icon

Mám sa cítiť detinsky, keď si ako 26-ročná občas kupujem plyšové hračky?

13. feb 2026

Mám 26 rokov a raz za čas si kúpim plyšaka ktorý sa mi páči , som detinská ?

Strana
z3
maury
13. feb 2026

Nie. Každý ma to svoje čo rád zbiera. Môj svokor dôchodca objavil čaro figuriek dinosaurov. Manžel monoposty formuly a mám známeho čo zbiera hasičské autá.

maca1984
13. feb 2026

Pre mňa nie. Každý má niečo čo ho poteší, čo zbiera. Nikomu tým neubližuješ.

anonym_6695bc
13. feb 2026

Si prípad pre psychiatra. Normálne to rozhodne nie je.

trema
13. feb 2026

nic na tom nie je, kupuj si co chces 🙂

anonym_3b5dcc
13. feb 2026

Nevidím na tom absolútne nič zlé. Tiež si občas kúpim niečo pre radost

anonym_a46fc7
13. feb 2026

@anonym_autor podľa mňa je milé, keď si v sebe zachováme aj v dospelosti kúsok dieťaťa.

maca1984
13. feb 2026
@anonym_6695bc

@anonym_6695bc kto určuje čo je normálne, a prečo by mala byť prípad pre psychiatra ?

anonym_47f6c8
13. feb 2026

@anonym_autor Preco? Ja som na 40rtku dostala lego dom s 3 panacikmi a strasne som bola stastna. Ale ja som sa aj mala s kym hrat, deti boli male 🙂.
A keby to bolo detinske, tak asi v mc by nebolo friends menu s postavickami - ano, už mam vsetky 🙂.
A mamina kolegyna s muzom mavaju sobov na spanie v posteli a to su teda uz na dochodku.
P.S. aj sa neskutocne rada hojdam.na hojdacke 🙂. Aktualne mam 50 rokov a nenecham si veru aj tak ujst prilezitost sa pohojdat, ak sa da 🙂.

enmery
13. feb 2026

Vôbec nič detinské na tom nie je.

majlo1234
13. feb 2026

Kup si, co chces. Ja plysakov ani detim nekupujem, lebo mi to pride zbytocne

anonym_5aa9ff
13. feb 2026

ja som si nazbierala všetkých plyšových Šmolkov z Billy, sú veľmi pekní, mám ich na posteli a možno sa mi ako učiteľke zídu, ak budem chcieť spraviť učenie so Šmolkom

euka210
13. feb 2026

@anonym_autor ano

queendixie
13. feb 2026

ja mám o chvíľu 28 a zbierala som tie kinder vajcia s postavičkami zo Stranger Things 🤣

anonym_ec8229
13. feb 2026

Ja zbieram arabské parfumy. Z väčsiny som ani neodstrekla lebo mi nevoňajú, niektoré používam občas. Ale majú pre mňa krásne flakóny. Asi som tiež prípad pre psychiatra , a nech.

biba_18
13. feb 2026

celkom by ma zaujímalo, čo by mi mal psychiater povedať na plyšakov podľa tých čo sa tu tým psychiatrom oháňajú 😏

maca1984
13. feb 2026
@biba_18

celkom by ma zaujímalo, čo by mi mal psychiater povedať na plyšakov podľa tých čo sa tu tým psychiatrom oháňajú 😏

@biba_18 " určite " psychiater rieši to, že si niekto občas kúpi plyšáka 🙄
Psychiater sa tu v mnohých témach používa len na zhodenie autora, niekoho...

7miriam77
13. feb 2026

Ja milujem plysakov, na 18 narodeniny som si priala veľkého Alfa 😃 , doteraz ho mám. A s plysakmi sa vyšašujem teraz tak, že kupujem dcérke. No pravda je tá, že je to ako mánia a máme ich fakt veľa, už aj vo vreciach v pivnici ☺️🙃

anonym_5f7420
13. feb 2026

@anonym_autor ja som nikdy nebola na plysakov, ale však kupuj si, čo chceš… ľudia míňajú svoje peniaze aj na zvláštnejšie veci…

anonym_53e440
13. feb 2026
@queendixie

ja mám o chvíľu 28 a zbierala som tie kinder vajcia s postavičkami zo Stranger Things 🤣

@queendixie ja 35 a tiež 🤣🤣🤣

moonlight1210
13. feb 2026

@anonym_autor sice nic nezbieram, ale povazujem to za normalne, ak ti to robi radost. Preco by si si nedopriala male radosti?
Ved z coho sa inak zivot sklada? Hlavne z tohto. Drobnych radosti tu a tam. To nas drzi na nohach.

