icon

Nalepky na drinky ako prevencia proti drogám?

maruskajednotka
12. máj 2026

ahojte baby,

som teraz v Holandsku a vcera vecer sme isli s kamoskami do klubu. objednali sme si nejake drinky a prisli s takymito nalepkami navrchu pohara. nechapali sme co to je, tak sme sa opytali preco nam to dali a udajne je to prevencia aby nam niekto nieco nedal do pitia.

co si o tom myslite? ja na to mam nejaky nazor, ale rada by som pocula tie vase.

prikladam aj fotku, nie je to priamo z toho podniku, ale vyzeralo to takto podobne.

Nalepky na drinky ako prevencia proti drogám?
biba_18
12. máj 2026

aký iný názor môžeš mať než ten že je to super?!

vevesh
12. máj 2026
@biba_18

aký iný názor môžeš mať než ten že je to super?!

@biba_18 ale viem si predstavit nejake "prirodne zivly- eko-bio-raw", ze ake je to znecistovanie planety a pod. Ale paci sa mi ten napad, na vmiesavanie do drinkov doplatilo uz vela bab a za vynechanie takejto traumy to urcite stoji....

glorikarebeka
12. máj 2026

Už som počula aj o náramkoch,že si naň kvapneš z drinku a či sa zafarbí alebo nie...
Za mňa super....toto by malo byť v baroch povinné

guudy
12. máj 2026

@maruskajednotka ziadna novinka to nie je. Mas nieco proti?

natalka13
12. máj 2026

Nedavno to bolo v TV, igelit s gumickou na pohar.

anonym_e5622d
12. máj 2026

Neboj prispôsobia sa, striekačka s ihlou a vstreknú cez otvor na slamku, alebo napichnú a v prítmí baru nezbadáš.

anonym_a6a31a
12. máj 2026

@maruskajednotka keď som mala na návšteve rodinu zo zahraničia boli prekvapení, že u nás to nie je bežné.Povedal, že u nich si každý drží pohár v ruke a stráži si ho, alebo dostane kryt ako je na fotke

anonym_788de6
12. máj 2026

Podla mna super...u nas som videl radu,ze prezervatív na pohár navliecť...toto je oveľa lepsie🤣

tilly
12. máj 2026

To teraz frčí, hlavne v Británii. Dávajú dievčatám, aj chlapcom do drinkov uspavadla a potom ich znasilnuju

ivicatolic
12. máj 2026

@maruskajednotka čo nám priniesla sloboda, voľnosť 😊👍

kristina2412
12. máj 2026

Nápad dobrý, ale neviem, či to ochráni úplne, viem si predstaviť, že cez tú hrubú slamku sa dá všeličo nasypať...

anonym_954a4f
12. máj 2026
@ivicatolic

@maruskajednotka čo nám priniesla sloboda, voľnosť 😊👍

@ivicatolic čo ti vadí na slobode a voľnosti? Však choď žiť do Číny do pracovného tábora 🙈 Toto robia psychopati, sociopati a kriminálne živly všade na svete. A kedysi aj u nás, len sa tak o tom nepísalo. Treba si pozrieť históriu najhoršìch kriminálnych činov v Československu a ani drinky nebolo treba. A ani slobodu. Ty Sloboda 🤦‍♀️

anonym_1dd5da
12. máj 2026
@anonym_954a4f

@ivicatolic čo ti vadí na slobode a voľnosti? Však choď žiť do Číny do pracovného tábora 🙈 Toto robia psychopati, sociopati a kriminálne živly všade na svete. A kedysi aj u nás, len sa tak o tom nepísalo. Treba si pozrieť históriu najhoršìch kriminálnych činov v Československu a ani drinky nebolo treba. A ani slobodu. Ty Sloboda 🤦‍♀️

@anonym_954a4f
Mozes mi vysvetlit preco ma Polsko so skoro nulovou ilegalnou migraciou 15 X nizsii pocet znasilneni ako Swedsko ktore ma vysoku migraciu,?
Some estimates suggest the reported rape rate in Sweden is over 15 times higher than that in Poland.

moonlight1210
Včera o 02:26
@kristina2412

Nápad dobrý, ale neviem, či to ochráni úplne, viem si predstaviť, že cez tú hrubú slamku sa dá všeličo nasypať...

@kristina2412 slamku si cez obal napichnes uz ty. A je dalej na tebe nenechat uz potom svoj drink nestrazeny.

My sme sa chranili tym, ze sme vzdy sli viacere a davali na seba pozor. Nikto zo skupiny nikam samostatne nesiel. Ani na zachod. Platilo, ze kolke sme prisli, tolko nas odide. Napadnici sa mohli pridat k nam, k nasmu stolu. Ziadne ochadzanie s niekym von na cigu, alebo na prechadzku osamote a podobne. Ziadne trhanie sa od skupiny.
Ak o nu stal, mohol si vypytat cislo a ozvat sa jej a pozvat ju na druhy den.

Takze by ktosi musel zdrogovat celu skupinu. Inak by sme si vsimli, ze sa jednej nieco deje, nechova sa ako bezne a odviedli ju prec.

Smutne je, ze i to sa deje. Ze sa snazia zdrogovat celu skupinku, aby sa dostali k jednej. Nech jej nema kto pomoct, alebo si vsimnut, ze je mimo a nemoze sa branit.