icon

Komu je dnes smutno a clivo?

Dnes o 13:43

Nejako sa dnes cítim tak clivo a ani neviem dôvod riadne. Je niečo "vo vzduchu"a máte to tak tiež dnes?

anonym_010b35
Dnes o 13:45

vo vzduchu je jeseň. Menej slnka, kratšie dni, dlhšie noci. Psych. pohoda sa mení. Tí čo majú sklony k depresiám zažívajú problémy.

anonym_7f7f14
Dnes o 13:48

Aj ja to tak mám. Už ráno som sa zobudila nejaká nedobrá, ale potom to eskalovalo. A pri tom vonku je pekne, slniečko, nemá prečo mi byť takto.

anonym_317d31
Dnes o 13:48

@anonym_autor nemáš pred menzesom? Ja to tak mávam

autor
Dnes o 13:51
@anonym_317d31

@anonym_autor nemáš pred menzesom? Ja to tak mávam

@anonym_7f7f14 No ja podobne, ráno nič moc, ale teraz ešte väčší des...
@anonym_317d31 Nie, menzes mám dnes 4tý deň...

autor
Dnes o 13:52
@anonym_010b35

vo vzduchu je jeseň. Menej slnka, kratšie dni, dlhšie noci. Psych. pohoda sa mení. Tí čo majú sklony k depresiám zažívajú problémy.

@anonym_010b35 Mňa práve ubíja leto, jeseň mám rada a takéto počasie že neprší a nie je ani veľmi teplo, energiu mám dnes, ale nálada hrozná...

martinkatinka
Dnes o 14:04

Mne je, lebo muz isiel na tri tyzdne na turnus a syn na tyzden na intrak. Takze pre mna nova etapa, budem 5 dni uplne sama.

anonym_010b35
Dnes o 14:06
@martinkatinka

Mne je, lebo muz isiel na tri tyzdne na turnus a syn na tyzden na intrak. Takze pre mna nova etapa, budem 5 dni uplne sama.

@martinkatinka si oddýchneš. môžeš robiť čo len chceš.

anonym_ba07a7
Dnes o 14:16
@martinkatinka

@martinkatinka boze, ja ti zavidim :D

esther100
Dnes o 14:48
@anonym_ba07a7

@martinkatinka boze, ja ti zavidim :D

@anonym_ba07a7 aj ja🤣

anonym_31056c
Dnes o 14:51

mne nieje clivo, som extremne nervozna lebo praca...ale vsetko raz prejde..

anonym_317d31
Dnes o 14:59
@anonym_010b35

@martinkatinka si oddýchneš. môžeš robiť čo len chceš.

@anonym_010b35 využi čas starostlivosťou o seba a oddychom ❤️

autor
Dnes o 15:01
@martinkatinka

@martinkatinka chápem ťa, na jednej strane budeš mať kľud, na druhej tá samota zrazu, je to tak že niekedy je na nás toho veľa a dali by sme všetko za kľud a ak nastane zase je nám smutno a vrátili by sme to tak ako bolo predtým. Budeš mať viac kľudu, oddychu, poriadku, ale doma menej živo a veselo.

anonym_72ce68
Dnes o 15:16

@anonym_autor nie

anonym_a8af46
Dnes o 15:52

@anonym_autor Nelieta vo vzduchu perimenopauza?

anonym_9e46de
Dnes o 16:26

Mne je tazko, aj smutne ale mam na to vela dovodov.

valria
Dnes o 16:56

@anonym_autor Je nedeľa a koniec leta. Mne to stačí k spleenu.

ornela_tn
Dnes o 17:19

som rada, že nie som sama. Od rána som nervózna, s mužom som sa pohádala a ani neviem prečo

anonym_e70fdd
Dnes o 17:59

@anonym_autor mam to roky

2691
Dnes o 18:08

@anonym_autor všimni si, že keď je pekné počasie a do toho fúka "vysoký"vietor, že vtedy je ti blbo.....asi zmena tlaku