Kontrolujete hráčske aktivity v rodine?
Ženy a muži, mám takú mini gamblerskú otázku. 🎰
Ja sama nehrám.
Hrávate? Prípadne nechávate vedome hrať svojho partnera na vaše hráčsky účet, alebo použiť vaše údaje na registráciu?
Kontrolujete svoje deti, keď dovŕšia 18 rokov, či majú založený hráčsky účet a či sa venujú hazardu? Rozprávate sa s nimi o rizikách a robíte v tomto smere osvetu?
A čo vaši rodičia či starí rodičia? Kontrolujete aj babky a dedkov vo veku 80+, či náhodou nehrajú? A či niekto nezneužíva ich osobné doklady na založenie hráčskeho účtu alebo hranie v ich mene?
Zaujíma ma, ako to máte nastavené vy. Riešite tieto veci v rodine preventívne, alebo sa o ne začnete zaujímať až vtedy, keď vznikne nejaký problém? 🤔 A nie, nepíšem článok a ani nič podobné
Nehram, v zivote som nehrala, muz nehral, rodicia ani stari rodicia ani surodenci a azda ani deti nebudu. 😶 U mna "hracsky ucet" s tymito vecami okolo vzdy znamena velky problem a silnu zavislost a u mna ci v rodine je to "no go". Proste by som to prirovnala k alkoholizmu napriklad, vobec to nepokladam za normalne ani bezne. A v zivote by nikto nevyuzil moje udaje na registraciu na hracsky ucet a ani by som to nedovolila.
Nehram, v zivote som nehrala, muz nehral, rodicia ani stari rodicia ani surodenci a azda ani deti nebudu. 😶 U mna "hracsky ucet" s tymito vecami okolo vzdy znamena velky problem a silnu zavislost a u mna ci v rodine je to "no go". Proste by som to prirovnala k alkoholizmu napriklad, vobec to nepokladam za normalne ani bezne. A v zivote by nikto nevyuzil moje udaje na registraciu na hracsky ucet a ani by som to nedovolila.
@anonym_57c662 aj ja to tak beriem a súhlasím. Kontroluješ to? Napríklad stedoškolákov, alebo si povieš, že už majú 18r a je to ich vec.
@anonym_57c662 a keby si spala a tvoj syn, vnuk atď zneužijú teba a tvoje údaje? Alebo sa tvária, že robia pekné video a v tom čase ti robia registráciu? Alebo babke?
@anonym_57c662 aj ja to tak beriem a súhlasím. Kontroluješ to? Napríklad stedoškolákov, alebo si povieš, že už majú 18r a je to ich vec.
@anonym_autor to ze ma niekto 18 neznamena, ze je vsetko "jeho vec" - najma pokial ten clovek byva u mna doma a zije z mojich penazi. Ak si nejake 18rocne decko chce robit co ono uzna za vhodne a chce zit bez buzeracie rodicov, vzdy ma moznost dvihnut zadok, osamostatnit sa, najst si pracu, byvanie, a ist do sveta, zit samostatne a nikomu sa nezodpovedat. Ak takto nezije a je zavisle od rodicov, tak funguje v domacnosti, kde platia urcite pravidla, ktore treba respektovat. A ak to nemieni respektovat - nech sa paci, moznosti pozname.
Keby urobil registraciu poza moj chrbat na ktorehokolvek clena z rodiny bez jeho vedomia, nasledoval by prisny trest a nasledky. Tam uz si kazdy moze dosadit to, co povazuje za prisny trest, ak decko prekrocilo hranicu.
@anonym_autor to ze ma niekto 18 neznamena, ze je vsetko "jeho vec" - najma pokial ten clovek byva u mna doma a zije z mojich penazi. Ak si nejake 18rocne decko chce robit co ono uzna za vhodne a chce zit bez buzeracie rodicov, vzdy ma moznost dvihnut zadok, osamostatnit sa, najst si pracu, byvanie, a ist do sveta, zit samostatne a nikomu sa nezodpovedat. Ak takto nezije a je zavisle od rodicov, tak funguje v domacnosti, kde platia urcite pravidla, ktore treba respektovat. A ak to nemieni respektovat - nech sa paci, moznosti pozname.
Keby urobil registraciu poza moj chrbat na ktorehokolvek clena z rodiny bez jeho vedomia, nasledoval by prisny trest a nasledky. Tam uz si kazdy moze dosadit to, co povazuje za prisny trest, ak decko prekrocilo hranicu.
