icon

Čo je podľa vás morálne dno?

minenkaa
12. júl 2026

Čo je pre vás morálnu dno,
Dnes mi jeden človek (anonym )napísal,že tu často obhajujem morálne dno .Ja považujem za dno vraždy,tyranie (akékoľvek),znásilnenie
Vy ostatní ,čo to je ,veľa ľudí sa tu prezentuje ako lepší ľudia,morálne správne nadstaveni ,správne žijúci ,to znamená majú rodinu(lebo vsak rodina je zmysel života a nič iné nie je ),ja tebe môžem napísať ,že si sprostý,sprostá ale ty už mňa nie ,tak teda čo je dno
Podľa veľa ľudí tu,každý kto ma v manželstve milenca/milenku,kazdy chlap čo neplatí vyzivne, ako si zena predstavuje ,zena čo bola na potrate ,jooj chlap čo ma sex za peniaze ,ľudia čo mali v zadku vtáka ,to už by ani nemali mať práva ,zena čo ma minisuknu,tanga,je stetka a zaslúži si znásilnenie
Naozaj je toto podľa vás morálne dno

Strana
z5
hederamonstera
12. júl 2026

Kazdy ma inu uroven moralky…

anonym_ca19e4
12. júl 2026

Ved kazdy tu hranicu ma niekde inde, velmi to ovplyvnuje aj v akej spolocnosti zije ak v krestanskej tak ano aj tebou vymenovane veci budu moralne dno.

minenkaa
autor
12. júl 2026

Ano to ja viem,každý mame hranice inde ,chcem vedieť hlavne čo znamená to morálne dno a prečo

anonym_4394c0
12. júl 2026

Podla mojich skusenosti z tejto stranky moralne dno najcastejsie prerazaju prave ti zaryti obhajcovia moralky. Akonahle niekto vyboci z ich predstavy o tom ako sa ma spravne zit, rozhodovat, rozmyslat, tak su schopni tych najhrubsich urazok. A je jedno ci sa jedna o hlbku vystrihu alebo rozhodnutia v osobnom zivote.

minenkaa
autor
12. júl 2026
@anonym_ca19e4

Ved kazdy tu hranicu ma niekde inde, velmi to ovplyvnuje aj v akej spolocnosti zije ak v krestanskej tak ano aj tebou vymenovane veci budu moralne dno.

@anonym_ca19e4 ano a pom naozajstne vraždy,znásilnenia a tyranie ,je potom čo
To sú tak neporovnateľne veci

anonym_bbbce4
12. júl 2026

ludia online klamu, fejkuju, prifarbuju, hraju sa na dokonalych,... a v realite by si sa divila. Len kedysi sa to robilo v krcme,... dnes na nete.

huxy
12. júl 2026

Pre mňa je morálne dno aj nevera

minenkaa
autor
12. júl 2026

Boli tu v poslednej dobe témy ,zena v domácnosti,tie tangacove plavky ,tieto témy to bolo neskutočne množstvo urážok a kto je lepší človek ako iný

minenkaa
autor
12. júl 2026
@huxy

Pre mňa je morálne dno aj nevera

@huxy potom vražda je čo,veď to sú absolutne neporovnateľne veci

anonym_63315b
12. júl 2026

@minenkaa myslím ze na túto otázku sa nedá jednoznačne odpovedať. Každý to máme ináč.

huxy
12. júl 2026
@minenkaa

@huxy potom vražda je čo,veď to sú absolutne neporovnateľne veci

@minenkaa to že je to neporovnateľné, neznamená, že pre mňa je aj to moralne dno

minenkaa
autor
12. júl 2026
@huxy

@minenkaa to že je to neporovnateľné, neznamená, že pre mňa je aj to moralne dno

@huxy veď ale nevera ti pokazí zivot tak na rok ,dva a ideš ďalej ,keď ti zavrazdia rodiča ako decku ,takéto pokazia zivot na dobrých pár rokov
Viem,že nevera je pre teba viac zla ,ako alkoholizmus ale prečo ,máš muza ako majetok alebo prečo a ešte v tvojim prípade čo si pamätám,si to mohla čakať ,či ta to prekvapilo

huxy
12. júl 2026
@minenkaa

@huxy veď ale nevera ti pokazí zivot tak na rok ,dva a ideš ďalej ,keď ti zavrazdia rodiča ako decku ,takéto pokazia zivot na dobrých pár rokov
Viem,že nevera je pre teba viac zla ,ako alkoholizmus ale prečo ,máš muza ako majetok alebo prečo a ešte v tvojim prípade čo si pamätám,si to mohla čakať ,či ta to prekvapilo

