icon

Na koľko rokov vyzeráte v skutočnosti?

Dnes o 14:40

Ahojte. ak niekoho stretnete neznameho, alebo vam hadaju vek, na kolko rokov vraj vyzerate a kolko realne mate? Mne tiahne na 48 ale hadaju mi tesne pod 30. a vam?

Strana
z4
anonym_2cc2f0
Dnes o 14:42

@anonym_autor ja tipujem,podľa príspevku 16...

anonym_2422eb
Dnes o 14:45

Ak by si mala 48 rokov, neverim, že také hlúposti sa budeš pýtať, vek nezmeniš, ak vyzeraš mladšie môžeš byť len rada

anonym_76c961
Dnes o 14:47

Vraj mladšie, ale to možno len zo slušnosti ľudia hádajú menej, aby neprestrelili. Ja vždy poviem menej ako si myslím, nech neurazím náhodou. 😀 Podľa mňa vyzerám primerane veku, ale ľudia zvyknú povedať tak o 5 menej, no občas si aj občiansky ešte vypýtajú v obchode, ale to aj podľa toho čo mám na sebe a ako som upravená.

anonym_b5083c
Dnes o 14:50

Kazdy si mysli, ze vyzera mladsie a okolie ho v tom sucitne nechava. 🙂Pobehuju tu potom po uliciach 70tky v minisukniach, na ktore prisla druha jar.

januska12323
Dnes o 14:51

O polovicu menej ako mám.

anonym_7665e4

Mne sa najviac paci, ked na foto je zena cez 40, a jej dcera cez 20 a zacnu im pisat na fotku, ze ako sestry vyzeraju, ze nevidno, ze ma 40. Pritom, matka na fotke vrasky okolo oci, aj ust. A teda urcite nevyzeraju ako sestry.

anonym_e535b7

Mám pomaly rokov, tipujú mi menej, ale myslím ,že iba málinko, okolo 40. Určite nie 30, ani 35, zase som realista. Ale keď som mala 34, mysleli si ľudia, že som na VŠ. Cítim sa dobre v tom veku, v ktorom som. Už mám v paži veľa....

anonym_77821a
Dnes o 14:57

Istá cast Mk je presvedcena že vyzerá mladšie. Písalo ich tu pár aj s fotkami a rozhodne nevyzerali mladšie ani s filtrami. V jednej diskusii ale sväto sväté tvrdili že áno vyzerajú mladšie.

anonym_054c86
Dnes o 14:58

Zajtra budem mať 38 a viac ako 17 mi ešte zatiaľ nikto netipol. Ale teda mne to prekáža

anonym_fceb37
Dnes o 14:59

Nevedela som ze existuje aj 48rocna „pick me girl“ 🤣

anonym_3debf4
Dnes o 15:06

@anonym_autor ešte 50r, nevyzerala ako 30r. Ale ako vtip,fakt dobré

aurora33
@anonym_77821a

Istá cast Mk je presvedcena že vyzerá mladšie. Písalo ich tu pár aj s fotkami a rozhodne nevyzerali mladšie ani s filtrami. V jednej diskusii ale sväto sväté tvrdili že áno vyzerajú mladšie.

@anonym_77821a jasne a potom ako sa urazia, keď im človek napisu, že ale naozaj nevyzerajú na 18 😀😀😀 zvlášť jedna je taká externistka. Navlečie si na seba kratasky a la Pali habera a mysli si, že vďaka tomu bude vyzerať mlado. A v tvári vyzerá dokonca starsie oproti tomu aky ma vek. Vtipne no 🙂

anonym_b5083c

Tak daj fotku nenamalovana zrana. To aj mobil ma problem rozoznat cloveka pri odomykani.🙂

anonym_999dff
Dnes o 15:09
@anonym_3debf4

@anonym_autor ešte 50r, nevyzerala ako 30r. Ale ako vtip,fakt dobré

@anonym_3debf4 ale joj... 30tka bez dobrej skin rutiny vyzera za par rokov starsie ako ta co ma cez 40. Vrasky robia fest starsi vyzor 😉 Spokojne sa postavim vedla tej o 10r. mladsej a proste nepovies,ze mam viac 🤷🏼‍♀️ A jasne,mozes povedat,ze si len namyslam, ale pochybujem,ze by 20x rocni chalani volali dobrovolne na rande zenu,ktorej by tipovali,ze moze byt ich mama 😂😂

anonym_3debf4
Dnes o 15:13
@anonym_999dff

@anonym_3debf4 ale joj... 30tka bez dobrej skin rutiny vyzera za par rokov starsie ako ta co ma cez 40. Vrasky robia fest starsi vyzor 😉 Spokojne sa postavim vedla tej o 10r. mladsej a proste nepovies,ze mam viac 🤷🏼‍♀️ A jasne,mozes povedat,ze si len namyslam, ale pochybujem,ze by 20x rocni chalani volali dobrovolne na rande zenu,ktorej by tipovali,ze moze byt ich mama 😂😂

