Má zmysel vytvoriť webovú stránku pre osobný rozvoj?
V hlave mi skrsol výborný nápad. Tiež patrím medzi ludi s nízkym sebavedomím, bez akékoľvek sebakasky alebo nepredstieraneho sebavedomia. Pozorujem na sebe už teraz nie malé zmeny.
Chcela by som vytvoriť webovú stránku s blogom, ale len pasívne čítanie nič nezmení, pripojila by som tam zaujímavé aktivity a spôsoby, ako vlastne prepromovat svoj mozog, porozumieť sebe a tým vytvoriť zmenu.
Použila by som aj celkom využívaný a skloňovany nástroj AI, prečo?
Nie ako psychológa, ale ako spôsob na zaklade dopredu definovaných promptom a pevne daných základov, ktorý poskytne možnosť získavať informácie na bližšie porozumenie tento problematike. Lebo ak niečo pochopíte tak ste to už na polovicu vyriešili si myslím.
Pár krát som to už skúšala aj ja. Pridala by som tam aj zaujímavé knihy, ale úprimne nie každý máme čas a chuť čítať knihy a toto mi príde ako nová možnosť sebarealizácie v tejto oblasti.
Som schopná prijať akúkoľvek kritiku a rada si vypočujem na čo si mám dať pozor, a prečo by to pripadne nemuselo fungovať, ďakujem.
Co od toho cakas? Nakrmit spasitelsky komplex?
Alebo blahoslavenie + oslavne komentare a bezbrehu vdaku milionov ludi ako si im zachranila zivity svojov oslepujuciv genialitou?
Chces to robiť len tak pro bono? Nebudeš mat žiaden platený obsah? Ako sa o tvojom webe ľudia dozvedia? Mas peniaze na propagáciu?
@anonym_autor somarina, internet je plný takýchto vecí, nič svetoborne neponukas
A hlavne nie si odborník.
@anonym_autor Ja nechápem, z čoho plánujú žiť ľudia, ktorí sa venujú takýmto kktinám. Alebo si myslíš, že niekto ti bude za produkovanie takýchto hlúposti platiť?
Jooooj, kolko drzých a arogantných anonymov sa tu zišlo..@autorka- ak potrebuješ len nejako vyplniť cas, smelo do toho..v opačnom prípade ak mas co ponúknuť (aj ked je uz toho celkom hodne) skús najprv sociálne siete aby si mala nejaku “zakladnu” sledovatelov a az potom stránku..pre samotnú stránku, pokiaľ ide o blog a neponúkas ziadne platené služby je podľa mna zbytocne ju vytvárať pokiaľ ju nebude mat kto navštevovať- bez platenej reklamy ti ju nebude propagovať ani google ani sociálne siete a je velmi pravdepodobne ze budes mat mesačne 0 nastev aj ked budes písať články denne..a bez toho aby si z toho mala nejaky zisk je nezmysel propagovať webovú stránku..toľko z môjho pohľadu, sle sk myslis ze by ta to napĺňalo tak smelo do toho, možno sa z teba stane o par rokov koučka ak sa tomu budes svojmu rozvoju pravidelne venovať ;)
@anonym_autor Ja si myslím, že je to super nápad. Myslím, že veľa ľudom by toto pomohlo. Držím ti palce.

@anonym_autor treba sa naučiť pracovať hlavne s vysokým egom. Nízke sebavedomie je hlavným znakom