Nalepky na drinky ako prevencia proti drogám?
ahojte baby,
som teraz v Holandsku a vcera vecer sme isli s kamoskami do klubu. objednali sme si nejake drinky a prisli s takymito nalepkami navrchu pohara. nechapali sme co to je, tak sme sa opytali preco nam to dali a udajne je to prevencia aby nam niekto nieco nedal do pitia.
co si o tom myslite? ja na to mam nejaky nazor, ale rada by som pocula tie vase.
prikladam aj fotku, nie je to priamo z toho podniku, ale vyzeralo to takto podobne.
aký iný názor môžeš mať než ten že je to super?!
@biba_18 ale viem si predstavit nejake "prirodne zivly- eko-bio-raw", ze ake je to znecistovanie planety a pod. Ale paci sa mi ten napad, na vmiesavanie do drinkov doplatilo uz vela bab a za vynechanie takejto traumy to urcite stoji....
Už som počula aj o náramkoch,že si naň kvapneš z drinku a či sa zafarbí alebo nie...
Za mňa super....toto by malo byť v baroch povinné
Neboj prispôsobia sa, striekačka s ihlou a vstreknú cez otvor na slamku, alebo napichnú a v prítmí baru nezbadáš.
@maruskajednotka keď som mala na návšteve rodinu zo zahraničia boli prekvapení, že u nás to nie je bežné.Povedal, že u nich si každý drží pohár v ruke a stráži si ho, alebo dostane kryt ako je na fotke
Podla mna super...u nas som videl radu,ze prezervatív na pohár navliecť...toto je oveľa lepsie🤣
To teraz frčí, hlavne v Británii. Dávajú dievčatám, aj chlapcom do drinkov uspavadla a potom ich znasilnuju
Nápad dobrý, ale neviem, či to ochráni úplne, viem si predstaviť, že cez tú hrubú slamku sa dá všeličo nasypať...
@maruskajednotka čo nám priniesla sloboda, voľnosť 😊👍
@ivicatolic čo ti vadí na slobode a voľnosti? Však choď žiť do Číny do pracovného tábora 🙈 Toto robia psychopati, sociopati a kriminálne živly všade na svete. A kedysi aj u nás, len sa tak o tom nepísalo. Treba si pozrieť históriu najhoršìch kriminálnych činov v Československu a ani drinky nebolo treba. A ani slobodu. Ty Sloboda 🤦♀️
@ivicatolic čo ti vadí na slobode a voľnosti? Však choď žiť do Číny do pracovného tábora 🙈 Toto robia psychopati, sociopati a kriminálne živly všade na svete. A kedysi aj u nás, len sa tak o tom nepísalo. Treba si pozrieť históriu najhoršìch kriminálnych činov v Československu a ani drinky nebolo treba. A ani slobodu. Ty Sloboda 🤦♀️
@anonym_954a4f
Mozes mi vysvetlit preco ma Polsko so skoro nulovou ilegalnou migraciou 15 X nizsii pocet znasilneni ako Swedsko ktore ma vysoku migraciu,?
Some estimates suggest the reported rape rate in Sweden is over 15 times higher than that in Poland.
Nápad dobrý, ale neviem, či to ochráni úplne, viem si predstaviť, že cez tú hrubú slamku sa dá všeličo nasypať...
@kristina2412 slamku si cez obal napichnes uz ty. A je dalej na tebe nenechat uz potom svoj drink nestrazeny.
My sme sa chranili tym, ze sme vzdy sli viacere a davali na seba pozor. Nikto zo skupiny nikam samostatne nesiel. Ani na zachod. Platilo, ze kolke sme prisli, tolko nas odide. Napadnici sa mohli pridat k nam, k nasmu stolu. Ziadne ochadzanie s niekym von na cigu, alebo na prechadzku osamote a podobne. Ziadne trhanie sa od skupiny.
Ak o nu stal, mohol si vypytat cislo a ozvat sa jej a pozvat ju na druhy den.
Takze by ktosi musel zdrogovat celu skupinu. Inak by sme si vsimli, ze sa jednej nieco deje, nechova sa ako bezne a odviedli ju prec.
Smutne je, ze i to sa deje. Ze sa snazia zdrogovat celu skupinku, aby sa dostali k jednej. Nech jej nema kto pomoct, alebo si vsimnut, ze je mimo a nemoze sa branit.

aký iný názor môžeš mať než ten že je to super?!