Nechcem deti: Čo robiť, keď necítim túžbu?
Čo robiť s tým keď si vôbec neviem predstaviť mať deti a ani nemám tuzbu?
nič. čo by si s tým chcela robiť? určite nemaj deti lebo sa to patrí alebo že niekto chce ...
ale celkom vážne ti radím - aj keď nemáš túžbu a ani si to nevieš predstaviť - neodmietaj myšlienku, že raz by si ich mala ... ostaneš náhodou tehotná - a budeš pripravená na to dieťa mať ...
@anonym_autor ani ja nechcem a? Je to normálne. Nespravíš s tým nič
@anonym_autor nic, nebudes mat deti a budes zit zivot podla tvojich predstav.. bud s partnerom rovnakeho nastavenia, alebo sama...
Nic, co by si s tym mala robit? Co mam ja robit s tym, ze nemozem ani citit paradajky? Mam ich nasilu jest?
@anonym_autor tak nebudes a vybavene. Ludia ziju spokojni zivot aj bez deti. Mozno spokojnejší ako s nimi 🤣🤣🤣
@anonym_autor nič s tým nerob. Keď to necítiš tak to necítiš. Možno sa to časom zmení, možno nie. Hlavne buď úprimná k partnerovi a netrep také tie vety " no veď raz určite".
nic nerob, nie si jedina ani prav aani posledna ktora je dobrovolne bezdetna... nie je na tom nic zle
ja to mam horsie som nedobrovolne bezdetna
No tak si ich nerob. Ani keď bude na teba niekto tlačiť, lebo potom chúdence tie deti keď ich ako nechcene budeš vychovávať.
@anonym_autor tak zakladna otazka... uz ich mas a nechces ich? alebo ich este nemas a ani ich nechces?
Co robit? Skor-co nerobit.
Ale teda hlavne ak mas partnera tak v tomto sa musite zhodnut. Ak nemas tak nemusis nic.
Poriadne sa pri sexe chranit.
@anonym_autor tak isto som to citila aj ja....
Mna moja mama stale buzerovala,ze budem lutovat,ze nie som normalna,lebo kazda zena musi po tom tuzit....
Tolko dobiedzala,ze teda mam dceru.
No ked sa narodila,velmi tazko som to zvladala,mala som depresie,lutovala som sama seba .....proste nenechaj sa nikym ovplyvnit,ked ty to tak citis,tak nemaj radsej.ja som to nastastie ustala,lebo som mala milujuceho partnera,na neho sa podoba aj dcera,a napriek mojej depke som mala ale potrebu dieťa chranit a starat sa...no bola som dost chladna,zo zaciatku-necitila som tu pravu materinsku lasku,postupne však ako rastla,stale bolo s nou lepsie a teraz ju velmi lubim,napriek tomu ze je prave v puberte-je pomerne kludna,sikovna a v pohode.
Som velmi rada,ze som sa aj ja zmenila,a dceru to nepoznacilo.lebo by som si neodpustila,keby mojou vinou trpela.
No pisem preto,ze mohlo to aj inak dopadnut.preto sa nedaj ovplyvnit,rob to co citis srdcom.
Ja viem dnes povedat,ze keby som ju nemala,tiez by som s tym bola v pohode a urcite by som nelutovala,ale ked ju uz mam,tak som stastna,ze ju mam a ze to takto dopadlo.
Ale ako vravim,bolo to pre mna nesmierne tazke sa s tym stavom vyrovnat,lebo to nebolo z mojho presvedcenia.stastie,ze to bolo s chlapom,ktoreho velmi milujem a s nim mi to stalo za to
Komunikovať to úprimne a otvorene s partnerom a nájsť takého, ktorý to bude vnímať rovnako, keďže to je vec, v ktorej sa kompromis spraviť moc nedá… a žiť podľa seba 😊
Čo týždeň, to takáto téma. Je tak ťažké, si deti neurobiť?
Nikto ta nenuti mat deti. Nie je to povinnost. Bud ta tuzba prijde, alebo jednoducho neprijde. Zivot vies prezit spokojna aj bez nich.
Presne tak, nenúti ťa nikto, je to tvoja vec, tvoj život. Ľudia by mali pochopiť, že toto je skutočne voľba daného človeka.
Zeby ich nemat? 🤨 Sorry, ale to co je za stupidnu otazku. Kebyze napises, ze chces deti a nemozes mat prirodzene, co s tym.. pochopim.. ale tu nerozumiem co riesis?
Baby, vy co nechcete mat deti, tak aky mate vek? Ja mam 30r a tiež to tak citim a premýšľam, ci sa to niekedy zmení za par rokov.
Nic nemusis robit, mozno by si si mohla dat zamrazit vajicka, len pre pripad, ze by ta to neskor chytilo. Inak by som to nijako neriesila, ved je to tvoje rozhodnutie...
To su otazky...
Nemat ich. Ak sa na takúto vec musíš pýtať, tak je lepšie, ze ich nemas.

No tak ich mať nebudeš, veď to nie je povinné.