icon

Inšpiratívny príbeh o Osťovi

Včera o 14:11

Osťo nikdy vraj nemal extra talent ani na rap, ani tancovanie, vraj bol taký priemer. Ale tak miloval tie veci, že sa nakoniec aj tak celý život tomu venoval, bol stále s tým spätý a nakoniec… živilo ho to. Neopustil sa a nestrávil celý život za pásom:D. Podľa mňa celkom inšpirácia, že kde je vôla tam je cesta, škoda že to trvalo len tak krátko:( Možno časom o ňom niekto bude hovoriť viac 🙂

anonym_c4ffd3
Včera o 14:14

Škoda ho je. Raz som mala možnosť dostať sa do backstage , z neho išla obrovská dobrota, ľudskosť, nadšenie, energia z toho čo robí.

anonym_104523
Autor odpoveď zmazal
zuzki1
Včera o 15:30
@anonym_c4ffd3

Škoda ho je. Raz som mala možnosť dostať sa do backstage , z neho išla obrovská dobrota, ľudskosť, nadšenie, energia z toho čo robí.

@anonym_c4ffd3 a kto je osťo?

anonym_c4ffd3
Včera o 15:30
@zuzki1

@zuzki1 však si hoď do google..

anonym_0bece8
Včera o 15:51
@zuzki1

@zuzki1 to je ten čo zomrel, tak je hviezda, keby žil, tak nikto nevie, čo je zač. P.S. nech je mu zem ľahká.

anonym_3fe6b3
Včera o 17:15
@anonym_0bece8

@zuzki1 to je ten čo zomrel, tak je hviezda, keby žil, tak nikto nevie, čo je zač. P.S. nech je mu zem ľahká.

@anonym_0bece8 nik nevedel kto je zač, len minimálne 110 tisíc ľudí, čo ho sledovali na instagrame (+iné siete, a mimo sietí), rovnako tak mal aj veľmi populárny podcast…

anonym_0bece8
Včera o 20:10
@anonym_3fe6b3

@anonym_0bece8 nik nevedel kto je zač, len minimálne 110 tisíc ľudí, čo ho sledovali na instagrame (+iné siete, a mimo sietí), rovnako tak mal aj veľmi populárny podcast…

@anonym_3fe6b3 oj tak teda pardon, máš pravdu, poznalo ho ho zhruba 110 tisíc ľudí z 8,3 miliardy.

anonym_3fe6b3
Včera o 20:12
@anonym_0bece8

@anonym_3fe6b3 oj tak teda pardon, máš pravdu, poznalo ho ho zhruba 110 tisíc ľudí z 8,3 miliardy.

@anonym_0bece8 ešteže teba pozná celý svet 🙄. Vieš o tom, že sa nemusíš vyjadriť ku všetkému, čo vidíš?

autor
Včera o 20:14
@anonym_0bece8

@anonym_0bece8 ďalšia čo chce byť zaujimavá lebo ona niekoho nepozná? To akože človek je nikto a nesmie byť spomenutý lebo ho nepoznáš ty?

anonym_c0a1bb
Včera o 20:17

Ja som ho začala registrovať až po jeho úmrtí, nech odpočíva v pokoji

rejka7
Včera o 20:20

@anonym_autor žiadneho Osta om nepoznala. Ale keď dostal rakovinu, začali o ňom články v bulváre, tak som začala registrovať. RIP

anonym_0bece8
Včera o 20:24
@anonym_3fe6b3

@anonym_0bece8 ešteže teba pozná celý svet 🙄. Vieš o tom, že sa nemusíš vyjadriť ku všetkému, čo vidíš?

@anonym_3fe6b3 rovnako ako ty nemusíš každý prd, čo ťa napadne mysliteľsky zverejňovať.

anonym_3afcf9
Včera o 20:31

@anonym_autor pokiaľ nezomrel a nezačal to riešiť bulvár,netušila som,že existuje. Nesledujem Tinu,Separa.... vraj spolupracoval s nimi,táto hudba ide mimo mňa 🤷🏻‍♀️