icon

Najlepší život na Slovensku: Ktoré mesto vybrať?

2. máj 2026

Ktore mesto na Slovensku (okrem Bratislavy) je podla vas najvhodnejsie na zivot? Najma z pohladu dostupnosti byvania, pracovnych prilezitosti a platov. Kde by ste si vedeli predstavit zit?

anonym_193789
2. máj 2026

Ziadne na slovensku.

anonym_8bf160
2. máj 2026

@anonym_autor tam , kde žijem , Nitra
Mám to tu rada, mám výbornú prácu, dobre platenú a manžel tiež , vojak
My si nesťažujeme
.
Mám ale ešte rada Trenčín , tam by som vedela žiť. Pochádzam odtiaľ

marsmykkok
2. máj 2026

Neviem, ja nemám ideálne. Páči sa mi Trnava ako mesto a je aj dostupnosť dobrá do Bratislavy, ale neskutočne tam fučí a to ma irituje. Nitra mi príde také "cigánske" mesto hlavne v čase dávok a v niektorých častiach a celkovo sa mi nejako moc nepáči. Trenčín je pekný, ale ľudia mi tam extrémne nesedia. Žilina mi príde chaotická. Košice daleko od Bratislavy veľmi. Banská Bystrica drahé byty a malé platy hoci príroda a mesto pekné. Teda fakt neviem, všade nájde aj plusy aj mínusy.

andreakotesova
2. máj 2026
anonym_48d02f
2. máj 2026
@anonym_193789

Ziadne na slovensku.

@anonym_193789 tiež si myslím.a žiješ tu či niekde inde?

anonym_193789
2. máj 2026
@anonym_48d02f

@anonym_193789 tiež si myslím.a žiješ tu či niekde inde?

@anonym_48d02f zatial v cesku, za dva roky sa stahujem do Kodane

petronelag
2. máj 2026
@anonym_8bf160

My si nesťažujeme
.

@marsmykkok
@anonym_8bf160 Ani ja sa na Nitru nesťažujem, prácu máme, aj syn, nemusí chodiť nikde do zahraničia, vezmem auto, v meste som za pár minút a netreba nám ani pražské metro.

anonym_b76a69
2. máj 2026

Trnava, Žilina ďalej od západu by som nešla.

anonym_a6da98
2. máj 2026
@anonym_8bf160

My si nesťažujeme
.

@anonym_8bf160 Nikol ?

miadi
2. máj 2026

Keby som zila na Svk tak mne sa paci lokalita pri Devine ticho klud priroda a za par minut si v centre Ba . Ale tebe sa Ba nepaci tak nic . 😃 toto je tak individualna otazka ze tu odpoved kde je naj Musis najst sama .

anonym_e7f898
2. máj 2026
@andreakotesova

@andreakotesova ty fakt veríš tomu čo tam píšu? Kedysi slávna VŠDS (vysoká škola dopravy a spojov) je ukážkovou hanbou v praxi, čo sa dopravy v meste týka. Kapitulík len pekné reči, ale kto pozná mesto, ľudí a pozadie, vie, že len tliacha pekné reči. Veď Žilina nemá ani len verejné wc, ak by nebolo Mirage a Aupark. A on sníva o inteligentnej technológii. Tak, ale chápem, že ty si asi z Kotešovej a nevieš to tak vyhodnotiť. Ja som rád, že som odtiaľ odišiel.

andreakotesova
2. máj 2026
@anonym_e7f898

@andreakotesova ty fakt veríš tomu čo tam píšu? Kedysi slávna VŠDS (vysoká škola dopravy a spojov) je ukážkovou hanbou v praxi, čo sa dopravy v meste týka. Kapitulík len pekné reči, ale kto pozná mesto, ľudí a pozadie, vie, že len tliacha pekné reči. Veď Žilina nemá ani len verejné wc, ak by nebolo Mirage a Aupark. A on sníva o inteligentnej technológii. Tak, ale chápem, že ty si asi z Kotešovej a nevieš to tak vyhodnotiť. Ja som rád, že som odtiaľ odišiel.

