icon

Je žena vo veku 26 rokov stará?

6. jan 2026

Ahojte.
Mam cerstvych 26 rokov a momentalne som slobodna. Ja osobne si z toho až takú hlavu nerobím a beriem to tak, že ešte mám čas a čo ma prísť príde. Občas chodim aj na rande, ak sa mi nejaký muž pozdáva ale celkom som z desená z môjho okolia. Za poslednú dobu som si aj počas sviatkov vypočula, že už niesom najmladšia, dokonca mi to aj niektorí muži na rande povedali, že mala by som rýchlo konať lebo vlak beží a za chvílu budem out a ja som popravde v šoku. To vážne je pre spoločnost 26 rocna baba stara? Ja sa práveže snažím nesplašiť a dobre si vybrať a nenechať sa oplodniť prvým, ktorý vyzerá ako tak schopne len preto že čas.. ale možno to vnímam zle, neviem..

anonym_a51616
6. jan 2026

pre niektorých mužov už môžeš byť stará.
syn, ženy 25+ veru nechce.

autor
6. jan 2026
@anonym_a51616

pre niektorých mužov už môžeš byť stará.
syn, ženy 25+ veru nechce.

@anonym_a51616 a syn má koľko?😃😃😃😃 40? Takých som tiež stretla😃😃😃😃😃

anonym_522f86
6. jan 2026
@anonym_autor

A ešte dodám, kopa mužov sotva uživí samých seba, nevedia ženu poriadne pozvať na rande, nevedia komunikovať, nevedia ani kvietky priniesť, chceli by aby žena bola finančne nezávislá a starala sa o seba ale zároveň robila všetky domáce práce😃zimomriavky mám keď to píšem.

@anonym_autor jasné, dobre viem ako sú na tom dnešní "chlapi", nič si nerob z tých reči, ver mi, že keby sú šťastné, neboli by také útočné...len treba preberať, lepšie byť navždy single ako s tým nesprávnym

anonym_ce4248
6. jan 2026
@anonym_522f86

@anonym_ce4248 jaaaj 🤣 dúfam že aj svoju dcéru budeš učiť ako v tínedžerskom veku splodiť dieťa nech není v tvojich očiach starou dievkou 😕

@anonym_522f86 ja som mala 20 ked sa narodila,takže som bola už dospelá a keď sa tak aj ona rozhodne,nevidím na tom nič zlé.

anonym_a51616
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_a51616 a syn má koľko?😃😃😃😃 40? Takých som tiež stretla😃😃😃😃😃

@anonym_autor kdeže. poriadne uber. len o troška viac ako ty.
troška si pohni, lebo už pomaly nebudeš mať z čoho vyberať. Zostanú tu len rozvedení s deťmi. Tí k svetu už budú rozobratí.

anonym_3ff76b
6. jan 2026

@anonym_autor ľudia si vždy niečo nájdu, netreba si z toho robiť hlavu, snáď sa nevydáš ta prvého blbca len preto, lebo niekto si mysli, že by si už mala… ja mám už dosť rokov a keby som si mala robiť hlavu z reči ľudí, tak som vkuse v depke 😂

autor
6. jan 2026
@anonym_a51616

troška si pohni, lebo už pomaly nebudeš mať z čoho vyberať. Zostanú tu len rozvedení s deťmi. Tí k svetu už budú rozobratí.

@anonym_a51616 moja sestra, ktora sa vydávala v 30 hovorí: v 20 prvé kolo v 30 rozved a začína druhé😃

autor
6. jan 2026
@anonym_a51616

@anonym_a51616 a čo myslíte pod tým, že si mám pohnúť? Čo presne mám robiť? 🙂

anonym_175df0
6. jan 2026

Ja mam 25r, sice priatela uz takmer 4 roky, ale len pred par mesiacmi som dostudovala, tiez nemame v plane v blizkej dobe zakladat rodinu. A z coho? Byvame este v podnajme, na vlastne setrime, bolo by nezodpovedne mat dieta bez zazemia, riadnych uspor.. ze by o mne nejaka babka Betka povedala, ze som stara dievka, je jej vizitka, ze sa stara, do coho ju je prd. Ty si tiez tak povedz, bude sa ti lahsie zit. Nech sa druhi nestaraju, keby uz mas chlapa a dve deti v 26r, tak sa najdu ludia, ktori to povedia, ze si nezodpovedne tela a naco si si v takom veku uz decka porobila. Druhi maju vzdy navod na zivot inych, skoda, ze na ten svoj ho este nenasli..

