icon

Divné správanie v parku: Je to bezpečné?

miuru
Dnes o 10:55

Už druhý krát sa mi stala taká divná vec. Keď idem cez víkend ráno so psom ale nemusí to byť skoro napríklad aj o 8, tak vidím v takom parku, poriadne napitích smradlavích chlapov 50+ ktorí chlastajú a fajčia a pokrikujú. A je s nimi niaka mladá baba, celkom pekná. Zachytila som len úrivok z ich rozhovoru:„ na internet a tak..." hovorila tá baba. A neberte ma zle že sa starám do vecí iních a neviem čo tu riešim môže to byť čokolvek. Ale proste si neviem pomôcť a mám pocit že si ju kúpili ako š*etku. Vizerá to proste akoby si ju kúpili na noc tam? neviem.Mala som pocit že aj prepočítavala peniaze. Napríklad stála pred nimi na takom móle a niečo tam robila. Dôvod prečo som sa nezastavila, neodfotila si to alebo čokolvek je že mi proste nabehli zimomriavky a mala som nepríjemný pocit. Je to hrozne divné, hlavne v parku kde chodia aj rodiny s detmi, mozno to je nieco iné a ja mám len skreslené videnie. Po deviatej uz vsetci úplne zmiznú. Nechápem ani preco by to robili v parku, a nie v niakom bare alebo tak??? ak to tá zena proste robí lebo chce peniaze a a je to konsenzuálne nie je to trestné ale preco to preboha nerobia niekde v súkromí.

anonym_47bb0a
Dnes o 11:03

Nevies co sa dialo, o co islo a domyslas si. Musis sa velmi nudit. Ved si pocula len ani nie jednu vetu ich rozhovoru a dotvorila si si hned v hlave vlastny pribeh a priebeh udalosti.

anonym_da1b9e
Dnes o 11:04

@miuru Ak sa nudis, tak sa douc pravopis, to sa Ti viac bude hodit.

anonym_2f59d6
Dnes o 11:10

A prečo si sa ich to neopytala? Keď si taka zvedavá

letfenixa
Dnes o 11:14

Čo znamená 'niaká' ?

anonym_277c17
Dnes o 11:17

@miuru ty si hlavne nevychovana, lebo pocuvas cudzie rozhovory a staras sa im do zivota. Len si domyslas, leb osi zapocula dve slova a uz si si vytvorila v hlave cely scenar. Staraj sa o seba

miuru
autor
Dnes o 11:17
@anonym_da1b9e

@miuru Ak sa nudis, tak sa douc pravopis, to sa Ti viac bude hodit.

@anonym_da1b9e kde som urobila chyby?

anonym_268686
Dnes o 11:21
@miuru

@miuru niaka, inich, vizerá...

miuru
autor
Dnes o 11:23
@anonym_268686

@miuru niaka, inich, vizerá...

@anonym_268686 a iních sa píše iných v množnom čísle mužského rodu/ plurálu?

anonym_47bb0a
Dnes o 11:27
@miuru

@miuru inych sa pise s ypsilonom nie je to nominativ, len pri nominative pl. davas i na konci slova. "Inych" je genitiv, akuzativ alebo lokal zalezi od kontextu vety.

anonym_edfc12
Dnes o 11:29

@miuru nestaraj sa do druhých, nie je to tvoja vec. Park je pre všetkých, nie len rodiny a deťmi. Môžu chodiť do parku všetci aj muži 50 + a s nimi mladá žena. A má právo si prepočítavať aj peniaze. Akokeby rodiny s deťmi boli dajakí privilegovaní ľudskí druh, čo môže ísť do parku a muži 50 + sú odpadoví material, alebo čo. 🤦

anonym_e86e2a
Dnes o 11:34
@miuru

@miuru napitích smradlavích niaka úrivok Vizerá

anonym_04d840
Dnes o 11:37

@miuru teraz rozmyslam co je vlastne problem
1. muzi 50+ v parku
2. zena, ktora sa s nimi bavila o internete
3. ci to, ze o deviatej zmiznu aby vypratali priestor pre pocestne rodiny s detmi
Alebo nieco uplne ine?

jazula
Dnes o 11:42
@anonym_edfc12

@miuru nestaraj sa do druhých, nie je to tvoja vec. Park je pre všetkých, nie len rodiny a deťmi. Môžu chodiť do parku všetci aj muži 50 + a s nimi mladá žena. A má právo si prepočítavať aj peniaze. Akokeby rodiny s deťmi boli dajakí privilegovaní ľudskí druh, čo môže ísť do parku a muži 50 + sú odpadoví material, alebo čo. 🤦

@anonym_edfc12 no…napití a smradľaví ľudia v akomkoľvek veku a pohlaví by mi vo verejnom parku vadili… Aj keď autorka rieši niečo úplne iné.

anonym_ec8185
Dnes o 11:44

A možno len jeden z nich bol otcom tej baby a normálne sa spolu rozprávali.

anonym_da1b9e
Dnes o 11:46
@miuru

@miuru Sadni k tomu a douc sa to, chyb tam mas ako maku.

anonym_edfc12
Dnes o 11:46
@anonym_04d840

@miuru teraz rozmyslam co je vlastne problem
1. muzi 50+ v parku
2. zena, ktora sa s nimi bavila o internete
3. ci to, ze o deviatej zmiznu aby vypratali priestor pre pocestne rodiny s detmi
Alebo nieco uplne ine?

