icon

Čo robiť, ak sa mi vyhráža cudzí chlap?

Včera o 09:41

Čaute, čo mám robiť ak sa mi vyhráža cudzí chlap ?

anonym_bd1891
Včera o 09:41

@anonym_autor 158

anonym_d1bd63
Včera o 09:43

Ak ide o nebezpecne vyhrazanie 158.

januska12323
Včera o 09:52

Polícia?

anonym_fb5f65
Včera o 09:54

@anonym_autor kontaktovať políciu?

anonym_f8ab3e
Včera o 10:47

lentak? si ta nasiel a z nicoho nic zacal vyhrozovat?

ria_sprout
Včera o 11:00

Pozna ta, vie kde bývas? Alebo je to len také internetové trolenie? Aké sú to vyhrážky?

anonym_d32e9b
Včera o 11:20

To ta na ulici zastavil cudzí chlap a začal vyhrážať ?? Alebo na internete si našla niekoho a ten sa ti vyhráža ? Treba to nahlásiť na polícii ak sa bojíš o život.

anonym_39685d
Včera o 11:46

nič. Len čakať s telefónom v ruke, či ti večer nevytrieska okná .

anonym_868f4f
Včera o 12:31

Každý deň sa mi potvrdzuje, že to teplo nerobí ľudom dobre…. Ako sa toto môže spýtať svojprávny clovek?🫣 existuje polícia. Takže chytíš telefón do ruky, výtocis číslo na políciu a povieš im to. Alebo ten telefón hod dakde o stenu aj s občianskym preukazom, pobaľ si kufor, chod si oddýchnuť dakde do liečebne. 🤷‍♀️

autor
Včera o 12:46
@anonym_d32e9b

To ta na ulici zastavil cudzí chlap a začal vyhrážať ?? Alebo na internete si našla niekoho a ten sa ti vyhráža ? Treba to nahlásiť na polícii ak sa bojíš o život.

@anonym_d32e9b mám 17r a bol som von s kamarátkami. Ten chlap má 40r a začal sa mi vyhrážať že keď nedám ruky pred od jeho kamarátky tak mi hubu rozbije a že sa chce stretnúť na neznámom mieste. Kamarátka mu dala kontakt namna

bielasovicka
Včera o 13:21

@anonym_autor a to si prečo nenapísal hneď do úvodu ze si 17 ročný chlapec? Bavíš sa dobre?

cimage
Včera o 13:26

Ziadnemu muzovi sa nepaci, ked sa niekto mota okolo jeho priatelky. Tak isto aj opacne. Ta jeho baba asi nebude v tvojej vekovej kategorii. Ruky prec od zadanych dievcat a mas po probleme.

anonym_2a9ebf
Včera o 13:29

40r chlap by mal mat rozum,ani sa necudujem,ze zrejme v tomto veku ani deti nema.
Kamaratka ma kolko rokov??

autor
Včera o 13:45
@bielasovicka

@anonym_autor a to si prečo nenapísal hneď do úvodu ze si 17 ročný chlapec? Bavíš sa dobre?

@bielasovicka nebavím sa, len mám strach. Na polícii som ešte nebol

autor
@cimage

Ziadnemu muzovi sa nepaci, ked sa niekto mota okolo jeho priatelky. Tak isto aj opacne. Ta jeho baba asi nebude v tvojej vekovej kategorii. Ruky prec od zadanych dievcat a mas po probleme.

@cimage není zadaná a je v mojom veku.

autor
@anonym_2a9ebf

40r chlap by mal mat rozum,ani sa necudujem,ze zrejme v tomto veku ani deti nema.
Kamaratka ma kolko rokov??

@anonym_2a9ebf kamarátka ma 18r

anonym_f8ab3e
Včera o 13:53

no asi nebude az taka kamaratka ked cudziemu cloveku da tvoje cislo.. kazdopadne ak ti napise mu jasne odpis,ze ak neprestane s vyhrazanim sa skonci to na policii ..a zablokuj ho

anonym_e436f4
Včera o 13:54

Povedz rodičom. Nehraj sa na veľkého chlapa, si pod zákonom a zodpovedajú za teba rodičia.

anonym_2a9ebf
Včera o 14:03

Ma v tebe rivala,ale teda rozhodne sa viac k sebe hodite ako ona s tak starym chlapom.Povedz to doma mame,tatovi.

anonym_d32e9b
Včera o 15:24

Povedz to rodičom pretože si nemal 18 rokov. Si pod zákonom. Ten chlap môže byť nebezpečný nikdy nemôžeš vediet čo ho napadne. Môže byť aj psychicky chorý. Preto by bolo dobre ísť s rodičmi na políciu a podajte trestné oznámenie . Žiadnom prípade nechoď na stretnutie s ním na neznáme miesto. Napíš potom ako to dopadlo.

chrobak7
Včera o 15:30
@anonym_autor

@anonym_d32e9b mám 17r a bol som von s kamarátkami. Ten chlap má 40r a začal sa mi vyhrážať že keď nedám ruky pred od jeho kamarátky tak mi hubu rozbije a že sa chce stretnúť na neznámom mieste. Kamarátka mu dala kontakt namna

@anonym_autor No tak sa kamarátky spýtaj, kto to je a už to nebude cudzí chlap. Budeš vedieť jeho meno a môžeš na neho podať trestné oznámenie.

Ja som tiež podal TO na chlapa, čo sa mi vyhrážal, že ma zabije. Polícia to nebrala na ľahkú váhu, vyšetrovali ho a aj ho obvinili. Až na súde sa vykrúcal, že on to tak nemyslel, tak bol oslobodený.

marca12
Včera o 15:36
@anonym_autor

@cimage není zadaná a je v mojom veku.

@anonym_autor Povedz to rodicom. Ak mas dokazy,smsky chod s tym na policiu.