anonym_ecd20a
6. jan 2026

@anonym_autor treba im daco mudre na to povedat, prichystaj si nejaku odpoved. Napriklad, ano, som stara, trenujem uz skoky do truhly a Ty?

anonym_d105d3
6. jan 2026

@anonym_autor ja som dospelá, kúsok po 18tke a som už vydatá. Ty máš 26, žiadny muž, deti, lenže stará nie si. Tikajú ti biologické hodiny, ale ešte nie je na nič neskoro. Skôr by si sa mala obávať keby si už bola po 30ke a vtedy ešte stále nič.

svetlonos
6. jan 2026
@simsalabim

@anonym_autor mam 2 deti v tvojom veku a este som nepocula, ze by ich dakto nazval starymi… ako by nazvali mna, 50nicku?

@simsalabim
teba by nazvali mudrouba sikovnou, ze mas len 59 ale dve 25 rocne dospele deti 😀. Za mna ideal. No nie kazdemu sa podari najst spravneho chlapa okolo tej 20tky 🙂

cyneric
6. jan 2026

Tá skvelá vec na tom byť žena v našej krásnej slovenskej spoločnosti je tá, že nikdy nebudeš "dosť" dobrá. Buď si moc mladá na vážny vzťah/rodinu/deti, alebo moc stará, alebo nemáš dostatočné zázemie, alebo si vlastne zo života nič neužiješ. Keď máš detí málo alebo žiadne tak je zle, keď ich máš viac než 2+ tak to je tiež už zle, ak sa venuješ svojím hobbies a nie naplno žienka domáca tak je zle, ak si finančne závislá na partnerovi tak taktiež je zle.

Pusť to z hlavy, rob to čo ťa baví, s ľuďmi ktorých máš rada. 🙂

anonym_ecd20a
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor dobra otazka, ako keby to slo na povel. Ja som mala od 19 frajera, som s nim stale, mame po 40, ale prve dieta bolo aj tak v 30. A mam sesterku, co bola dllllho s debilom a ako sa blizila 40-ka, tak si povedala dost, slubotechna, rozisli sa a kamoska jej dohodila na rande rozvedeneho kamarata. A ona hned na neho, ze nechce stracat cas a ze ked to bude medzi nimi klapat, cakat nechce a chce hned dieta. A on ze chapem, okej, suhlasim. A ked mala 40, porodila dieta a potom mali aj svadbu a su stastni. A to bolo snaf v priebehu neceleho roka, ako sa rozhodli, ze chcu byt spolu.

autor
6. jan 2026
@cyneric

Tá skvelá vec na tom byť žena v našej krásnej slovenskej spoločnosti je tá, že nikdy nebudeš "dosť" dobrá. Buď si moc mladá na vážny vzťah/rodinu/deti, alebo moc stará, alebo nemáš dostatočné zázemie, alebo si vlastne zo života nič neužiješ. Keď máš detí málo alebo žiadne tak je zle, keď ich máš viac než 2+ tak to je tiež už zle, ak sa venuješ svojím hobbies a nie naplno žienka domáca tak je zle, ak si finančne závislá na partnerovi tak taktiež je zle.

Pusť to z hlavy, rob to čo ťa baví, s ľuďmi ktorých máš rada. 🙂

@cyneric presne toto sa mi dialo… najprv som moc mladá a čo pozerám po chlapoch a som taká onaká a zrazu šup a už som stará

anonym_91c406
6. jan 2026
@anonym_175df0

Ja mam 25r, sice priatela uz takmer 4 roky, ale len pred par mesiacmi som dostudovala, tiez nemame v plane v blizkej dobe zakladat rodinu. A z coho? Byvame este v podnajme, na vlastne setrime, bolo by nezodpovedne mat dieta bez zazemia, riadnych uspor.. ze by o mne nejaka babka Betka povedala, ze som stara dievka, je jej vizitka, ze sa stara, do coho ju je prd. Ty si tiez tak povedz, bude sa ti lahsie zit. Nech sa druhi nestaraju, keby uz mas chlapa a dve deti v 26r, tak sa najdu ludia, ktori to povedia, ze si nezodpovedne tela a naco si si v takom veku uz decka porobila. Druhi maju vzdy navod na zivot inych, skoda, ze na ten svoj ho este nenasli..

