Muž, ktorý nedokáže žiť bez ženy, nie je poriadny muž
Zapamatam si to, dakujem za informaciu
Súľovské skaly sú tmavé. Asi bude pršať.
Muž, ktorý si potrebuje dokazovať a kričať do sveta, že mu nechýba žena a vzťahy sú na nič, sa snaží presvedčiť sám seba, lebo v skutočnosti až taký spokojný nie je. Keby bol, spokojne si žije svoj život a nepresviedča ľudí na fórach o svojej pravde.
Kľudne sa tým upokojuj ďalej.
Štatisticky vedú šťastnejší život slobodné ženy bez muža v dome a paradoxne lepšie si žijú muži vo vzťahu/jednom/ a v spoločnej domacnosti so ženou🙂
Muž, ktorý si potrebuje dokazovať a kričať do sveta, že mu nechýba žena a vzťahy sú na nič, sa snaží presvedčiť sám seba, lebo v skutočnosti až taký spokojný nie je. Keby bol, spokojne si žije svoj život a nepresviedča ľudí na fórach o svojej pravde.
@enmery
@anonym_53d96b ja potrebujem uznanie že mám pravdu
@enmery
@jozefdurka a čo my s tým,šak si to uznaj
Idem to povedať mužovi
@jozefdurka a ty ženu máš?
@enmery
@jozefdurka tak hladaj inde...lebo pravdu proste nemas. Len si tu potrebujes nieco dokazovat.
...keby si mal zenu, tak sa Ti dostane aj to uznanie, ze mas v niecom pravdu 🙂
@anonym_53d96b zufalec jak oci
@enmery
@jozefdurka Čiže si iba potvrdil čo hovorím. Sám tomu neveríš a snažíš sa presvedčiť samého seba.
Inak súhlasím z toho pohľadu, že muž sa má vedieť o seba postarať aj sám a nemal by potrebovať na bežné úkony ženu. Ale to, že mu chýba ľudská blízkosť a chce mať po svojom boku partnerku, alebo aj partnera, s ktorým zdieľa lásku a život, neznamená, že je slaboch.
Štatisticky vedú šťastnejší život slobodné ženy bez muža v dome a paradoxne lepšie si žijú muži vo vzťahu/jednom/ a v spoločnej domacnosti so ženou🙂
@enmery áno, lebo žena sa stará o muža a zabezpečuje mu starostlivosť ( rozmýšľa čo nakúpi, pripraví, prinesie) uprace, operie, s mužom sexuje, zaujíma sa o neho. Takže muž vo vzťahu má kvalitnú stravu, čisté oblečenie, čistejšiu domácnosť a sex, ktorý prispeje jeho zdraviu a psychike. A čo má žena vo vztahu? Hm, starosť o muža. Takže namiesto fitka, spánku, relaxu ide nakúpiť, oprať, pripraviť, ... . Ale nesmieme zabúdať, že muž má aj pripomienky k žene, akú má postavu, aby sa páčila, bola atraktívna, reprezentatívna a vedela zabezpečiť aj prísun peňazí do domácnosti, veď predsa nie je žiadna zlatokopka. Takže muž čo si myslí, že je bez ženy šťastnejší sa mýli.Určite nie je🤔.Naopak žena bez muža šťastnejšia je. 😵💫
Muž je ten,ktorý sa vie sam o seba postarať ožehliť,poprať,navariť,popratať a neriešiť iných...najprv sa pozri do zrkadla a postav sa na vlastne nohy
@enmery
@jozefdurka Uzbanie, že máš pravdu môžeš dostať, keď to skutočne pravda je. A žena takisto.
@enmery áno, lebo žena sa stará o muža a zabezpečuje mu starostlivosť ( rozmýšľa čo nakúpi, pripraví, prinesie) uprace, operie, s mužom sexuje, zaujíma sa o neho. Takže muž vo vzťahu má kvalitnú stravu, čisté oblečenie, čistejšiu domácnosť a sex, ktorý prispeje jeho zdraviu a psychike. A čo má žena vo vztahu? Hm, starosť o muža. Takže namiesto fitka, spánku, relaxu ide nakúpiť, oprať, pripraviť, ... . Ale nesmieme zabúdať, že muž má aj pripomienky k žene, akú má postavu, aby sa páčila, bola atraktívna, reprezentatívna a vedela zabezpečiť aj prísun peňazí do domácnosti, veď predsa nie je žiadna zlatokopka. Takže muž čo si myslí, že je bez ženy šťastnejší sa mýli.Určite nie je🤔.Naopak žena bez muža šťastnejšia je. 😵💫
@anonym_200901 Presne si to opísala, prečo...
A muž co potrebuje uznanie od cudzích ľudí na internete?je čo?
Za mna je slaboch chlap, ktory nevie zacat a budovat zdravy vztah so zenou (toboz zalozit a starat sa o rodinu) ale pride o tom vyplakavat ma mamickovske forum.
