Čo vás napĺňa v každodennom živote?
Skúsme tak úplne jednoducho.
jedlo
Praca a rodina
Manžel ma napĺňa.
Rast. Keď zavnímam progres. Keď cítim, že v danej oblasti rastiem. To je pre mňa životabudič a to čo ma v živote napĺňa.
@anonym_autor keď prídem k stánku s občerstvením a majú práve otvorené. Od toho väčšia radosť v mojom živote ani neni. Naopak ak je zatvorený prichádza velké sklamanie a smútok.
Vzdelávanie, tvorenie,
Manžel a to keď vidím za sebou spravenú prácu. A je jedno či je to poriadok doma alebo nejaká úloha v práci
@anonym_autor keď prídem k stánku s občerstvením a majú práve otvorené. Od toho väčšia radosť v mojom živote ani neni. Naopak ak je zatvorený prichádza velké sklamanie a smútok.
@unbeholfen chápem, že to tak máš. No nie je to smutne? Nie je práve v tom príčina tvojich problémov? Že nemáš iné radosti?
@anonym_autor vzťahy a také to spojenie sa s ľuďmi, sila prítomného okamihu - v hudbe, prírode, chuti, vôni. Spokojnosť nad niektorými minulými zážitkami a príjemne očakávania, plány do budúcnosti, dobrý pocit z vykonanej práce, z toho, že som niekomu pomohla, či len priviedla na iné myšlienky a k lepšej nálade, že máme/mali sme spolu pekný čas (hoc nech je to i teta na pošte za prepážkou)
Zdravé spokojné deti, môj vnútorný rast a posun vo veciach a situáciách, v ktorých som zotrvala príliš dlho, a od určitého času po chorobe ma teší už len fakt, že vonku svieti slnko a že som sa zobudila do nového dňa
@anonym_autor Božia prítomnosť v každodennom živote...a rodina. To že ešte stále mám možnosť objeat svoju mamu...že mám prácu, že nemáme vojnu,že sme zdraví....že nám nič nechýba.

Tvoriť. Hocičo. Básničky, prózu, písať články o hocičom, prispievať tu, získavať nové vedomosti preto že chcem a nie preto že musím. Tvoriť z dreva, tvoriť zo železa. Práce okolo domu a všetká tá fušerina.
Naplňa ma tárať a prežiť v prírode, pripravovať drevo a kúriť do peca, aby bolo doma teplo.