icon

Muž, ktorý nedokáže žiť bez ženy, nie je poriadny muž

jozefdurka
3. nov 2025
Strana
z2
viestta
3. nov 2025
@anonym_200901

@viestta bože, veď ma 18 rokov, tak ho nechajte. Má právo byť nezrelý, však je iba študent, sa hľadá ešte. Premýšľa a svoje pubertálne názory prezentuje verejne..Tak majte trochu pochopenia.

@anonym_200901 no a nase komentare mu pomozu dozriet. Ked uz nic ine, tak aspon sa nauci, ze ma klamat konzistentne

anonym_200901
3. nov 2025
@viestta

@anonym_53d96b ja som to odhadla na nejakeho mizogyna pred 30, ale nieco mi ten nick hovoril, tak som sa mu trosku povenovala. Toto je presne pripad, ked sa z nudze spravi cnost. On nevie zbalit ziadnu babu, tak sa presviedca, ze ich nepotrebuje aj ked by si dal aj do kolena vrtat, keby nejaka bola. Len o neho ziadna nestoji. A ani sa necudujem. Vsak na co je komu take cudo nevyzrete

@viestta a hrá na lesny roh. Veď to úžasné. 🎷🎺🪈Na to sa časom určite nejaká kočka chytí .😃

anonym_2a2029
3. nov 2025
@anonym_200901

@viestta bože, veď ma 18 rokov, tak ho nechajte. Má právo byť nezrelý, však je iba študent, sa hľadá ešte. Premýšľa a svoje pubertálne názory prezentuje verejne..Tak majte trochu pochopenia.

@anonym_200901 možno medzi mamickami sa cíti bezpečne,a ked ho aj zhejtujeme je to ako od mami, tak preto na mk
🙂

viestta
3. nov 2025

Ozaj Jozko, tak mi napadlo, ze dobre sa ti mudruje z istoty mamahotela. Mamicka navari, mamicka operie, mamicka povysava, mamicka riad umyje aj cajik do postielky donesie... Dokazal by si navarit, nakupit, upratat, oprat, vyzehlit, okna poumyvat sam? Ked pominieme vsetko statne, vratane sexu, tak naozaj by si sa vedel o seba postarat sam bez zeny, teda aj bez mamy?

anonym_54b1ac
3. nov 2025
@ivka225

Súľovské skaly sú tmavé. Asi bude pršať.

@ivka225 ty si dnes vo forme, sa kosím na tvojich príspevkoch 👍

jozefdurka
autor
3. nov 2025
@viestta

Joj, chlapce to ze si si este doteraz nenasiel babu, to neznamena, ze mas hadzat flintu do zita. Popracuj na tom aby si dozrel, hlvne mentalne a emocinoalne, ten vzhlad nie je az taky dolezity. Trepat take sprostosti v osemnastich je sice divne, ale este mas nadej, ze aj rozum naberies

@viestta No možno ten rozum nenaberiem nikdy , ale vy na Tom nie ste o nič lepšie keď máte za potrebu urážať druhých ľudí o ktorých viete akurát tak bacovho chuja, prepáčte za drze správanie pani ale skúste si prečítať správu ešte raz a zamyslieť sa či je vhodné adresovať takýto obsah človeku , ktorý Vám nič nespravil

viestta
3. nov 2025
@jozefdurka

@viestta No možno ten rozum nenaberiem nikdy , ale vy na Tom nie ste o nič lepšie keď máte za potrebu urážať druhých ľudí o ktorých viete akurát tak bacovho chuja, prepáčte za drze správanie pani ale skúste si prečítať správu ešte raz a zamyslieť sa či je vhodné adresovať takýto obsah človeku , ktorý Vám nič nespravil

@jozefdurka takto sa mozes rozpravat so svojimi rovesnikmi.
Len som nakopirovala tvoje vlastne vyjadrenia (a okomentovala ich). Bud si za nimi stojis, alebo...?

jozefdurka
autor
3. nov 2025
@viestta

@anonym_53d96b ja som to odhadla na nejakeho mizogyna pred 30, ale nieco mi ten nick hovoril, tak som sa mu trosku povenovala. Toto je presne pripad, ked sa z nudze spravi cnost. On nevie zbalit ziadnu babu, tak sa presviedca, ze ich nepotrebuje aj ked by si dal aj do kolena vrtat, keby nejaka bola. Len o neho ziadna nestoji. A ani sa necudujem. Vsak na co je komu take cudo nevyzrete

@viestta Čo Vás pani Viesta či ako sa to prosím Vás pekne voláte viedlo ma nazvať cudom ja som sem neprišiel do nikoho rýpať tak aj od Vás by nebolo celkom od veci keby ste nerypali do mňa 😉

minenkaa
3. nov 2025
@jozefdurka

@viestta Čo Vás pani Viesta či ako sa to prosím Vás pekne voláte viedlo ma nazvať cudom ja som sem neprišiel do nikoho rýpať tak aj od Vás by nebolo celkom od veci keby ste nerypali do mňa 😉

@jozefdurka a ako chces byt nazvaný ,pri tom čo potis

cyneric
3. nov 2025
@anonym_200901

@viestta a hrá na lesny roh. Veď to úžasné. 🎷🎺🪈Na to sa časom určite nejaká kočka chytí .😃

