Najlepší život na Slovensku: Ktoré mesto vybrať?
Ktore mesto na Slovensku (okrem Bratislavy) je podla vas najvhodnejsie na zivot? Najma z pohladu dostupnosti byvania, pracovnych prilezitosti a platov. Kde by ste si vedeli predstavit zit?
@anonym_autor tam , kde žijem , Nitra
Mám to tu rada, mám výbornú prácu, dobre platenú a manžel tiež , vojak
My si nesťažujeme
.
Mám ale ešte rada Trenčín , tam by som vedela žiť. Pochádzam odtiaľ
Neviem, ja nemám ideálne. Páči sa mi Trnava ako mesto a je aj dostupnosť dobrá do Bratislavy, ale neskutočne tam fučí a to ma irituje. Nitra mi príde také "cigánske" mesto hlavne v čase dávok a v niektorých častiach a celkovo sa mi nejako moc nepáči. Trenčín je pekný, ale ľudia mi tam extrémne nesedia. Žilina mi príde chaotická. Košice daleko od Bratislavy veľmi. Banská Bystrica drahé byty a malé platy hoci príroda a mesto pekné. Teda fakt neviem, všade nájde aj plusy aj mínusy.
Ziadne na slovensku.
@anonym_193789 tiež si myslím.a žiješ tu či niekde inde?
@anonym_193789 tiež si myslím.a žiješ tu či niekde inde?
@anonym_48d02f zatial v cesku, za dva roky sa stahujem do Kodane
My si nesťažujeme
.
@marsmykkok
@anonym_8bf160 Ani ja sa na Nitru nesťažujem, prácu máme, aj syn, nemusí chodiť nikde do zahraničia, vezmem auto, v meste som za pár minút a netreba nám ani pražské metro.
Trnava, Žilina ďalej od západu by som nešla.
My si nesťažujeme
.
@anonym_8bf160 Nikol ?
Keby som zila na Svk tak mne sa paci lokalita pri Devine ticho klud priroda a za par minut si v centre Ba . Ale tebe sa Ba nepaci tak nic . 😃 toto je tak individualna otazka ze tu odpoved kde je naj Musis najst sama .
Pre mňa je to Žilina. https://www.ta3.com/clanok/1041333/zilinsky-kra...
@andreakotesova ty fakt veríš tomu čo tam píšu? Kedysi slávna VŠDS (vysoká škola dopravy a spojov) je ukážkovou hanbou v praxi, čo sa dopravy v meste týka. Kapitulík len pekné reči, ale kto pozná mesto, ľudí a pozadie, vie, že len tliacha pekné reči. Veď Žilina nemá ani len verejné wc, ak by nebolo Mirage a Aupark. A on sníva o inteligentnej technológii. Tak, ale chápem, že ty si asi z Kotešovej a nevieš to tak vyhodnotiť. Ja som rád, že som odtiaľ odišiel.
@andreakotesova ty fakt veríš tomu čo tam píšu? Kedysi slávna VŠDS (vysoká škola dopravy a spojov) je ukážkovou hanbou v praxi, čo sa dopravy v meste týka. Kapitulík len pekné reči, ale kto pozná mesto, ľudí a pozadie, vie, že len tliacha pekné reči. Veď Žilina nemá ani len verejné wc, ak by nebolo Mirage a Aupark. A on sníva o inteligentnej technológii. Tak, ale chápem, že ty si asi z Kotešovej a nevieš to tak vyhodnotiť. Ja som rád, že som odtiaľ odišiel.
@anonym_e7f898 nesprávny link som vybrala. Nevšimla som si Kapitulika 😅 a ja bývam priamo v Žiline 🤣 Inak UNIZA velmi v meste svojvoľne "nenarobi", ak jej to mesto "nedovoli".
@anonym_8bf160 Nikol ?
@anonym_a6da98 nie, nie , ale keby som aj bola, asi sa nepriznám 😀🙈
@anonym_e7f898 nesprávny link som vybrala. Nevšimla som si Kapitulika 😅 a ja bývam priamo v Žiline 🤣 Inak UNIZA velmi v meste svojvoľne "nenarobi", ak jej to mesto "nedovoli".
@andreakotesova jasné chápem.
@anonym_a6da98 nie, nie , ale keby som aj bola, asi sa nepriznám 😀🙈
@anonym_8bf160 lebo presne mi to sedelo na jednu lekárku čo poznám aj tá chodí s vojakom :D také dejavie no stane sa :D :D potom prepáč :D
Neviem, ja nemám ideálne. Páči sa mi Trnava ako mesto a je aj dostupnosť dobrá do Bratislavy, ale neskutočne tam fučí a to ma irituje. Nitra mi príde také "cigánske" mesto hlavne v čase dávok a v niektorých častiach a celkovo sa mi nejako moc nepáči. Trenčín je pekný, ale ľudia mi tam extrémne nesedia. Žilina mi príde chaotická. Košice daleko od Bratislavy veľmi. Banská Bystrica drahé byty a malé platy hoci príroda a mesto pekné. Teda fakt neviem, všade nájde aj plusy aj mínusy.
@marsmykkok hm skus zit v Kosiciach, tu nadavam na vietor kazdy den, je to vycerpavajuce
My si nesťažujeme
.
@anonym_8bf160 V Nitre sú vojaci? Aký prápor??
@anonym_autor
Jedine Svidník, alebo potom Humenné.
Za mňa je to Nitra, aj tu žijem s rodinou.
@marsmykkok hm skus zit v Kosiciach, tu nadavam na vietor kazdy den, je to vycerpavajuce
@anonym_67c914 vetrík je super, trošku schladí. Iné veci by sa dali kritizovať.🤣
ja žijem v Košiciach, dlho som si zvykala, lebo pochádzam zo stredného Slovenska
ale keby som bola znova mladá a mohla sa rozhodnúť tak idem niekde na západ, bližšie k civilizácii, niekde kde je práca, dobré školy pre deti
Všetko na Slovensku mimo Bratislavy je hnusná špinavá diera, kde sa to hemží smeráckou čvargou.
Ťažko povedať, mne sa páčia veľmi Košice.
Všetko na Slovensku mimo Bratislavy je hnusná špinavá diera, kde sa to hemží smeráckou čvargou.
@jankar1995 ach jaj, že ťa to baví, ale tak ak ťa toto rbi šťastnou...ja by som sa hanbila😂😂
@anonym_autor zijem v Poprade ale radšej by som išla do Prešova alebo do Košíc aj z hľadiska že tam je oveľa teplejšie ako u nás aj z hľadiska mladého človeka že tam má všetko čo potrebuje ..ale zase PP je oveľa lepší ako LM alebo RK ...

Ziadne na slovensku.