Keby sme mali zit len z velkych okamihov, umrieme v medzicase medzi nimi na depresiu z prazdnoty.

A ked sa tak zamyslam, tak ja som zas objavila caro obdarovania sa kyticou. Mam svoje oblubene kvety a rada si ich doprajem.
Kolkokrat, ked idem z nakupu, tak si nejaku malu kytuicu kupim a hned mam krajsi den.
Len tak, pre radost zo zivota.

simona20201309
13. feb 2026
@anonym_6695bc

@anonym_6695bc úplne súhlasím. Poznala som jednu známu ktorá k nám prišla raz a posledný raz na návštevu. Mala 36, ale keď zbadala dcerine hračky, myslela som si že k nám prišlo 3r dieťa. Bolo to úchylne a chvíľu som sa fakt bála že bez tigrika neodíde. Dovtedy to bola normálna žena. Ešte ju občas stretávam na konferenciách, ale už sa na ňu nikdy nebudem vedieť pozrieť inak, ako na pacienta 😅

simona20201309
13. feb 2026
@anonym_3b5dcc

Nevidím na tom absolútne nič zlé. Tiež si občas kúpim niečo pre radost

@anonym_3b5dcc niečo pre radosť a plyšová hracka pre radosť je rozdiel nie? Je rozdiel kúpiť si pre radosť vibrátor alebo plysaka 😅

simona20201309
13. feb 2026
@biba_18

@biba_18 že sa napríklad zasekla v nejakom období v detstve? Že možno musela dospieť príliš skoro a nemala detstvo, že nemá pocit bezpečia, istoty?
Netreba sa z toho smiať, naozaj by som na jej mieste hodila reč so psychológom, prečo má potrebu vrátiť sa/udržiavať sa v období detstva?

rozculena
13. feb 2026

ja som si kúpila prívesok na kľúče ružového labubu 😂

asi som úchyl,idem sa objednať na psychiatriu 🙄

bloger
13. feb 2026

Nie. Aj dospelému človeku sa môžu páčiť plyšové hračky. Je to v pohode.

refly
13. feb 2026
@simona20201309

@anonym_3b5dcc niečo pre radosť a plyšová hracka pre radosť je rozdiel nie? Je rozdiel kúpiť si pre radosť vibrátor alebo plysaka 😅

V čom je to iné ako porcelánové sošky mojej babky? To sa tiež dá nazvať formou bábik, alebo zberateľských figúrok.
Za mňa je jedno či na poličke sedí plyšák, kvetina, suvenír z dovolenky, porcelán, alebo sezónna dekorácia. Všetky veci sú "zbytočné", ak sa chce človek na to pozerať takto. Každému srdce piští po niečom inom, nech každý má, čo chce.

@simona20201309 Prepáč, ale dávať úchylný podtón a spomínať vibrátor v téme o plyšákoch je maximálne divné. Väčšina ľudí nemá sex pretkaný do každého sektora v živote.

anonym_d0e4f7
13. feb 2026

Co s nimi robis?
Kupovat nieco do vreca do pivnice je divne. Mat ich na posteli ci parapete za mna gyc, ale ked ti to robi radost kupuj.

sulavikova
13. feb 2026

@anonym_autor tak pokiaľ to nie je hobby horsing a hračky zostanú hračkami/ dekoráciou why not?šťavnaté/ predchádzajúce príspevky preskakujem.

maca1984
13. feb 2026
@simona20201309

@simona20201309 čo má vibrátor spoločné s niečím pre radosť, s tým, že niečo niekto zbiera ?

maca1984
13. feb 2026

Napíšem ešte teda za seba - ja som " pošahaná, na psychiatra " teda asi tiež. Na každej dovolenke si kúpim náramok.
Tak s kým idem na sedenie, liečenie ? 😁

Strana
z3