icon

Je rozdiel medzi zabránením a ukončením počatia?

Včera o 17:22

Je rozdiel zabrániť počatiu a ukončiť počatie!

Je rozdiel medzi zabránením a ukončením počatia?
Strana
z2
earlgrey
Včera o 21:18
@patrike

@earlgrey Ja mam chut zatvorit tam jeho a zahodit kluce. Tragedia, ked taky clovek ma rodinu a deti. Ked sme pri detoch, vies co prikazuje Stary zakon, ak mas neposlusne deti ?

„Ak má niekto nepoddajného a vzdorovitého syna, ktorý nepočúva na slovo svojho otca ani na slovo svojej matky, a hoci ho karhajú, neposlúcha ich, jeho otec a matka nech ho chytia a predvedú pred starších jeho mesta a k bráne jeho bydliska. Nech povedia starším jeho mesta: ‚Tento náš syn je nepoddajný a vzdorovitý, nepočúva na naše slovo. ‘ Vtedy nech ho všetci mužovia mesta ukameňujú až k smrti. Tak odstráň zlo zo svojho prostredia, nech to celý Izrael počuje a nech sa bojí.“

@patrike To odkiaľ toto cituješ? len mi nenapíš, že z biblie, lebo ma porazí 🤣 Akože hanba, nehanba, nie som veriaca, takže ani o biblii nič neviem, ale keď toto tam je, tak je to hrôza.

valria
Včera o 21:25
@earlgrey

@patrike To odkiaľ toto cituješ? len mi nenapíš, že z biblie, lebo ma porazí 🤣 Akože hanba, nehanba, nie som veriaca, takže ani o biblii nič neviem, ale keď toto tam je, tak je to hrôza.

@earlgrey ....a to si ešte nečítala príkazy k incestu;)

earlgrey
Včera o 21:25
@valria

@earlgrey ....a to si ešte nečítala príkazy k incestu;)

@valria No nečítala som nič práveže, ale asi len tak zo zaujimavosti si prečítam 😁

patrike
Včera o 21:40
@earlgrey

@earlgrey To je presna citacia slovesnkeho prekladu Stareho zakona. Ako mojej oblubenej diskuterke som ti nasiel na mieru tuto pasaz :

Ezachiel 23
Ona však vystupňovala svoje smilstvo, keď sa rozpomenula na dni svojej mladosti, keď smilnila v Egypte, a zahorela túžbou po milencoch, ktorých úd je ako úd oslov a ktorých výron je ako výron žrebcov. Potom zatúžila po hanebnosti svojej mladosti, keď ju Egypťania chytali za bradavky kvôli mladistvým prsiam.

earlgrey
Včera o 21:48
@patrike

@earlgrey To je presna citacia slovesnkeho prekladu Stareho zakona. Ako mojej oblubenej diskuterke som ti nasiel na mieru tuto pasaz :

Ezachiel 23
Ona však vystupňovala svoje smilstvo, keď sa rozpomenula na dni svojej mladosti, keď smilnila v Egypte, a zahorela túžbou po milencoch, ktorých úd je ako úd oslov a ktorých výron je ako výron žrebcov. Potom zatúžila po hanebnosti svojej mladosti, keď ju Egypťania chytali za bradavky kvôli mladistvým prsiam.

@patrike 🤣🤣🤣 je milé, že som tvoja obľúbená diskutérka ale takto v noci mi také neposielaj, lebo zobudím dcéru smiechom 😁 normálne sa mi nechce veriť, že toto tam je napísané 🤦‍♀️

anonym_f3d55e
Včera o 22:22

@anonym_autor Záborská ťa straší po nociach? Každého osobná vec.

anonym_f3d55e
Včera o 22:27
@anonym_889f97

Kto z diskutujucich si este pamata Zorra? Myslela som, ze viac ako to dokazal on sa uz dno prerazit neda. Obavam sa, ze nasiel premozitela

@anonym_889f97 teraz je to Zoro pomstiteľ😀

Strana
z2