzní"a stále chcú pomoc, pôžičku a podobne.