icon

Ľutujete tetovania alebo iné zmeny na tele?

27. mar 2026

Ľutujete tetovania, ktoré ste si napr dali v mladosti? Alebo nejaké iné úpravy? Odfarbenie vlasov, botox, pery, atď… rozhodli by ste sa teraz inak?

Strana
z3
minenkaa
28. mar 2026
@pr85

@thirstymonk Však OK. 🙂 Ten piercing si môžeš dať vybrať, tie tetovania sú aj zo zdravotného hľadiska dosť nebezpečné. Vyhľadaj si na googli uzliny testovaného človeka a uvidíš.

@pr85 prosim ta a vies čo robia pneumatiky aút?

thirstymonk
28. mar 2026
@pr85

@thirstymonk ale tie farbivá z tetovania sa skutočne ukladajú v tvojich uzlinach. Tetovanie ovplyvňuje imunitný systém a môže znížiť účinnosť vakcín.

@pr85 To nevadi, o svoje uzliny sa nebojím, keďže som imunitny štít. V živote sú horšie veci.

pr85
28. mar 2026
@thirstymonk

@pr85 To nevadi, o svoje uzliny sa nebojím, keďže som imunitny štít. V živote sú horšie veci.

@thirstymonk No dobre, ale aby si si zbytočne nepoškodil svoje zdravie.

thirstymonk
28. mar 2026
@pr85

@thirstymonk No dobre, ale aby si si zbytočne nepoškodil svoje zdravie.

@pr85
@pr85 Keď som si ho poškodil, tak bohužiaľ, ale aj tak planujem ešte dajake tetovanie

stanojano
25. jún 2026

Kedysi ako zakomplexovaný chlapík som chcel tetovanie na ruku. Dnes som šťastný, že som to neurobil...pozor hovorím o sebe.

pr85
25. jún 2026
@stanojano

Kedysi ako zakomplexovaný chlapík som chcel tetovanie na ruku. Dnes som šťastný, že som to neurobil...pozor hovorím o sebe.

@stanojano Dobre si spravil. Podľa mňa by ľudia, ktorí chce tetovanie, mali nosiť aspoň rok oblečenie so vzorom, ktorý si chcú dať vytetovať. Hneď by ich to po mesiaci prešlo a len málo z nich by sa skutočne dalo tetovať.

Strana
z3