Dokázali by ste si predstaviť život na zlatom ostrove úplne osamote?
Dokážete si predstaviť život na zlatom ostrove no úplne samé?
@anonym_autor vsak si nebl sam. To, ze kazda ta opustila ma asi dovod. V tebe. Keby si bol iny, bola by niektora ostala
@anonym_autor vsak si nebl sam. To, ze kazda ta opustila ma asi dovod. V tebe. Keby si bol iny, bola by niektora ostala
@viestta Je to zlozitejsie ako si myslis ☹
@viestta Teba mam celkom rad, citala si to s pochopenim, alebo skor nasilu a bez zaujmu??
@anonym_autor zaujalo ma to, ale zas nie z tych dovodov, ktore by si ty ocakaval. Za mna literarne nic moc, aj ked sa mi z toho podarilo vydolovat pointu. A preto som napisla co som napisala.
@anonym_autor zaujalo ma to, ale zas nie z tych dovodov, ktore by si ty ocakaval. Za mna literarne nic moc, aj ked sa mi z toho podarilo vydolovat pointu. A preto som napisla co som napisala.
@viestta Dakujem velmi.
@anonym_autor nerozumiem otazke... co je to "zlaty ostrov"...?
@anonym_autor Zlatná na Ostrove (maď. Csallóközaranyos) je obec na Slovensku v okrese Komárno.... neviem ci si tam viem predstavit zivot, nic o tej obci neviem....
@anonym_3ac568 Zlaty ostrov, Ako to povedat. Predstav si ze mas vsetucko, vsetko co si mozes na svete priat. Vsetko to hmotne o com sa tu denne pise, ze ludom chyba, Predstav si zivot v rozpravke ktory ti vsetci zavidia, Uplne vsetci.. Akurat ze nevedia co ta ozaj trapi. Co ti chyba.. A to je laska. Tak otrepane slovo, Ktorym tu denne mrhaju a ktore si prestavaju ludia vazit.
@anonym_3ac568 Autor mal v komentari dlhý príspevok, ale @minenkaa sa vyjadrila ako sa vyjadrila, tak autor ho zmazal.
@anonym_3ac568 Autor mal v komentari dlhý príspevok, ale @minenkaa sa vyjadrila ako sa vyjadrila, tak autor ho zmazal.
@anonym_4a7b5a Ako si prisla na to, ze kvoli nej? bolo to pisane narychlo a tak som to upravil. A ty si stihla docitat do konca?
@anonym_3ac568 Zlaty ostrov, Ako to povedat. Predstav si ze mas vsetucko, vsetko co si mozes na svete priat. Vsetko to hmotne o com sa tu denne pise, ze ludom chyba, Predstav si zivot v rozpravke ktory ti vsetci zavidia, Uplne vsetci.. Akurat ze nevedia co ta ozaj trapi. Co ti chyba.. A to je laska. Tak otrepane slovo, Ktorym tu denne mrhaju a ktore si prestavaju ludia vazit.
@anonym_autor ale ty si v tom pribehu lasku zazil. Nejednu. Mozno aj obojstrannu, ale nevedel si si ziadnu udrzat. Ked je clovek sam a opakovane mu zlyhavaju vztahy, moze si za to do velkej miery sam. Nelutuj sa, nepomoze ti to. Zmen sa, pretoze jediny koho zmenit mozes si ty sam.
@anonym_autor ale ty si v tom pribehu lasku zazil. Nejednu. Mozno aj obojstrannu, ale nevedel si si ziadnu udrzat. Ked je clovek sam a opakovane mu zlyhavaju vztahy, moze si za to do velkej miery sam. Nelutuj sa, nepomoze ti to. Zmen sa, pretoze jediny koho zmenit mozes si ty sam.
@viestta Dakujem, od zaciatku mi bolo jasne, ze si to pochopila a ze mas i pravdu.
@anonym_4a7b5a Ako si prisla na to, ze kvoli nej? bolo to pisane narychlo a tak som to upravil. A ty si stihla docitat do konca?
@anonym_autor Tak tak to vyzeralo. Príspevok tam bol a ako minenkaa začala hodnotiť jeho kvalitu, tak si ho zmazal. Podľa mňa si sa bal ďalšieho zosmiesnenia. Ja som ho viacmenej dočítala do konca.
Aby sa ti dalo konštruktívne poradiť, chcelo by to viac informácií z tvojho reálneho života.
@anonym_autor dakujem za vysvetlenie."Zlaty ostrov, Ako to povedat. Predstav si ze mas vsetucko, vsetko co si mozes na svete priat."
cize mam aj obrovske miesto s poloskrotenou zirafou, velrybou, tulenmi, liscimi steniatkami, srnkami, atd. a vsetky ma poznaju, maju radi, mozem ich krmit, plavat s nimi, pohladkat... Okej, to by bolo super
"Vsetko to hmotne o com sa tu denne pise, ze ludom chyba, Predstav si zivot v rozpravke ktory ti vsetci zavidia, Uplne vsetci.."
tak to znie hrozne. vsetci mi zavidia? musim sa neustale bat ze mi uskodia, okradnu ma, musim platit asistenta,ktory triedi moje maily, komenty na socialnych mediach, moju fyzicku postu...? ci su tam vrazedne vyhrasky, uchylne odkazy, nebezpecne veci v baliku...? To neznie dobre. Radsej,
nech nikto nevie, co mam, aby nezavidel. Bezpecie je dolezite.
A tiez, urcite by mi "VSETCI" zavideli hmotne veci? Ja viem, kolko penazi ma Elon Musk ale mam mu to zavidiet? Malokto mu zavidi. Je to neskutocne poskodeny clovek a ani nevie tie peniaze vyuzit
na kvalitnu psychoterapiu..... nici si vztahy s detmi aj partnerkami. priatelov nema.
"Akurat ze nevedia co ta ozaj trapi. Co ti chyba.. A to je laska. Tak otrepane slovo, Ktorym tu denne mrhaju a ktore si prestavaju ludia vazit."
"prestavaju vazit"...? na to sa stazoval aj Sokrates. Korupcia a chamtivost sa nemenia, ved len kukni do biblie, na co sa tam ludia stazuju.
Laska - neviem, ci by mi uplne chybala, keby som mala vsetky tie zvieratka.
Laska - v prvom rade , mozem mat priatelov, rodinu, partnera, ale ked nemam rada sama seba, ked nemam uzdravene moje traumy, tak mi stale laska chyba. Stale som zufala z toho, preco ma ti druhi nechapu, niekedy nenaplnaju,
mam obrovsku hrozu zo straty tych vztahov.
peniaze mi pomahaju najst kvalitnu terapiu,kde sa naucil zacelit diery, ktore ziadny clovek nenaplni. Milovat samu seba.
Mat lasku voci sebe, ktoru mi nikto nevezme, aj ked druhi opustia, zomru......
peniaze samotne nestacia,treba sa na terapii uprimne snazit, a byt trpezlivy,niekedy to trva dlho, a je to ako
fyzicke cvicenie - musis tie svaly posilnovat dennodenne.
zas som prišla neskoro
@anonym_3ac568 tak ako ty mozes vyjadrit nazor, mozeme ho vyjadrit aj my. Toto je verejne forum.
@anonym_3ac568 ja som len skonštatovala,že autor vymazal svoj koment a neviem,o čo ide.Koho tu ja buzerujem?
Mýliš si dojmy a pojmy.
ty chudák anonymný