icon

Je Káčerovo vhodné pre dnešné deti?

Včera o 12:14

Ahojte, pozerala som Káčerovo na tv JOJ čo som videla tiež ako malá ale znepokojilo má to že tam nejaký ten ich káčer vycapal tých malých po zadku je to v poriadku v dnešnej dobe ?

Strana
z2
viestta
Včera o 12:16

Vsak nikto ti nekaze vycapat svoje deti. Ci?
Ozaj, ked uz o rozpravkach. Dobsinskeho rozpravky su v dnesnej dobe v poriadku? Alebo Grimmovci? Alebo Andersenove rozpravky?

anonym_1e6168
Včera o 12:17

@anonym_autor jáj bitka, ako bitka... po zadku je normálne dať, nehrajme sa tu na týranie

anonym_db4cab
Včera o 12:18

Zas nerobme dramu ešte aj z detskej rozprávky
Ako prežiješ červenú ciaoicku? Tam vlk zozral staru mamu a v Snehulienke sa kráľovna o vraždu Snehulienka pokúšala snáď 3x

autor
@viestta

Vsak nikto ti nekaze vycapat svoje deti. Ci?
Ozaj, ked uz o rozpravkach. Dobsinskeho rozpravky su v dnesnej dobe v poriadku? Alebo Grimmovci? Alebo Andersenove rozpravky?

@viestta fúha tak tie by mali byť v dnešnej dobe neprípustné už deťom, samé násilie na nich strach bojovanie ach jaj

motylik2559

@anonym_autor To sa naozaj nad tymto pozastavas?🤦‍♀️😁 Ved to nedavaj pozerat dietatu, pusti mu inu rozpravku, je ich vela🤷‍♀️🙂
Za chvilku sa budu brat taketo rozpravky ako "horor pre deti" a my ako malí sme ich v pohode pozerali a smiali sa na nich...🙂

autor
Včera o 12:19
@motylik2559

@anonym_autor To sa naozaj nad tymto pozastavas?🤦‍♀️😁 Ved to nedavaj pozerat dietatu, pusti mu inu rozpravku, je ich vela🤷‍♀️🙂
Za chvilku sa budu brat taketo rozpravky ako "horor pre deti" a my ako malí sme ich v pohode pozerali a smiali sa na nich...🙂

@motylik2559 nepúšťam, len ma prekvapilo to násilie aj v detskej rozprávke

lindous
Včera o 12:20

Tom a Jerry si niekedy videla čo si robili? 😀 v detstve to bola moja obľúbená rozprávka a myslím, že zo mňa vyrástol normálny človek, ktorý nikdy nedal nikomu kladivom po hlave

motylik2559
Včera o 12:21
@anonym_autor

@motylik2559 nepúšťam, len ma prekvapilo to násilie aj v detskej rozprávke

@anonym_autor Ja by som to nasilim zrovna nenazyvala, ale ano v dnesnej dobe sa vsetko vnima inak, pretoze ludia su uz na seba a vnimanie veci takí hakliví, ze uz skor rozmyslam, ci nie je chore toto, nez nejake kacerovo🤷‍♀️

motylik2559
Včera o 12:22
@lindous

Tom a Jerry si niekedy videla čo si robili? 😀 v detstve to bola moja obľúbená rozprávka a myslím, že zo mňa vyrástol normálny človek, ktorý nikdy nedal nikomu kladivom po hlave

@lindous Presne! 👌 Tom a Jerry som aj ja zboznovala, aj ako dieta a dokonca, aj teraz este by som sa vedela na tom zasmiat🙈🙂

motylik2559
Včera o 12:23
@lindous

@lindous Alebo aj Pockaj zajac bol super😄🥰

sisa_s
Včera o 12:25

A zabudli ste na satanskeho harryho pottera..co maju tie chudence pozerat 🥲

bielasovicka

Pred 50 rokmi keď som bola dieťa, nikoho ani nenapadlo myslieť si ze je to nevhodná rozprávka. Táto dnešná doba je už fakt drbnuta 🤦🏻‍♀️

stellarstar

A ty si v detstve pozerala lepšie?

autor
@lindous

@lindous áno aj to som pozerala ako malá a tiež tam tá pani občas vyčapala aj Tomma aj Jerryho a desí má že v minulosti to násilie bolo viac normalizované na deťoch ktovie prečo to tak bolo 🤔🤔

autor
Včera o 12:26
@sisa_s

A zabudli ste na satanskeho harryho pottera..co maju tie chudence pozerat 🥲

@sisa_s tak to snáď nieje pre deti nie ? Nikdy som to celé nevidela, ja sa toho proste bojím

stellarstar
Včera o 12:28
@anonym_autor

@sisa_s tak to snáď nieje pre deti nie ? Nikdy som to celé nevidela, ja sa toho proste bojím

@anonym_autor pottera?

anonym_e64803
Včera o 12:32

Nerobme dnes z detí izolované citlivky. Žiadna nemáme traumu z detských rozprávok. Viac ublíži deti izolovať, nepreberať s nimi ťažšie témy, aby náhodou neboli detičky smutné a traumatizované. Leví kráľ je v dnešnej dobe tiež neprípustná rozprávka?