@minenkaa nerozumiem preco máš potrebu riešiť čo je podľa mňa a hlavne pre mňa morálne dno a rozoberáš moju "minulosť". Jednoducho ja to takto mám a kvôli nikomu svoj názor nezmením.

anonym_246953
12. júl 2026
@minenkaa

@minenkaa ... Lenže aj na vraždu sa dá pozerať všelijako. Niekedy zabiješ nechtiac alebo v sebaobrane. A to teda nie je vražda, ale výsledok je rovnaký. Mŕtvy človek

sissy27
12. júl 2026

@minenkaa moralne dno je pre mna zanedbavanie / tyranie / zneuzivanie deti, zvierat, seniorov, vedome ublizovanie druhym (sikana, fyzicke nasilie, psychicke a ekonomicke tyranie) z pozicie nadradenosti a moci, cielene sirenie zla, dezinformacii, nenavisti atd.
Netradicne sexualne praktiky ak vyhovuju vsetkym zucastnenym, sexualna orientacia, pocet sexualnych partnerov, oblecenie, atd je pre mna uplne nepodstatne - ale chapem, ze kazdy ma tu hranicu v tomto niekde inde, takze je to len o tom najst si kompatibilneho partnera. Ale nebudem predsa niekoho odsudzovat za tangace len preto, ze mne vyhovuje ine spodne pradlo.
Nevera, klamstvo, podvod - je pruser, ale tiez to nepovazujem za moralne dno, este stale su horsie veci. Koniec-koncov, aj ta nevera vo vztahu ta moze posunut niekam k lepsiemu, zalezi od uhla pohladu.

minenkaa
autor
12. júl 2026
@huxy

@minenkaa nerozumiem preco máš potrebu riešiť čo je podľa mňa a hlavne pre mňa morálne dno a rozoberáš moju "minulosť". Jednoducho ja to takto mám a kvôli nikomu svoj názor nezmením.

@huxy veď sa normálne pytam prečo ,no spomínala si už svoju minulosť a preto som to napisala

huxy
12. júl 2026
@minenkaa

@huxy veď sa normálne pytam prečo ,no spomínala si už svoju minulosť a preto som to napisala

@minenkaa lebo to takto proste vnímam, a nemyslím, že svoj pocit či názor musím nejak obhajovať či vysvetľovať.

A k tej nevere, ešte predtým, než ma ex podvadzal, som na neveru mala rovnaký názor..

earlgrey
12. júl 2026

Pre mňa je morálne dno práve to, ako sa tu niektoré ženy na MK správajú. To, že niekto má milenca, milenku, to, že je neverný a podvádza, to, že si oblečie tangačové plavky aj keď má zadok ako želatínu atď. mohla by som menovať, to je jedna vec, je to osobná vec dotyčnej osoby, ale kto dáva právo týmto ženám tu na MK ponižovať, zhadzovať, dokonca nadávať týmto ľudom? Dokonca im priať choroby a neviem čo. Pre mňa sú práve tieto ženy morálne dno, pretože svoj názor môžem vyjadriť aj slušne a vlastne ak ma niečo pohorší, idem ďalej, nebudem tej osobe nadávať alebo priať jej niečo zlé.

minenkaa
autor
12. júl 2026
@anonym_246953

@minenkaa ... Lenže aj na vraždu sa dá pozerať všelijako. Niekedy zabiješ nechtiac alebo v sebaobrane. A to teda nie je vražda, ale výsledok je rovnaký. Mŕtvy človek

@anonym_246953 pockat písmeno vražde ,nie o sebaobrane ,tam sa jedna o záchranu svojho života

anonym_ca19e4
12. júl 2026
@minenkaa

@anonym_ca19e4 ano a pom naozajstne vraždy,znásilnenia a tyranie ,je potom čo

@minenkaa nepochopila si kazdy tu hranicu co je pre neho v poriadku a moralne dno ma posunutu to ze povazuje ako moralne dno nieco, co ty nie neznamena, ze horsie od toho ma zvlast kategoriu.

minenkaa
autor
12. júl 2026
@huxy

@minenkaa lebo to takto proste vnímam, a nemyslím, že svoj pocit či názor musím nejak obhajovať či vysvetľovať.

A k tej nevere, ešte predtým, než ma ex podvadzal, som na neveru mala rovnaký názor..

@huxy nemusis obhajovať ,len som myslela,že keď si sa zapojila tak ak vysvetlíš

huxy
12. júl 2026
@minenkaa

@huxy nemusis obhajovať ,len som myslela,že keď si sa zapojila tak ak vysvetlíš

@minenkaa nie všetko musí mať vysvetlenie, jednoducho to tak mám.

minenkaa
autor
12. júl 2026
@anonym_ca19e4

@minenkaa nepochopila si kazdy tu hranicu co je pre neho v poriadku a moralne dno ma posunutu to ze povazuje ako moralne dno nieco, co ty nie neznamena, ze horsie od toho ma zvlast kategoriu.