@anonym_175df0 Je obrovský rozdiel, ak má žena v 25 dlhoročný vážny vzťah a ak je v tomto veku roky osamelá, bez vzťahu a rovesníci okolo nej sa párikujú a zakladajú si rodiny. Tá prvá normálne funguje, učí sa žiť v páre, robiť kompromisy, je spoločenská, deti pritom môže mať pokojne o pár rokov. Druhá bude časom ufrflaná stará dievka, nespoločenská, neprispôsobivá, pretože ten rozdiel je najmä v myslení, ktoré sa formuje skúsenosťami. Ešte pár rokov si bude hovoriť, že má čas a ak sa niekto zázrakom nenájde, potom to na ňu dopadne.

autor
6. jan 2026
@anonym_91c406

@anonym_175df0 Je obrovský rozdiel, ak má žena v 25 dlhoročný vážny vzťah a ak je v tomto veku roky osamelá, bez vzťahu a rovesníci okolo nej sa párikujú a zakladajú si rodiny. Tá prvá normálne funguje, učí sa žiť v páre, robiť kompromisy, je spoločenská, deti pritom môže mať pokojne o pár rokov. Druhá bude časom ufrflaná stará dievka, nespoločenská, neprispôsobivá, pretože ten rozdiel je najmä v myslení, ktoré sa formuje skúsenosťami. Ešte pár rokov si bude hovoriť, že má čas a ak sa niekto zázrakom nenájde, potom to na ňu dopadne.

@anonym_91c406 a čo mám robiť? Ako má žena hladať muza? Skúšala som zoznamky a to je čistá katastrofa. Ja som vyštudovala právo, ovládam cudzie jazyky, som samostatná, starám sa o seba a fakt nebudem s niekým jednoduchým, oplzlým alebo nedajbože sa starať o muža ako o dieta

reanda
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mat minimalne tri rande do tyzdna, aby si zvysila sance, ze stretnes schopny material 😀 a znizit naroky 😀
pozri, mozes byt rada, ze si z toho 'az taku hlavu nerobis' .. su zeny, co im fakt tikaju biologicke ci ake hodiny a nevedia si tak vklude povedat, vsak si pockam na toho praveho, radsej s nikym, ako s debilom.. a zniest tlak vlastnej psychiky je podla mna ovela tazsie, ako kecy z okolia.. zivot nebyva vzdy jednoduchy a priamociary a niekedy aj keby si chcela robit veci najlepsie, ako vies, tak nemas prilezitosti.. a vtedy mozes robit akurat tiez najlepsie, ako vies, ale len primerane moznostiam.. hlavne je dobre sa vzdy riadit podla svojho pocitu, nech si nevycitas, ze si sa nechala do niecoho dotlacit..

svetlonos
6. jan 2026
@anonym_autor

@cyneric presne toto sa mi dialo… najprv som moc mladá a čo pozerám po chlapoch a som taká onaká a zrazu šup a už som stará

@anonym_autor
pozri, zelezi aky vedies zivot, co chces. Moj plan bol do 25 odrodit a v 40tke ruka hore, deti takmer dospele. 🙂 No nedostatocne som manifestovala 😁. Toho spravneho muza som stretla az po 30tke, pred nim som mala jeden viacrocny vztah a jeden 3 rocny.
Teraz mam malo po 40 a 3 male deti. Zivot som si uzila co to pocestovala. Je to pekne, deti su zlate ale stretnut mojho muza ako 20 rocna, drzim sa mojho planu 😉.
A je pravda, ze vidis veci uplne inak v 25 a po tej 40tke.

autor
6. jan 2026
@reanda

@anonym_autor mat minimalne tri rande do tyzdna, aby si zvysila sance, ze stretnes schopny material 😀 a znizit naroky 😀
pozri, mozes byt rada, ze si z toho 'az taku hlavu nerobis' .. su zeny, co im fakt tikaju biologicke ci ake hodiny a nevedia si tak vklude povedat, vsak si pockam na toho praveho, radsej s nikym, ako s debilom.. a zniest tlak vlastnej psychiky je podla mna ovela tazsie, ako kecy z okolia.. zivot nebyva vzdy jednoduchy a priamociary a niekedy aj keby si chcela robit veci najlepsie, ako vies, tak nemas prilezitosti.. a vtedy mozes robit akurat tiez najlepsie, ako vies, ale len primerane moznostiam.. hlavne je dobre sa vzdy riadit podla svojho pocitu, nech si nevycitas, ze si sa nechala do niecoho dotlacit..