anonym_647d7d
Včera o 12:34

@anonym_autor preco pozera dospela osoba Kacerovo?😂

minenkaa
Včera o 12:36

A homosexualita v rozprávkach ti tiež vadí či nie

simsalabim
Včera o 12:39

Chora doba, same snowflakes kam sa len clovek pozrie. Dnes som citala, ze niekde v Anglicku v kniznici cenzuruju obrazy starych majstrov kvoli nahote.... v univerzitach diela svetovej literatury maju upozornenia na "tazke temy" ako nasilie, sex, atd. aby sa z toho niekto nedajboze nezrutil. Akoby clovek nemal ziadnu sebareflexiu a svoju volu. Ved ak mi nieco vadi, nepozeram to, necitam to, otocim sa, odidem. Ci?

lindous
Včera o 12:39
@anonym_autor

@lindous áno aj to som pozerala ako malá a tiež tam tá pani občas vyčapala aj Tomma aj Jerryho a desí má že v minulosti to násilie bolo viac normalizované na deťoch ktovie prečo to tak bolo 🤔🤔

@anonym_autor Rozprávka sama o sebe nie je nijak nebezpečná, omnoho väčší vplyv na dieťa má domáce prostredie, výchova, reálni ľudia okolo neho a to ako sa k sebe a ku nemu správajú... dieťa si vie dosť skoro uvedomiť, že takáto rozprávka je fantázia, že to je prehnané, že tam neplatia fyzikálne zákony, že postavičky to nebolí a nič sa im nestane a o tom všetkom sa dá s deťmi samozrejme rozprávať...

anonym_971231
Včera o 12:46

prave mi od*ebalo dekel ... co uz ludia riesia

dskjhfdlkdjhl
Včera o 12:47

Dnes uz niektorych ludi rozhodi aj jarny vanok.

lauruska_sumienka
Včera o 12:49

moj syn mal v citanke rozpravku medovnikovy domcek, kde jezibabu hodili do pece a upiekli. tak ked v skolskych ucebniciach to nie je nevhodne...

anonym_aebbf9
Včera o 12:53

@anonym_autor
Preto ze vela policky korektnych kretenov co nemaju nic ine na praci ako prepisovat rozpravky na nove edicie a sa trasu kde by este mohli strcit do nich este zopar farebnych a LGBT., propaganda nie pozrite nove verzie snehulienky a sedem trpaslikov, princa vyhodili a nazov trpaslici sa vymazal , dufam ze buduca princezna bude bipolar 🤮

anonym_b12842
Včera o 12:54
@lauruska_sumienka

moj syn mal v citanke rozpravku medovnikovy domcek, kde jezibabu hodili do pece a upiekli. tak ked v skolskych ucebniciach to nie je nevhodne...

@lauruska_sumienka Však to bola normálne sadisticka vražda niekoho hodiť do pece a upiecť v 90!rokoch to robila mafia 🤣🤣🤣

anonym_b12842
Včera o 12:55

Sa ani nečudujem že v dnešnej dobe sú deti tak rozmazané keď nemôžu pozrieť rozprávky kde káčer capne po zadku kaciatko 🙈

eviq
Včera o 12:56

Keď sa na to tak pozrieme: Janko a Marienka boli v skutočnosti vandali, čo poškodili fasádu na jezibabinom dome. Ona zas bola kanibalka, ktorá si ich vykrmovala, aby ich zjedla. Za čo oni neváhali ju za živá upalit v pecí. Z troch prasiatok dvaja boli leniví flakaci, ktorí sa pri živili na rozumnom bratovi. Šípkou Ruzenku pobozkal nejaký uchyl, ktorý využil, že bola v bezvedomí. Koza nechala 7 maloletých doma pod zámienkou kúpy mlieka, hoci to bola koza a mlieko mala, len aby vypadla z domu. Bohvie, kde naozaj bola. Snehulienka žila v polyamorii so 7 chlapmi. Popoluskina macocha odrezala z nohy vlastnej dcére, aby ju konečne vydala. Princezná so zlatou hviezdou na čele brigadovala v kuchyni v kožuchu z myši a vôbec nedbala na hygienické štandardy.....

nicoletta98
Včera o 12:56

Odporúčam pozrieť “mraziva tajemstvi”, potom už nezapneš väčšinu rozprávok 😂

nicoletta98
Včera o 12:59
@anonym_aebbf9

@anonym_autor
Preto ze vela policky korektnych kretenov co nemaju nic ine na praci ako prepisovat rozpravky na nove edicie a sa trasu kde by este mohli strcit do nich este zopar farebnych a LGBT., propaganda nie pozrite nove verzie snehulienky a sedem trpaslikov, princa vyhodili a nazov trpaslici sa vymazal , dufam ze buduca princezna bude bipolar 🤮

@anonym_aebbf9 tak ty máš dosť tiež 😃😃

Strana
z2