@anonym_999dff ona píše,že má 48, a že jej hádajú po 30. 20rokov,je sakra rozdiel. Niektorí by možno mali záujem 😂

anonym_7665e4
Dnes o 15:14
@anonym_999dff

@anonym_999dff mozno si ako Stiflerova mama 😀😀

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
ayanamirei
Dnes o 15:15
@anonym_7665e4

@anonym_999dff mozno si ako Stiflerova mama 😀😀

@anonym_7665e4 mozno to je dnes taka moda,ze sa mladym pacia starsie a tak sa citi aspon dobre 😁😁😁

anonym_7665e4
Dnes o 15:16

Zabudla si sa oznacit anonym 😀. Lebo ty si anonym Stiflerova mama, tak si pisala co si aj zrusila spravu.
@ayanamirei

ayanamirei
Dnes o 15:19
@anonym_7665e4

Zabudla si sa oznacit anonym 😀. Lebo ty si anonym Stiflerova mama, tak si pisala co si aj zrusila spravu.
@ayanamirei

@anonym_7665e4 ach, tento kon, clovek ani anonymny neostane 😂

anonym_7665e4
Dnes o 15:19
@ayanamirei

@anonym_7665e4 ach, tento kon, clovek ani anonymny neostane 😂

@ayanamirei Nevadi, aj tak si anonymna 😀. Len som chcela vidiet Stiflerovu mamu. Aj ked nie si uz anonym nevidim 😀.

anonym_27d945
Dnes o 15:20

Vyzeram starsie aj su vsetci sokovani, ked im poviem, kolko mam rokov. Niekto to povie decentne, no mladsie rocniky aj zhyknu, ze preboha, mysleli si, ze mam o 10 viac.. co uz, uz som si zvykla. Nie je to vzdy len o vraskach, aj ked tych mam pozehnane, ale celkovom vystupovani. Ja som v praci viac menej vazna, ziadne infantilne vystupovanie, aj ked viem sa aj zasmiat, uvolnit, som zodpovedny typ cloveka a to tiez pridava na veku. (V sukromi je so mnou sranda) Uz na strednej si mysleli, ze mam po 20. Na VS si mysleli, ze tam ucim..

anonym_b5083c
Dnes o 15:22

Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat. Na operačním stole
spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije. Bůh jí odpoví, že
bude žít ještě dalších 40 let.
Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v
nemocnici,nechá si liposukcí odstranit přebytečný tuk,
vycpat silikonem prsa a rty, narovnat nos, zmenšit zadek,
odstranit vrásky a další plastické úpravy, aby omládla.
Rozhodla se,že těch dalších 40 let života prožije jako
"fešanda".
Když po poslední operaci vychází z nemocnice srazí ji na
přechodu sanitka a je po ní.
Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí:
"Ty lumpe! Copak jsi mi neslíbil, že # budu žít ještě dalších
40 let?!?"
A Bůh odpoví: "Promin., ale to ti teda přísahám, že jsem tě
fakt nepoznal!!!"

oli18
Dnes o 15:23

Moj postreh je, ze ludia vedia uhadnut vek len svojim rovesnikom. Mne mladi nevedia uhadnut vek vobec. Hadaju mi ovela menej nie preto, ze vyzeram na menej, ale preto, ze ozaj odhad nemaju.

anonym_d0c9cf
Dnes o 15:24

@anonym_autor To závisí od toho, či ten, kto odhaduje môj vek, nemá pridlho tie isté dioptrie 😀

anonym_7665e4
Dnes o 15:27
@oli18

Moj postreh je, ze ludia vedia uhadnut vek len svojim rovesnikom. Mne mladi nevedia uhadnut vek vobec. Hadaju mi ovela menej nie preto, ze vyzeram na menej, ale preto, ze ozaj odhad nemaju.

@oli18 Praveze rovesnici vedia najviac prekvapit. Lebo porovnavam so sebou. A pride mi pani o 10 rokov stasia ako ma 😀.

thereisabear
Dnes o 15:34

Náhodou, je tu jedna baba, čo má vnúčatá, pred 50kou a podľa fotky by som jej tipovala niečo cez 30.

anonym_7665e4
Dnes o 15:36
@thereisabear

Náhodou, je tu jedna baba, čo má vnúčatá, pred 50kou a podľa fotky by som jej tipovala niečo cez 30.

@thereisabear Urcite vyzera na cez 40. A mne sa zda, ze ma 45. Ale tak uhol pohladu.

aurora33
Dnes o 15:37
@thereisabear

@thereisabear viem ktorú myslíš. Ja by som jej tipla tak 52-53. Ale ona sa fotí schválne zhora aby vyzerala mladšie.

anonym_7665e4
Dnes o 15:38
@thereisabear

@thereisabear A 30 rocna zena je este sexica. Pani urcite nie je sexica. Vyzera normalne na svoj vek cez 40 rokov.

Strana
z4