@anonym_57c662 moja reč
Pýtam sa čisto zo zvedavosti. Ako
sa da skontrolovať či niekto má, alebo nemá zriadený hráčsky účet?
Toto našťastie nie je téma. Som rad ze žijem v krajine, kde moje deti nie sú bombardovane reklamou na “úžasnú hrášku komunitu” počas každého športového prenosu. Len tie dve pohlavia v tej ústave mi tu “chýbajú”.
Toto našťastie nie je téma. Som rad ze žijem v krajine, kde moje deti nie sú bombardovane reklamou na “úžasnú hrášku komunitu” počas každého športového prenosu. Len tie dve pohlavia v tej ústave mi tu “chýbajú”.
@wade možno na stednej ? V triede?
Pýtam sa čisto zo zvedavosti. Ako
sa da skontrolovať či niekto má, alebo nemá zriadený hráčsky účet?
@anonym_9bbaff iba, že zadáš údaje...akože pri registrácií a ono ťa to odmietne, že....a dôvod
@anonym_9bbaff iba, že zadáš údaje...akože pri registrácií a ono ťa to odmietne, že....a dôvod
@anonym_autor ďakujem
Ono to znie divne, ale vidím to každý deň. Každý jeden deň! Babky a ich deti im doslova otáčajú hlavy do kamery. Ženy, čo koja, alebo spia a nevedia čo sa deje . Extrémne veľa pubertiakov v triede ...
@anonym_autor mám deti na strednej. Proste to nie je téma. Slovensko si vedome vychováva generáciu gamblerov.
@wade súhlasím
@anonym_autor ďakujem
@anonym_9bbaff úple stačí, že kontaktujte zákaznícku podporu a tadáá, si tam
Deti nemám ale nikoho okolo nekontrolujem lebo viem, že im taká blbosť ani nenapadne. Ako je možné, že máš okolo seba toľko príkladov?
@wade 😅nikto ti nebráni vrátiť sa späť do stredoveku, ty"pohlavie"
@anonym_9bbaff úple stačí, že kontaktujte zákaznícku podporu a tadáá, si tam
@anonym_autor a tebe teraz o co vlastne ide? Načo sa pýtaš?
Deti nemám ale nikoho okolo nekontrolujem lebo viem, že im taká blbosť ani nenapadne. Ako je možné, že máš okolo seba toľko príkladov?
@januska12323 toto tvrdí veľa ľudí a nakoniec 2 hodiny po 18tke sa im registruje dieťa v škole, alebo babka čo nevie, kde je sever 🫠 a skús hádať, bez toho, aby som to písal.
@anonym_autor ani cent by som nikam nepustila. Ak by to robil môj muž, už by nebol mojim mužom. Neexistuje u mňa doma nič také. Je to závislosť, ktorá sa lieči a nezniesla by som, aby mi muž vyhadzoval peniaze do snetiaku. Za mňa je to ešte horšie, ako robit prostituciu, alebo nelegálne veci. Hatard je najväčšie zlo. Poznam veľa ľudí. Kvôli hazardu išli z luxusu pod most.
Až po samovražde môjho dlhoročného partnera som zistila, že bol minimálne 20 rokov aktívny gambler. Bral si jednu pôžičku za druhou, všetky mi zatajil. Napriek tomu, že bol vždy zamestnaný, neustále bol bez peňazí. Nechápala som, ako je to možné, kde miznú jeho peniaze. Keby som bola vedela, že sa dá gambliť aj cez mobil, bola by som na to prišla, ale ja som si myslela, že gambleri chodia do herne, čo on určite nechodil. Až po jeho smrti som si o týchto veciach začala zisťovať viac a zistila som, že sa dá stávkovať aj on line. Keby mi to niekto povedal skôr, mohla som mu pomôcť, mohol žiť.
Zial moja mama rada a velmi casto chodila do herne,v tej dobe boli len herne,ziadne ako dnes online kasina a ine smakotiny.U nas nastastie nikto nehra,a ani by to nikoho ani len nenapadlo.
Nekontrolujem. Spozorneli by som keby zrazu peniaze furt chýbajú. Neviem čo treba k registrácii,ale keby prídem na to,že moje dospelé dieťa zneužili moje údaje ,malo by to následky a nebol by to priateľsky rozhovor

Nie