icon

Je vhodné nosiť tangá k lekárovi?

tereza888
Dnes o 06:18

Ahojte. Len taká otázka. Je vhodné si dať tangace ku doktorovi/doktorke? Či je to normálne. Moja mamina vraví že si mám kúpiť klasické. Tak len sa pýtam či to je nevhodné. Ďakujem

Strana
z3
zojazoja
Dnes o 06:23

🙂 🙂 ach jaaaj....pri vyzliekaní nevhodné. pri nevyzliekaní vhodné. (pre mňa). inak na to nie je žiadny vhodný/nevhodný zákon.

zuzacka16
Dnes o 06:24

neviem, ale keď ideš na gyndu, nohavičky sú ti zbytočné, keď idem k normálnemu dr, nevyzliekam sa len do spodného prádla, k akému dr ideš? 😂

anonym_572527
Dnes o 06:29

To vážne nemáš doma jedny normálne nohavičky? Môžem sa ťa spýtať, to ti nevadí mať stále niečo zastrčené v zadku? Ani lekári neodporúčajú nosiť nonstop tangáče.

anonym_40d3fa
Dnes o 06:32
@anonym_572527

To vážne nemáš doma jedny normálne nohavičky? Môžem sa ťa spýtať, to ti nevadí mať stále niečo zastrčené v zadku? Ani lekári neodporúčajú nosiť nonstop tangáče.

@tereza888 lekar toto riesit nebude, ten uz videl zadkov...
@anonym_572527 kazdy nech si nosi co mu je pohodlne, nosim tangace 20 rokov a v zivote som nemala sposobeny ziadny intimny problem tangacmi.

anonym_1cf924
Dnes o 06:35

@tereza888 Môžeš ísť aj bez, však je leto..

thereisabear
Dnes o 06:39

Oni už tých holých zadkov videli dosť, jeden navyše je jedno. Mne by to bolo blbé hlavne kvôli sebe.

anonym_572527
@anonym_40d3fa

@tereza888 lekar toto riesit nebude, ten uz videl zadkov...
@anonym_572527 kazdy nech si nosi co mu je pohodlne, nosim tangace 20 rokov a v zivote som nemala sposobeny ziadny intimny problem tangacmi.

@anonym_40d3fa A fakt ti nevadi mať stále niečo zastrčené v zadku? Veď to je totálne nepohodlné.

ivicatolic

@tereza888 a vedy si daj....nech sa doktor osvieži....😆😆😆😆💋❤️💋

anonym_40d3fa
Dnes o 06:42
@anonym_572527

@anonym_40d3fa A fakt ti nevadi mať stále niečo zastrčené v zadku? Veď to je totálne nepohodlné.

@anonym_572527 nemam ritisko ako vykladnu skrinu, a mam pohodlne tangace, cize ma nic nereze, netaha. A nie, nevadi. Pri zadku velkosti S je to predpokladam iny pocit ako pri zadku XXL🙂. Pre teba nepohodlne, pre mna pohodlne. A ako vies, ze je to nepohodlne, ked tangace nenosis?

anonym_f7d812
Dnes o 06:49
@anonym_572527

@anonym_572527 ja by som si tiez tangace neobliekla, ale nemam potrebu hejtovat niekoho kto si ich oblieka ako ty. Aky dosah na teba ma to, ze niekto iny nosi tangace? Vsak kazdy ako sa sam rozhodne....

marsmykkok
Dnes o 06:58

@tereza888 Je to o tebe... Ja proste sa nechcem pred nikým pretrčať zbytočne a teda ak idem k lekárovi čo viem že napríklad sa budem musieť hore do pol pása vyzliecť nedám si šaty aby som bola dole v nohavičkách, ale dám si šortky a tričko, ale ak to tebe nevadí lekárovi je to fuk

anonym_b5cf8b
Dnes o 07:03

Za mňa je to lekárovi nevhodné. Predpokladám, že ideš na vyšetrenie, u ktorého vieš, že sa budeš vyzliekať. Aj lekár vie, že to vieš. Čiže to môže brať z tvojej strany ako pretŕčanie, a to aj keď mu bude tvoj zadok u zadku. Nosím hocijaké nohavičky, ale k lekárovi by som zvolila klasiku.

veselo_neveselo
Dnes o 07:04

@tereza888 daj si pradlo ake bezne nosis, kvoli doktorovi nemusis kupovat nieco, co bezne nenosis.
O ziadne pretrcanie nejde, doktora nezaujima tvoje pradlo, ale vysetrenie.

anonym_aa1829
Dnes o 07:21
@anonym_40d3fa

@anonym_572527 nemam ritisko ako vykladnu skrinu, a mam pohodlne tangace, cize ma nic nereze, netaha. A nie, nevadi. Pri zadku velkosti S je to predpokladam iny pocit ako pri zadku XXL🙂. Pre teba nepohodlne, pre mna pohodlne. A ako vies, ze je to nepohodlne, ked tangace nenosis?

