icon

Máte niekedy dni, keď ste smutní, že nemáte partnera/partnerku?

slobodnyanonym
26. apr 2026

Ahojte,

nemám priatelku a velakrát, ked vidím páry v meste ako sa držia za ruku alebo na internete ako sú , tak si uvedomujem, že som sám a asi sa to ani nezmení.
Prajem im to. Nech majú radosť a prežijú pekný život.

Len ma zaujíma ako to vnímate vy?

Pekný deň.

anonym_c6df75
26. apr 2026

@slobodnyanonym Som tri roky vo vztahu a casto si zaspominam aky som mala super zivot ked som bola single a byvala sama 😀 A smutim za tym aj napriek tomu, ze mam skveleho partnera.

mimka1402
26. apr 2026

Keď som bola v dlhodobom vzťahu tak som spomínala na single život a aké to malo výhody. Teraz som single a spomínam občas na vzťah. 😁 Človek vždy chce to, čo nemá.
Venuj sa sebe a pracuj na sebe, správna žena do teba narazí hoc aj pri vynášani odpadkov. 🙂

anonym_bbd722
26. apr 2026

Keď som bola single tak som na to často myslela a trápilo ma to (bola som veľmi dlho sama). Teraz spomínam na to, že ako super mi bolo keď som mala vždy popratane a navarené an viac dni dopredu 😂 (môj chlap zje aj to čo navarím na “zajtra”)

anonym_c8629e
26. apr 2026

@slobodnyanonym niekedy su ludia smutni, aj ked maju pri sebe niekoho.

anonym_6f94e1
26. apr 2026

A koľko z nich je sice vo vztahu ale su osameli, ziju v nefunkcnych vztahoch.To je 100 krat horsie ako single.To že niekto da fotky na FB nič neznamena, nevies aký majú život za zatvorenými dverami, hrajú divadlo pred ludmi a vlastnými detmi

tato_
26. apr 2026

Ahoj, ak ta to aspon trocha povzbudi, tak je nas viacej, ktori sa s tymto trapime. Ako pisu baby vyssie, treba na sebe pracovat, budovat zazemie, rozvijat sa spravnym smerom, byt za kazdych okolnosti sam sebou, naucit sa byt so sebou spokojny a mat sa rad. Ono to pride ked nastane ta spravna / najmenej vhodna chvila 🙂

anonym_e87e0c
26. apr 2026

Ved vyskusajte zoznamky typu ze sa stretnete viaceri napr v kaviarni, kazdy s kazdym sa porozprava a rozhodne sa s kym sa chce znovu rozpravat v druhom kole atd. Ako sa to vola?
Kamaratka si dlho nevedela niekoho najst a takto si hned nasla, vydala sa, ma deti

alenka58
Včera o 05:28

no asi to single nebude najlepšie nakoľko sú tu stále témy - sami sa presviedčate ako je to fajn 😅

anonym_707fe7
Včera o 14:49
@mimka1402

Keď som bola v dlhodobom vzťahu tak som spomínala na single život a aké to malo výhody. Teraz som single a spomínam občas na vzťah. 😁 Človek vždy chce to, čo nemá.
Venuj sa sebe a pracuj na sebe, správna žena do teba narazí hoc aj pri vynášani odpadkov. 🙂

@mimka1402 už si zasa single,omg

mimka1402
Včera o 15:43
@anonym_707fe7

@mimka1402 už si zasa single,omg

@anonym_707fe7 Nerozumiem tejto poznámke.😀 A ani prečo ťa to trápi, že to komentuješ.

anonym_4d52de
Dnes o 10:16
@alenka58

no asi to single nebude najlepšie nakoľko sú tu stále témy - sami sa presviedčate ako je to fajn 😅

@alenka58 a ty sa o com presviedcas?

anonym_55395d
Dnes o 11:15

@slobodnyanonym Určite nie, ja si slobodu vážim a užívam. Skôr ma desí predstava byť s niekým. Ale nikdy nehovor nikdy

anonym_829d44
Dnes o 11:38

Samozrejme. Tu ti každý veselo napíše ako im bolo dobre single, ako im to chýba a aký máš byť vďačný. Ako keby nebolo ich rozhodnutie byť vo vzťahu. Veď keď im to tak chýba, nech sa rozídu. Ale neurobia to. Vodu kážu, víno pijú.

Jasne že mi to občas chýba. Nie nejako dramaticky, ale často cítim smútok a osamelosť. Už je to viac ako 15 rokov, čo som niekoho objala a dala mu pusu. prakticky celý život o samote.