@anonym_e7f898 nesprávny link som vybrala. Nevšimla som si Kapitulika 😅 a ja bývam priamo v Žiline 🤣 Inak UNIZA velmi v meste svojvoľne "nenarobi", ak jej to mesto "nedovoli".

katka533
2. máj 2026

@anonym_autor Trnava

anonym_8bf160
2. máj 2026
@anonym_a6da98

@anonym_8bf160 Nikol ?

@anonym_a6da98 nie, nie , ale keby som aj bola, asi sa nepriznám 😀🙈

justxme
2. máj 2026

Bratislava, ale ak mimo nej, tak Žilina

anonym_e7f898
2. máj 2026
@andreakotesova

@anonym_e7f898 nesprávny link som vybrala. Nevšimla som si Kapitulika 😅 a ja bývam priamo v Žiline 🤣 Inak UNIZA velmi v meste svojvoľne "nenarobi", ak jej to mesto "nedovoli".

@andreakotesova jasné chápem.

anonym_a6da98
2. máj 2026
@anonym_8bf160

@anonym_a6da98 nie, nie , ale keby som aj bola, asi sa nepriznám 😀🙈

@anonym_8bf160 lebo presne mi to sedelo na jednu lekárku čo poznám aj tá chodí s vojakom :D také dejavie no stane sa :D :D potom prepáč :D

anonym_67c914
2. máj 2026
@marsmykkok

Neviem, ja nemám ideálne. Páči sa mi Trnava ako mesto a je aj dostupnosť dobrá do Bratislavy, ale neskutočne tam fučí a to ma irituje. Nitra mi príde také "cigánske" mesto hlavne v čase dávok a v niektorých častiach a celkovo sa mi nejako moc nepáči. Trenčín je pekný, ale ľudia mi tam extrémne nesedia. Žilina mi príde chaotická. Košice daleko od Bratislavy veľmi. Banská Bystrica drahé byty a malé platy hoci príroda a mesto pekné. Teda fakt neviem, všade nájde aj plusy aj mínusy.

@marsmykkok hm skus zit v Kosiciach, tu nadavam na vietor kazdy den, je to vycerpavajuce

anonym_1ae3f3
3. máj 2026

@anonym_autor
Najviac lesoparkov, jasne ze Bratislava

anonym2468
3. máj 2026
@anonym_8bf160

My si nesťažujeme
.

@anonym_8bf160 V Nitre sú vojaci? Aký prápor??

anonym_acd207
3. máj 2026

@anonym_autor
Jedine Svidník, alebo potom Humenné.

anonym_2a9404
3. máj 2026

Za mňa je to Nitra, aj tu žijem s rodinou.

anonym_caf0b3
3. máj 2026
@anonym_67c914

@marsmykkok hm skus zit v Kosiciach, tu nadavam na vietor kazdy den, je to vycerpavajuce

@anonym_67c914 vetrík je super, trošku schladí. Iné veci by sa dali kritizovať.🤣

anonym_bd60f1
3. máj 2026

ja žijem v Košiciach, dlho som si zvykala, lebo pochádzam zo stredného Slovenska
ale keby som bola znova mladá a mohla sa rozhodnúť tak idem niekde na západ, bližšie k civilizácii, niekde kde je práca, dobré školy pre deti

jankar1995
3. máj 2026

Všetko na Slovensku mimo Bratislavy je hnusná špinavá diera, kde sa to hemží smeráckou čvargou.

anonym_f14de2
3. máj 2026

Ťažko povedať, mne sa páčia veľmi Košice.

amalka07
3. máj 2026
@jankar1995

Všetko na Slovensku mimo Bratislavy je hnusná špinavá diera, kde sa to hemží smeráckou čvargou.

@jankar1995 ach jaj, že ťa to baví, ale tak ak ťa toto rbi šťastnou...ja by som sa hanbila😂😂

anonym_51d91b
3. máj 2026

@anonym_autor zijem v Poprade ale radšej by som išla do Prešova alebo do Košíc aj z hľadiska že tam je oveľa teplejšie ako u nás aj z hľadiska mladého človeka že tam má všetko čo potrebuje ..ale zase PP je oveľa lepší ako LM alebo RK ...