@anonym_40d3fa pises,ze nemas ritisko ako vykladnu skrinu a potom hovoris,ze pri velkosti xxl je to v pohode. Mas rit xxl? To potom je ritisko ako vykladna skrina

anonym_aa1829
Dnes o 07:23

@tereza888 mamina ma pravdu

anonym_ef199a
Dnes o 07:25
@anonym_aa1829

@anonym_40d3fa pises,ze nemas ritisko ako vykladnu skrinu a potom hovoris,ze pri velkosti xxl je to v pohode. Mas rit xxl? To potom je ritisko ako vykladna skrina

@anonym_aa1829 skús si ten komentár prečítať ešte raz a pomaly 😉

anonym_b5cf8b
Dnes o 07:26
@anonym_aa1829

@anonym_aa1829 To je tak, keď je tvoja potreba niekoho zhodiť väčšia ako potreba porozumieť textu.

muzula
Dnes o 07:27

Mne príde skôr trochu zvláštne, že vo svojom veku konzultuje s maminou takéto veci. Oblečený si čo len chceš, doktorovi je to naozaj jedno.

tanyan
Dnes o 07:27

Veď si dospelá! Prečo rieši Tvoja mama Tvoje spodné prádlo? Keď som nosila tangá, tak som ich nosila všade, lebo som sa v nich cítila pohodlne.
To akoby niekto tvrdil, že na plaváreň sa má chodiť iba v celých a nie aj v dvojdielnych plavkách.

anonym_aa1829
Dnes o 07:37
@anonym_ef199a

@anonym_aa1829 skús si ten komentár prečítať ešte raz a pomaly 😉

@anonym_ef199a z tvojho komentaru nie je jasne, ci mas rit xxl alebo s. Tangace rezu kazdu zenu, ci ma velkost xxl alebo s. Ja som xs a tangace som davno vyradila, je to proste nepohodlne rovnako ako vysoke opatky alebo kosticove podprsenky

anonym_aa1829
Dnes o 07:37
@muzula

Mne príde skôr trochu zvláštne, že vo svojom veku konzultuje s maminou takéto veci. Oblečený si čo len chceš, doktorovi je to naozaj jedno.

@muzula a kde pise svoj vek?

muzula
Dnes o 07:40
@anonym_aa1829

@muzula a kde pise svoj vek?

@anonym_aa1829 hmmm, žeby vo svojom profile?

anonym_508833
Dnes o 07:48

Isto by som si kvôli dr nekupovala inú spodnú bielizeň ako nosím . Tiež nosím tangá ,zadkov už videl milión

anonym_aa1829
Dnes o 07:48
@muzula

@anonym_aa1829 hmmm, žeby vo svojom profile?

@muzula ty si jaka detektivka 🤣

anonym_40d3fa
Dnes o 07:51
@anonym_aa1829

@anonym_aa1829 čítanie s porozumením je tak ťažké?

anonym_ef199a
Dnes o 07:59
@anonym_aa1829

@anonym_ef199a z tvojho komentaru nie je jasne, ci mas rit xxl alebo s. Tangace rezu kazdu zenu, ci ma velkost xxl alebo s. Ja som xs a tangace som davno vyradila, je to proste nepohodlne rovnako ako vysoke opatky alebo kosticove podprsenky

@anonym_aa1829 za 1. nie je to môj komentár
a za 2. každému, aspoň so štipkou zmyslu pre chápanie písaného textu, je jasné akú veľkosť autorka komentáru má

anonym_40d3fa
Dnes o 08:08
@anonym_572527

@anonym_572527 no vidím, že fakt nerozumieš, tak dovysvetľujem:

pôvodný text: nemam ritisko ako vykladnu skrinu, a mam pohodlne tangace, cize ma nic nereze, netaha. A nie, nevadi. Pri zadku velkosti S je to predpokladam iny pocit ako pri zadku XXL🙂. Pre teba nepohodlne, pre mna pohodlne. A ako vies, ze je to nepohodlne, ked tangace nenosis?

Mám riť veľkosti S, a je možné, že ak má niekto riť XXL, tak ho to môže ťahať, tlačiť, rezať, ale neviem to posúdiť, lebo moja riť je veľkosti S. Neviem sa jednoducho vcítiť do majiteľky veľkej riti, lebo takú nemám. Už lepšie? Už rozumieme?

A nie, nerežú všetky ženy tangáče, ak by tangáče rezali všetky ženy, tak by ich nikto nenosil, nevyrábal, nepredával. A keďže sa vyrábajú, predávajú, a evidentne sa aj nosia, tak je každému u zadku, čo si o tangáčoch myslíš ty.

rozculena
Dnes o 08:11

@tereza888 a to ideš k akému lekárovi,keď riešiš nohavičky?
Na gynde ich vyzlečieš a pri žiadnom inom lekárovi sa vyzliekať od pása dolu nebudeš.

anonym_73fbd0
Dnes o 08:16

@tereza888 tango pred manželom je úplná pohoda samozrejme, ale pred lekárom by to chcelo trochu rešpektu obliecť si vhodnejšiu bielizeň.

anonym_aa1829
Dnes o 08:21
@anonym_40d3fa

@anonym_572527 no vidím, že fakt nerozumieš, tak dovysvetľujem:

pôvodný text: nemam ritisko ako vykladnu skrinu, a mam pohodlne tangace, cize ma nic nereze, netaha. A nie, nevadi. Pri zadku velkosti S je to predpokladam iny pocit ako pri zadku XXL🙂. Pre teba nepohodlne, pre mna pohodlne. A ako vies, ze je to nepohodlne, ked tangace nenosis?

Mám riť veľkosti S, a je možné, že ak má niekto riť XXL, tak ho to môže ťahať, tlačiť, rezať, ale neviem to posúdiť, lebo moja riť je veľkosti S. Neviem sa jednoducho vcítiť do majiteľky veľkej riti, lebo takú nemám. Už lepšie? Už rozumieme?

A nie, nerežú všetky ženy tangáče, ak by tangáče rezali všetky ženy, tak by ich nikto nenosil, nevyrábal, nepredával. A keďže sa vyrábajú, predávajú, a evidentne sa aj nosia, tak je každému u zadku, čo si o tangáčoch myslíš ty.

@anonym_40d3fa praveze zeny su typicke v tom,ze nosia nepohodlne veci a proste troia pre krasu - ako som spominala podprsenky s kosticami, vysoke opatky, prilis dlhe nechty. Mnozstvo zien nosi extremne stahujuce leginy a to proste tlaci a kto tvrdi,ze nie, tak klame

Strana
z3