My krásne ženy a výzvy v očiach mužov a žien
Asi ma tu veľa z vás ukameňuje, ale poviem vám. Áno, považujem sa za veľmi krásnu ženu a dokonca si myslím, že patrím medzi tie najkrajšie, aké poznám.A samozrejme nie je to namyslenosť, len sebavedomie a úprimnosť. Práve preto si myslím, že my veľmi krásne ženy to máne v mnohých oblastiach života ťažšie, než si väčšina ľudí myslí. Najväčší problém? Samozrejme že muži. Veľa mužov vás neberie ako človeka, ale ako trofej či nejakú výzvu. Mnohí si myslia, že ak ste pekná, automaticky musíte byť povrchná, namyslená, alebo že určite máte desiatky milencov. Ďalší si zase vôbec netrúfnu osloviť vás, pretože sú presvedčení, že nemajú šancu. A potom sú tu takí, ktorí sa tvária úprimne, ale po čase zistíte, že ich od začiatku zaujímal len váš vzhľad. Nájsť partnera, ktorý vás chce pre charakter, hodnoty a osobnosť, je podľa mňa oveľa ťažšie. Neustále si kladiete otázku, či by o vás mal záujem aj vtedy, keby ste nevyzerali tak, ako vyzeráte. Ani vo vzťahu to nemusí byť jednoduché. Niektorí partneri bývajú viac žiarliví, vadí im, že sa na vás muži pozerajú, že vás oslovujú, alebo vám píšu. A pritom vy za pozornosť okolia často vôbec nemôžete.
Aj obyčajné oblečenie je problém. Keď si oblečiem šaty, alebo niečo viac ženské, hneď som vraj vyzývavá, alebo sa chcem predvádzať. Akoby vzhľad krásnej ženy bol neustále verejnou témou. A potom práca.. Keď je pekná žena úspešná alebo na vedúcej pozícii, vždy sa nájde niekto, kto naznačí, že jej pomohol vzhľad. Akoby bolo nemožné byť zároveň atraktívna aj schopná. Áno, krása môže priniesť aj výhody, ale prináša aj neustále hodnotenie, predsudky, závisť a pochybnosti o úmysloch ľudí okolo vás. Naozaj si ešte stále myslíte, že byť veľmi krásna žena znamená mať život jednoduchší? Alebo je to len výhoda, ktorú vy zvonka nechápete?
@anonym_autor No daj foto
@blackcat8885 Ja som jej foto ani nepytala, mna zena ako Ivanko z mrazika nezaujima a napisala sama od seba, kde a kolkej ju uvidim pred fitkom 😀. Tak skus jej napisat a napise ti, kde tu krasavicu uvidis 😀.
pojem krasa je velmi individualny, aj Veresova by zapadla do tvojho opisu, je naozaj velmi krasna, ale kazdemu sa nemusi pacit, kazdy by s nou nechcel zit

@anonym_autor No daj foto