@anonym_04d840 vidím problém v tom, že si autorka domyslela celú scénu, ako režisér, alebo autor detektívnych románov. Nemohlo to byť aj tak, že si ich najala na vraždu muža a teraz im prepočítavala podiel? Alebo bola dcérou jedného z nich a on jej dávala výživné na " ruku". Alebo išla len naokolo a oni boli už neschopní chôdze a žiadali ju, aby zbehla po ďalší chľast do stánku, že jej dajú potom odpiť a ona si prepočítavala či bude dosť na fľašku čuča. Možností je milión.

anonym_04d840
Dnes o 11:51
@anonym_edfc12

@anonym_04d840 vidím problém v tom, že si autorka domyslela celú scénu, ako režisér, alebo autor detektívnych románov. Nemohlo to byť aj tak, že si ich najala na vraždu muža a teraz im prepočítavala podiel? Alebo bola dcérou jedného z nich a on jej dávala výživné na " ruku". Alebo išla len naokolo a oni boli už neschopní chôdze a žiadali ju, aby zbehla po ďalší chľast do stánku, že jej dajú potom odpiť a ona si prepočítavala či bude dosť na fľašku čuča. Možností je milión.

@anonym_edfc12 lepsie scenare vymyslas, autorka este musi na sebe popracovat

anonym_f8c339
Dnes o 13:07

@miuru jednoducho bezdomovci s bezdomovkyňou v partičke. Podguráženie alkoholom a o zábavú postarané. Bežný zjav v týchto skupinkách.

anonym_c1ff38
Dnes o 13:37

tvoj pravopis je ako keby si k nim patrila
druhý krát - druhýkrát
napitích smradlavích - napitých smradľavých
niaka - nejaká
úrivok - úryvok
iních - iných
Vizerá - vyzerá
niakom - nejakom
+ diakritika raz je, potom nie, čiarky úplne zle

a píše sa nejaký/á/é/í/ú/o, alebo nijaký/á/é/í/ú/o, ak myslíš žiadny

a vôbec, čo sa staráš? čo sú to za nápady, hneď všetko fotiť, natáčať
hlavne zbieraj exkrementy po psovi, lebo aj teba si niekto natočí

anonym_c49b02
Dnes o 13:37
@miuru

@miuru napriklad niaka

miuru
autor
Dnes o 13:56
@anonym_277c17

@miuru ty si hlavne nevychovana, lebo pocuvas cudzie rozhovory a staras sa im do zivota. Len si domyslas, leb osi zapocula dve slova a uz si si vytvorila v hlave cely scenar. Staraj sa o seba

@anonym_277c17 myslím že to som dosť jasne zdôraznila že ma absolútne nezaújma čo sa tam dialo a prechádzala som najrýchlejšie ako sa dalo, počula som to nedobrovolne rovnako ako pískanie a pokrikovanie na mňa lebo som mladá žena asi, lebo inak by to muselo byť len pre to že mám psa čo by bolo absurdné, prosím povedzte mi kde som sa k nim akokoľvek chovala nevychovane

anonym_277c17
Dnes o 14:05
@miuru

@anonym_277c17 myslím že to som dosť jasne zdôraznila že ma absolútne nezaújma čo sa tam dialo a prechádzala som najrýchlejšie ako sa dalo, počula som to nedobrovolne rovnako ako pískanie a pokrikovanie na mňa lebo som mladá žena asi, lebo inak by to muselo byť len pre to že mám psa čo by bolo absurdné, prosím povedzte mi kde som sa k nim akokoľvek chovala nevychovane

@miuru v tom si nevychovana, ze ich tu rozoberas a domyslas si scenare vo svojej hlave . Uz som to pisala raz. Nevies citat?

anonym_d26fbc
Dnes o 14:06

Ja som bola dnes ráno pri jazere so svojím mylím, tam bežne ľudia aj stanujú...no a chceli sme prejsť takou lesnou cestičkou, takže sme museli prejsť okolo tých stanujúcich ľudí. Partia mladých, asi 6 muži, tých som len videla, varili si tam guláš, smiali sa, kecali, spomenula som si na mladé časy. A zrazu z kríkov vyšlo mladé dievča, tí chalani sa začali smiať ako blázni, nechápala som, až keď som sa pozrela ešte raz na to dievča, tak úplne bolo nahé, cicky von, bobor von, opitá jak posledný alkáč, na nohách stáť nevedela a chalani sa len smiali, potom prišiel jeden z nich, schmatol ju a odniesol do stanu 🤷‍♀️ a nič si o tom nemyslím, ten môj povedal, že klasika, že 5-6 mladí chalani si na stanovačku takto jednu ľompu zavolajú, opijú ju, všetci ju vytrtkajú a zábava vo veľkom.

bielasovicka
Dnes o 16:38

@miuru to akože v bare by mali sexovať namiesto parku? Celkom to nechápem, asi mi to teplo už udiera na mozog. Alebo čo. 🤣

anonym_c49b02
Dnes o 19:16
@anonym_edfc12

@anonym_edfc12 😄😄😄😄😄 Toto ma pobavilo

anonym_4c330e
Dnes o 19:29

@miuru štetky su mi ukradnute. Je to ich volba robit zo seba sukaci matrac. Nestarala by som sa. Kazdy normalny clovek dokaze ist do normalnej prace