Joj, chlapce to ze si si este doteraz nenasiel babu, to neznamena, ze mas hadzat flintu do zita. Popracuj na tom aby si dozrel, hlvne mentalne a emocinoalne, ten vzhlad nie je az taky dolezity. Trepat take sprostosti v osemnastich je sice divne, ale este mas nadej, ze aj rozum naberies
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/kolko-rokov-by-ste-mi-tipli/?page=2&scrollto=first
@enmery
@jozefdurka ani tu ti nedali za pravdu
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/su-partnerske-vztahy-naozaj-zbytocne-pre-zivot/
Niekde bude chyba, kde len moze byt? Hmm
@jozefdurka ak si s tým stotožnený a veríš tomu ,prečo to tu píšeš a ak tomu neveríš ,tak prečo to tu píšeš
Joj, chlapce to ze si si este doteraz nenasiel babu, to neznamena, ze mas hadzat flintu do zita. Popracuj na tom aby si dozrel, hlvne mentalne a emocinoalne, ten vzhlad nie je az taky dolezity. Trepat take sprostosti v osemnastich je sice divne, ale este mas nadej, ze aj rozum naberies
@viestta tak táto diskusia mi ustrelila dekel, ako sa vraví. A pripomenula aký je internet klamlivý a ako ľahko si vytvárame dojmy, lebo som si úplne predsatvovala nejakého zatrpknutého postaršieho chlapa podľa témy.
Autor, poriadny chlap musí v prvom rade do toho dospieť, možno si vekom dospelý, ale dospievaš stále a máš ešte všetko pred sebou, nemusíš sa opúšťať a pripravovať na život bez ženy.
@jozefdurka no keďže máš osemnásť ,tak sa chod ďalej učiť do školy a nepridávajú tu tieto múdra
Ty máš ešte ďaleko od chlapa
@enmery
@jozefdurka ty zijes v nejakej casovej slucke? Za 29 dni si zostarol o 3 roky
@jozefdurka a 20. septembra si hladal frajerku
@jozefdurka napisal nevyzrety chlapec…
Kazdy jeden zdravy clovek dokaze zit sam, vie sa o seba postarat. Ale vacsina ludi chce zit s niekym, milovat a byt milovany, mat rodinu, delit sa o pekne chvile a zdielat s niekym tie tazke. Lebo zdielana radost je dvojnasobna radost a zdielana bolest je polovicna bolest.
Ze ty teraz nikoho nechces je dosledkom toho, ze nikto o teba nema zaujem a ty si z toho frustrovany, to je cele. A su ludia, ktori sa v laske sklamali, alebo o tu svoju zivotnu lasku prisli a uzavreli sa pred dalsim sklamanim.
Su muži, ktorí dokážu žiť bez ženy a nie sú poriadny muži
Neviem co si týmto potrebujes dokazat a hlavne v tvojom veku, že to až tak riešiš byť,, chlapom,,
Skôr keby si napisal, že radšej žiadny vzťah ako zlý vzťah tak to by bolo👍🎉
@viestta tak táto diskusia mi ustrelila dekel, ako sa vraví. A pripomenula aký je internet klamlivý a ako ľahko si vytvárame dojmy, lebo som si úplne predsatvovala nejakého zatrpknutého postaršieho chlapa podľa témy.
Autor, poriadny chlap musí v prvom rade do toho dospieť, možno si vekom dospelý, ale dospievaš stále a máš ešte všetko pred sebou, nemusíš sa opúšťať a pripravovať na život bez ženy.
@anonym_53d96b ja som to odhadla na nejakeho mizogyna pred 30, ale nieco mi ten nick hovoril, tak som sa mu trosku povenovala. Toto je presne pripad, ked sa z nudze spravi cnost. On nevie zbalit ziadnu babu, tak sa presviedca, ze ich nepotrebuje aj ked by si dal aj do kolena vrtat, keby nejaka bola. Len o neho ziadna nestoji. A ani sa necudujem. Vsak na co je komu take cudo nevyzrete
@anonym_53d96b ja som to odhadla na nejakeho mizogyna pred 30, ale nieco mi ten nick hovoril, tak som sa mu trosku povenovala. Toto je presne pripad, ked sa z nudze spravi cnost. On nevie zbalit ziadnu babu, tak sa presviedca, ze ich nepotrebuje aj ked by si dal aj do kolena vrtat, keby nejaka bola. Len o neho ziadna nestoji. A ani sa necudujem. Vsak na co je komu take cudo nevyzrete
@viestta bože, veď ma 18 rokov, tak ho nechajte. Má právo byť nezrelý, však je iba študent, sa hľadá ešte. Premýšľa a svoje pubertálne názory prezentuje verejne..Tak majte trochu pochopenia.

@jozefdurka a čo my s tým?