Je tento rok aj pre vás najťažší a najhorší?
Ahojte. Čisto len zo zvedavosti by ma zaujímalo, či je tento rok najhorší a najťažší aj pre Vás. Hovorí sa- rok hada- zvliekanie kože, staré odchádza, nepotrebné končí. Vzťahy, ktoré nie sú kompatibilné skončia. Máte aj vy rok, ktorý vás zničil, vyčerpal a už sa tešíte že konečne končí?
@anonym_89fb20 co nemate dost snehu na odhrabavanie, ze sa zas nadomnou musis opustat? 🤷🏼♀️😂 ano viem si vzdy vsetko zariadit potom nemuslim frflat na vsetkych ludi naokolo, kt maju lepsi zivot ako ja…
@milanemila Takže aj smrť rodiča vieš ovplyvniť? Ja mám život dobrý. Ale nehrám sa na všemohúceho ako ty. Ani nový nick na tvojom prejave nič nezmenil.
@milanemila Takže aj smrť rodiča vieš ovplyvniť? Ja mám život dobrý. Ale nehrám sa na všemohúceho ako ty. Ani nový nick na tvojom prejave nič nezmenil.
@anonym_89fb20 nie neviem a rodic mi zomrel, vies ovplyvnit ale to ako budes svoj zivot zit aj napriek tomu, ze sa niekedy deju zle veci. Ja svoj prejav menit ani nechcem. Ty rozmyslaj nad sebou, ze vyhladavas a pamatas si niekoho nick, len aby si sa prisla vysmiat ani nie z jeho nazoru, ale proste z principu nesuhlasis vo vsetkom. A este to nie si schopna urobit ani pod svojim nickom :D mne je vlastne takych ludi svojim sposobom luto 🤷🏼♀️
No, mohol byt najhorsi, nastastie bol len najtazsi. Ked som si tak v hlave bilancovala, zistila som, ze doterajsie roky boli v podstate pohodicka oproti 2025 🤷♀️
Ale uz sa tesim co tento rok prinesie a nech uz to bude colkolvek, chcem len aby sme boli vsetci zdravi (relativne) a ostatne dame!
Ja som v 6tom mesiaci tehotenatva zistila, ze ma manzel podvadza… smeti sa vysypali same 🤮 snad 2026 bude lepsi.
@anonym_9725f4 Cítim s tebou. Bohužiaľ som zažila niečo podobné
Mňa opustil priateľ po 5 rokoch vo februári keď som bola na pokraji svojich psychických sil a dotoho zo dňa na deň odišiel. Odvtedy ma ževraj nenávidí. Skúšala som všetko, plakať, prosiť, riešiť .. potom sa s tým zmieriť, cvičiť, žurovať, dokonca som maratón zabehla, ale nič mi nepomohlo. Doslova som tento rok iba prežívala každý jeden deň .. Mávam z toho úzkosti .. 19.12 som aj skončila v práci, ale tam som už ďalej nevedela vydržať. U mna nejde o ten daný rok a nebude to určite od 1.1 lepšie. Skôr mám teraz veľmi zle životne obdobie … verím že mi pomôže psychiater ku ktorému idem na konci januára.
@anonym_d6f55f Ach to mi je ľúto. Viem ako sa cítiš. Ja som odišla od partnera po 7 rokoch s malým 6 mesačným bábätkom. 300 km
@ninuska36 pre mňa bol rok 2024 najhorší v mojom živote. 2025 cca do polovice dosť zle ale lepšie ako 2024, ale potom po lete sa to začalo rapídne vylepšovať. Zdravotné problémy. Tebe sa čo dialo?
@sisamisaaa Tiež si mala dosť toho. Ja som mala veľmi ťažký rok, ktorý mal byt najkrajší v mojom živote. Ale ešte pred pôrodom mi partner oznámil že ma už nelubi, že už nie sme kompatibilný. po pôrode veľmi zle, zdravotne problémy hádky úzkosti. Keď mal malý pól roka tak definitívny rozchod a sťahovanie…
Bol taký neutrálny. Ale každý Silvester sa bojím nového roka, či ten nebude ten najhorší čo zažijem. Pár ťažkých ich už za sebou mám. Neznášam tento prechod.
@ria_sprout toto mam aj ja, som myslela, ze som jedina, ktora ma na Silvestra depresiu, ked sa vsetci bavia
@sisamisaaa Tiež si mala dosť toho. Ja som mala veľmi ťažký rok, ktorý mal byt najkrajší v mojom živote. Ale ešte pred pôrodom mi partner oznámil že ma už nelubi, že už nie sme kompatibilný. po pôrode veľmi zle, zdravotne problémy hádky úzkosti. Keď mal malý pól roka tak definitívny rozchod a sťahovanie…
@ninuska36 tak to je masaker. Drž sa.
@ninuska36 tak to je masaker. Drž sa.
@sisamisaaa ďakujem. pomaly sa dávam dokopy

@milanemila Ako zariadiš, aby ti neumrel rodič, keď to vôbec nečakáš? Ako zariadiš, že nebudú zdravotné ťažkosti? Premúdrelá si stále veľmi.
@anonym_89fb20 co nemate dost snehu na odhrabavanie, ze sa zas nadomnou musis opustat? 🤷🏼♀️😂 ano viem si vzdy vsetko zariadit potom nemuslim frflat na vsetkych ludi naokolo, kt maju lepsi zivot ako ja…