@reanda a kde tych muzov hladat? Ja si nechcem robiť dieta s niekym kym pohrdam a za koho sa budem hanbit😃
Napríklad posledné rande čo som mala tak jeden starší muž sa zlakol toho, že chcem dieťa o pár rokov, ďalši bol totálne neschopný, štýlom dva dni bol ok, potom sa x dní neozval, jeden deň mi rozprával rozprávky druhý deň sa tváril, že čo od neho chcem a podobne. Ďalší keď sme si išli sadnúť na limonádu len rozpŕaval aké je všetko drahé😃 ja som mala ex, čo som mala život pozlátko a zlatú klietku a tú som nechcela, ale vždy si poviem, neopustila som zlatú klietku preto aby som sa mala horšie

reanda
6. jan 2026
@anonym_autor

@reanda a kde tych muzov hladat? Ja si nechcem robiť dieta s niekym kym pohrdam a za koho sa budem hanbit😃
Napríklad posledné rande čo som mala tak jeden starší muž sa zlakol toho, že chcem dieťa o pár rokov, ďalši bol totálne neschopný, štýlom dva dni bol ok, potom sa x dní neozval, jeden deň mi rozprával rozprávky druhý deň sa tváril, že čo od neho chcem a podobne. Ďalší keď sme si išli sadnúť na limonádu len rozpŕaval aké je všetko drahé😃 ja som mala ex, čo som mala život pozlátko a zlatú klietku a tú som nechcela, ale vždy si poviem, neopustila som zlatú klietku preto aby som sa mala horšie

@anonym_autor to bol vtip 🙂 .. mna sa nepytaj, ja som chlapa nikdy nehladala.. pre mna to proste musi prist same.. u mna to prislo az pred tridsiatkou a aj tak to nebol ten pravy, aj ked som tomu uz velmi chcela verit, lebo uz mi neslo dlhsie cakat 😝

anonym_ce4248
6. jan 2026
@svetlonos

@anonym_autor
pozri, zelezi aky vedies zivot, co chces. Moj plan bol do 25 odrodit a v 40tke ruka hore, deti takmer dospele. 🙂 No nedostatocne som manifestovala 😁. Toho spravneho muza som stretla az po 30tke, pred nim som mala jeden viacrocny vztah a jeden 3 rocny.
Teraz mam malo po 40 a 3 male deti. Zivot som si uzila co to pocestovala. Je to pekne, deti su zlate ale stretnut mojho muza ako 20 rocna, drzim sa mojho planu 😉.
A je pravda, ze vidis veci uplne inak v 25 a po tej 40tke.

@svetlonos vidíte a mňa tu idú súdiť že som porodila dcérku v 20 a dnes mam 30 a stihla som kopec veci popri malej a dnes už si môžem povedať,že je väčšia a samostatnejsia ja zabezpečená a je čas na ďalšie veci,ktoré ľudia robia skor ako majú deti a potom sú nešťastní,že už nemôžu alebo majú veľa rokov.Ja nič neľutujem a každej by som to takto priala.