@anonym_ca19e4 kde niečo takéto píšem
Pýtala som sa čo a prečo

anonym_ca19e4
12. júl 2026
@minenkaa

@anonym_ca19e4 kde niečo takéto píšem
Pýtala som sa čo a prečo

@minenkaa ved si ma oznacila a na to, naco si sa tam pytala som ti odpisala 😂

minenkaa
autor
12. júl 2026
@anonym_ca19e4

@minenkaa ved si ma oznacila a na to, naco si sa tam pytala som ti odpisala 😂

@anonym_ca19e4 asi sme sa nepochopili

minenkaa
autor
12. júl 2026

Ešte ma zaujima jedno, vec mimo temu ,nik mi ešte na to nedal odpoved (ani ja mám blbe otázky ,mňa jednoducho zaujimanurcite veci )vrlankrat sa mi stalo ,že je taký slovný Ping-Ping ,že mi nápisu ,že prečo sa rozculujes ,či si nervózna,podľa čoho to ta druha strana posudzuje a mysli si ,ja beriem každú odpoved a písanie ako neutrálnu debatu
Prosim tie čo ma neznášajú neriešte

anonym_ca19e4
12. júl 2026

ty si napisala ano a pom naozajstne vraždy,znásilnenia a tyranie ,je potom čo

moja odpoved nepochopila si kazdy tu hranicu co je pre neho v poriadku a moralne dno ma posunutu to ze povazuje ako moralne dno nieco, co ty nie neznamena, ze horsie od toho ma zvlast kategoriu

dodatok teda vrazdy a znasilnenia a tyranie su pre tych ludi rovnake moralne dno a nic ine, je to pre nich porovnatelne, to ze pre teba to nie je porovnatlne neznamena, ze kazdy tie vrazdy a znasilnenia, tyranie povazuje za nieco viac/horsie ale je to jednoducho uplne rovnako moralne dno ako napriklad potrat, nevera a pod.

zuzitko74
12. júl 2026

@minenkaa Úprimne, už pomerne dávno som sa vzdala predstavy, že všetko sa dá vykomunikovať, vysvetliť a pochopiť. Téma, ktorú si založila je jednou z takých tém, kde najčastejšie dochádza k sporom a nedorozumeniam. Možno chceš len podporu, aby ti niekto dal za pravdu a podporil tvoj názor. Všimla som si tvoju reakciu na @huxy a ktovieako sa mi nepáčila...netlač na ľudí, nie každý vie vysvetliť, prečo to má tak, ako to má. V každom prípade, trochu z teba vnímam, že ti asi vadí, ten niečí názor, že obhajuješ morálne dno, ale nič z tým nenarobíš.

a0
12. júl 2026

Skrz to, čo si napísala o vražde sa spýtam jednu vec, ak niekto zabije násilníka, iného vraha alebo obdobného človeka, zároveň to je niekoho (milujúci) rodič/manžel, tak je zabijak tohto násilníka hrdina alebo morálne dno?

Podľa mňa jednoducho nikdy neexistuje len jedna pravda, pokiaľ sa nebavíme o absolútnej pravde, ktorá je nemenným faktom. Zvyšok je len subjektívny alebo relatívny názor (pravda).

minenkaa
autor
12. júl 2026
@zuzitko74

@minenkaa Úprimne, už pomerne dávno som sa vzdala predstavy, že všetko sa dá vykomunikovať, vysvetliť a pochopiť. Téma, ktorú si založila je jednou z takých tém, kde najčastejšie dochádza k sporom a nedorozumeniam. Možno chceš len podporu, aby ti niekto dal za pravdu a podporil tvoj názor. Všimla som si tvoju reakciu na @huxy a ktovieako sa mi nepáčila...netlač na ľudí, nie každý vie vysvetliť, prečo to má tak, ako to má. V každom prípade, trochu z teba vnímam, že ti asi vadí, ten niečí názor, že obhajuješ morálne dno, ale nič z tým nenarobíš.

@zuzitko74 nie nevadí,ja mám rada,keď mi ľudia úkazu aj iný smer ,snažím sa to pochopiť ale zas na druhej strane viem,že ja veľa veci beriem,že keď človek dokáže aspoň chodiť ,tak sa nič nedeje a veľa veci nechapem, prečo to ľudí tak boli alebo trápi,či už v tom čo ľudia povedia alebo cítia bolesť a preto mám veľa blbých otázok

Strana
z5