Mám sa cítiť detinsky, keď si ako 26-ročná občas kupujem plyšové hračky?
Mám 26 rokov a raz za čas si kúpim plyšaka ktorý sa mi páči , som detinská ?
Veľa ľudí si tak plný detské sny na ktoré ako deti nemali napríklad peniaze.Je to normálne a zlaté .Ja si napríklad ulietavam na miniaturach pohárov , lyžičiek atd 🤣
@maca1984 ja to mám horšie, z každej si donesiem kamienok....KAMIENOK!prečo nie niečo pekné ale KAMEN!😅🤣🤣😭
@yunaitzy5 vidis, na toto som uplne zabudla. Tiez si z kazdej hory a plaze donesiem kamienok, alebo muslu. Mam toho doma uz tri velke flase v kniznici.
A vlastne mi vsetci odvsadial nosia magnetky. Mam to rozdelene na dve polky. Miesta, kde uz som bola a miesta, kde boli oni, ale ja nie.
To mi nenapadlo, ze to nam povazovat za zbieranie. Ale je to zbieranie.
Tak sa idem prihlasit do tych Bohnic, kym je tam este dake miesto. 🙂
Treba si spraviť radosť. Ja som si na Sashe tiež kúpila pekné hand made veci, šitého anjela, alebo aj iné šité plyšové hračky. Len tak pre radosť na ozdobu a to už mám svoj vek. 😀🙂
@anonym_autor nic nenormalne na tom nevidim. Vsak nejeden chlap si kupi v dospelosti vlacik s kolajnickami, lebo to bol jeho nesplneny sen. Alebo tatrovku vyklapacku 🙂 Niektori zbieraju take tie male flasticky alkoholu, manzelky maju nervy, ked treba poutierat prach :D Aj obrazy si ludia kupuju, aj kvety ci dekoracie, lebo im je to na pohlad mile a tesi ich sa na to pozerat. Kazdy sme iny. Ked sa neciti trapne niekto, kto si zavesi na stenu parohy, ja sa tym duplom nebudem hanbit za medvedika na policke. Ak cloveku robi nieco radost, nech si to kupi. Skor mi pride chore, ak si zena kupi sto kabeliek alebo topanok, nema to kde vynosit a hlavne, su to obrovske sumy vyhodene do luftu, ktore mohli posluzit na uzitocnu vec.
Napíšem ešte teda za seba - ja som " pošahaná, na psychiatra " teda asi tiež. Na každej dovolenke si kúpim náramok.
Tak s kým idem na sedenie, liečenie ? 😁
@maca1984 idem s tebou aj ja. Minule som si kúpila malého bieleho plysaka, sovicku(co iné), a to mam 60🫣
No, na Vianoce som deťom kúpila Inkari Lamu z lamej srsti, normálne rozmýšľam že si jednu vypýtam od kamošky na narodky, keď sa bude pýtať. 😂Mám 41 rokov 🫣

Mám svoj plyšový perník. Mám 32. V noci si ho stiskam tulim sa k nemu lepšie sa mi tak spi. Aj cez deň si ho dakedy stisnem k sebe zvlášť keď sa cítim sama. Nejak spontánne som si ho zadovazila keď som prišla o bábätko a nejakým spôsobom si asi kompenzujem to ze mi ostala prázdna náruč