bokabuka
6. jan 2026

Ja mám 27. A toto je presne ten vek, kedy ja som si za posledný rok s frajerom vzala hypotéku, postavila dom, zasnúbili sme sa, vzali sme sa a čakáme dieťa. A potom mám kamošky čo už majú odrodené 2-3 deti a už ich dali do škôlky a pri nich mám pocit že som sa “neskoro rozbehla” alebo mám aj takú kamošku čo už je po rozvode. A potom mám ďalšie ktoré len pletkujú na tinderi, nemajú žiaden vážny vzťah, chodia na párty a von s kamošmi a bývajú v podnájme so spolubývajúcimi ako keď sme boli na výške, cestujú a užívajú si život. A kto to má “dobre načasované”? Neviem. 😁 Tie čo sa náhlili do detí mali problém ich prvé roky zabezpečiť, častokrát robil iba muž a tak príjem nízky, bývanie ak si zabezpečili tak čo najlacnejšie, teraz si hľadajú prvú prácu roky po škole bez skúseností s 2 deťmi na krku čo nie je ľahké a samozrejme prišli o kopec zážitkov, keď mali deti popri škole nechodili na rôzne párty, neužili si život na intráku a podobne. My sme si trošku počkali, zabezpečili si krajšie bývanie, lepšiu kariéru (vďaka tomu napríklad aj vyššia materská, nejaké úspory, mám väčší kľud na duši ako mali ony lebo finančne sme na tom proste lepšie), popracovala som pár rokov v dobrej práci z ktorej mám k materskej nejaké benefity. Ale čo ja viem či mi to na niečo bude keď sa budem vracať do práce? Asi budem rovnako len mamička po materskej čo tu na Slovensku berú veru kadejako. A tie čo teraz nastupujú si za tie 3-5 rokov (1-2 dieťa) už zas dobehnú tie odpracované roky. A tie čo si teraz užívajú majú pohodu ale vlastne nemajú rodinu ani nejaké zabezpečenie. A je to zlé? Je život silou mocou len o tom mať deti, hypotéku, muža? 😁 Ja si toho svojho milujem ale napríklad ak slobodná kamoška teraz na sviatky cestovala po Amerike a dávala parádne storky a ja sa tehotná doma už len ledva váľam po gauči, aj ja závidím jej že aké má krásne zážitky. 🤣 Čiže všetko má svoje pre aj proti, užívaj si to čo máš, čo ti aktuálna situácia dovoľuje a choď si za svojim tam, kde ťa ťahá srdce. Nerobíš nič zlé, každý má iný život, užívaj si ten svoj. 😊 A čo má byť bude. Závidieť by sme si vedeli všetci, ľutovať sa vieme tiež všetci že “joj keby som mala toto” alebo “joj keby som toto urobila už pred pár rokmi” ale to nikomu nepomôže. A samozrejme aj tieto debilné reči od rodiny počúvame všetci nezávisle od životnej situácie, to nerieš. Užívaj si, rob podľa seba. 😊 A ak príde do života ten správny chlap potom sa možno posunieš do inej kapitoly života. 😊 Ak budeš chcieť. 😊

anonym_ca3076
6. jan 2026

@anonym_autor si uplne stara. toto je forum len pre deti.

anonym_91c406
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Komunikuj s kolegami, maj kamarátov a kamarátky, tie majú zvyčajne bratov, bratrancov, kamarátov. Choď do spoločnosti, na akcie, aj keď sa ti nechce, posedieť, porozprávať sa, nikdy nevieš, koho stretneš. Všímaj si susedov, usmievaj sa, príhovor sa. Mňa vždy niekto s niekým zoznámil, nikdy to nebolo cez zoznamky.

danica2711
6. jan 2026

@anonym_autor si šikovná mladá baba, reči debilov púšťaj jedným uchom dnu, druhým von, máš kopu času na všetko, čaká ťa krásny život, uvidíš

autor
6. jan 2026
@anonym_91c406

@anonym_autor Komunikuj s kolegami, maj kamarátov a kamarátky, tie majú zvyčajne bratov, bratrancov, kamarátov. Choď do spoločnosti, na akcie, aj keď sa ti nechce, posedieť, porozprávať sa, nikdy nevieš, koho stretneš. Všímaj si susedov, usmievaj sa, príhovor sa. Mňa vždy niekto s niekým zoznámil, nikdy to nebolo cez zoznamky.

@anonym_91c406 v práci pracujem s ludmi 40+, ktorí sú ženatí a majú rodiny 🙂 kamarátky mám aj ma skúšali zoznámiť a nič z toho. Zas keby hladám niekoho nutne ja mám na výber ale nebude to ten za ktoreho sa budem chciet uprimne vydat. Ja som mala muza o 20 rokov starsieho, ktorý mi sedel ale vedela som, že ten vekový rozdiel je velký.. len on bol vážne gentleman a bola som s ním šťastná

autor
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_91c406 v práci pracujem s ludmi 40+, ktorí sú ženatí a majú rodiny 🙂 kamarátky mám aj ma skúšali zoznámiť a nič z toho. Zas keby hladám niekoho nutne ja mám na výber ale nebude to ten za ktoreho sa budem chciet uprimne vydat. Ja som mala muza o 20 rokov starsieho, ktorý mi sedel ale vedela som, že ten vekový rozdiel je velký.. len on bol vážne gentleman a bola som s ním šťastná

Ja by som chcela niekoho do koho sa aspoň troška aj zalúbim.

anonym_3fa890
6. jan 2026

Ja mám 27 rokov, o pár mesiacov 28 a som single. A predstav si, že mi to vyhovuje. Žiadny vzťah ani nechcem momentálne. S drístov, že mi beží vlak, tikajú mi biologické hodiny, si nič nerobím, lebo deti aj tak nechcem.

anonym_7c6b6f
6. jan 2026
@anonym_91c406

@anonym_91c406 tiez sa moze stat, ze zena sa stane matkou v 20tke a v 40ke z nej bude neempaticka vsadebola vsetkovie.