Má pieseň moc uchovávať spomienky naveky?
Caute, myslite si, ze v zivote existuje len jedna osoba, ktora v nas zanecha tu najsilnejsiu stopu? 🙂 Niekedy staci jedna pesnicka a clovek si uvedomi, ze niektore pocity su stale niekde v nom. Cas rany zaceli. Dokazeme prestat lubit, dokazeme odpustit… ale na niektore veci a ludi sa jednoducho zabudnut neda. Mozno prave preto maju niektore piesne taku silu... Nepripominaju len melodiu, ale aj cloveka, spomienky a chvile, ktore s nimi zostali.
Co si o tom myslite vy?
Existuje podla vas v zivote len ta jedna nezabudnutelna osoba, alebo cas dokaze naozaj vsetko zmenit?
(Tato pesnicka sa nepocuva, ta sa citi 🙂)
V zivote je vela nezabudnutelnych osob, kazda je nezabudnutelna kvoli niecomu inemu, ale je ich vela a obcas sa vynori spomienka na niektoru z nich.
preboha 🙈 ty si tá 19r ktorá platonicky už 15 rokov ľúbi toho vtedy 35r motorkára, dnes 50nika? daj sa liečiť a nezakladaj tu denne kraviny 🙈
Urcite nie len jedna. Ja mam viacero piesni pri ktorych sa mi vratia pocity bud k cloveku alebo zazitku a pod
pre mna urcite neexistuje len jedna nezabudnutelnna osoba a skladba uz vobec nie. neviem si ani predstavit ako by to mohla byt len jedna. to je divne. leda ze by sme prezili cely zivot spolu na pustom ostrove
to sú drísty pre 15ročných
@anonym_autor ano ma moc...je kopec starsich piesni, ktore ked pocujem, mi pripomenu nejake momenty, spomienky a udalosti zo zivota.
S osobou nepomozem, mam manzela, moju jedinu a prvu skutocnu lasku.
@anonym_autor Presne tak krásne si to vyjadrila. Každý človek je v živote druhého nezabudnuteľný.

Áno