@anonym_200901 Jóooj, to je tento! Zdalo sa mi to meno povedomé.
@jozefdurka Tak, dúfam že vieš žiť aj bez ženy, veď máš na to vek aby si nepotreboval nakŕmiť, uspať, prípadne hygiénu poriešiť. A smeti tiež dokážeš vyniesť, dúfam.

jozefdurka
autor
3. nov 2025
@viestta

Ozaj Jozko, tak mi napadlo, ze dobre sa ti mudruje z istoty mamahotela. Mamicka navari, mamicka operie, mamicka povysava, mamicka riad umyje aj cajik do postielky donesie... Dokazal by si navarit, nakupit, upratat, oprat, vyzehlit, okna poumyvat sam? Ked pominieme vsetko statne, vratane sexu, tak naozaj by si sa vedel o seba postarat sam bez zeny, teda aj bez mamy?

@viestta Ja žijem sam s kamarátmi , keby ste chceli vedieť

anonym_374bd8
3. nov 2025

@jozefdurka *clovek, nie muz.

Zena , ktora nedokaze zit bez ineho cloveka, nie je poriadny clovek.
Muz, ktory nedokaze zit bez ineho cloveka, nie je poriadny clovek.
Clovek, ktory nedokaze zit bez ineho cloveka, nie je poriadny clovek.

Je to dieta, zavislak, emocionalne nezrely clovek, nie poriadny.

anonym_2a2029
3. nov 2025

Napíšem ako k synovi, ak sú aspoň čiastočne pravdivé informácie o tebe
niekto nenajde lásku nikdy,niekto viac krát za život a niekto len raz
Ano v mladosti všetko sa tak vlečie ako keby mesiac či rok trval desatrocia a cim clovek starne, tak mu to ubieha ako z vody a niekedy na to zabudneme aký to bol pocit
Si mladý, nadaný,hlbavy len moc riesis a až prevelmi chces byť dozrety a vkladas na to, že to bude tá tvoja prednosť
No skúsenosti robia majstra ale hej co môžme kázať mladosti
Preto si zapamätaj jednu vec, život je ako zrnko piesku a váhu mu dáva to čo máš rád
V preklade😋-venuj sa co najviac tomu co mas rád i keď nieje hanba niektoré veci len hľadať

jozefdurka
autor
3. nov 2025
@viestta

@jozefdurka takto sa mozes rozpravat so svojimi rovesnikmi.
Len som nakopirovala tvoje vlastne vyjadrenia (a okomentovala ich). Bud si za nimi stojis, alebo...?

@viestta Ja sa nemusím takto rozprávať s nikým pokiaľ ma svojim správaním k tomu neprinúti ja som taktiež podľa zákona dospelý svoj právny človek a ano som sice ešte mladý ale aby mi človek ktorého ani nepoznám začal ma ponižovať tak to si jednoducho odprosim

moonlight1210
3. nov 2025
@jozefdurka

@enmery
@anonym_53d96b ja potrebujem uznanie že mám pravdu

@jozefdurka zial, nemas pravdu.

viestta
3. nov 2025
@jozefdurka

@viestta Ja sa nemusím takto rozprávať s nikým pokiaľ ma svojim správaním k tomu neprinúti ja som taktiež podľa zákona dospelý svoj právny človek a ano som sice ešte mladý ale aby mi človek ktorého ani nepoznám začal ma ponižovať tak to si jednoducho odprosim

@jozefdurka svojpravny a vyprosim. Odprosit mozes jedine ked chces aby ti niekto odpustil...
A este len taka pripomienka na koniec nasej debaty: Zacal si o poriadnom muzovi. Muz, poriadny, dospely a vyspely znesie aj kritiku. To, ze som ti tu skopirovala tvoje vyplody v inych temach, ktore si zalozil je kritika tvojich kreativne prisposobenych prispevkov o sebe. A ano, kvoli tomu, ze raz o sebe pises to, potom ono je pre mna cudne, takze si cudny. (a na rozdiel od teba, nebola som vulgarna, Jozinko)
Dozrej, mas este cas, ale dozrej.

anonym_93f9f0
4. nov 2025

Tak hlavne hovoríš o mužovi... a ty si ešte dieťa. Si veľké dieťa, možno prerastené, ale mentálne si. To, že máš 18 rokov z teba možno robí papierovo dospelého, ale mentálne nie. Tu si to ukázal. Vo všeobecnosti chlapci začínajú byť samostatnejší okolo 25 rokov, nie skôr, na pár výnimiek. Niektorí chlapi idú rovno od maminej sukne do manželstva, lebo potrebujú matku. Ty si toho sám príkladom. Už bývaš sám s kamarátmi a vypisuješ tu bludy. Ak ti chýba mama, vráť sa domov.

tykat
4. nov 2025

@jozefdurka daj si aspon ikonku "poriadneho muza" a nie babsku 😃

minenkaa
4. nov 2025

@jozefdurka ja nad týmto tvojim výrokom rozmýšľam od včera ,čo to znamená ,lebo Mij muz je schopný života ,dokáže všetko aj sám v živote ,aké je mu lepšie keď príde domov a môže ma objať

Strana
z2