Obdiv verbálnych schopností Adely Banášovej
Ja Adelu obdivujem, mám rada jej názory odjakživa. Jej verbálne schopnosti, inteligenciu, schopnosť pohotovo odpovedať a vždy k veci, s korektným humorom. Mnohí na ňu nadávajú, ale to podľa mňa hlúpe krčmové typy, ktorým stúpa na otlak. Da sa niečo také naučiť? Ako to môže dokázať? Jasne, že ma vysoké IQ, vzdelaných rodičov a tým sa pohybovala v inom prostredí. Ale poznám veľa inteligentných ľudí a taký dar reči nemajú. Poznáte ešte niekoho z vášho okolia?
Odvaha, človek to musí mať aj v povahe ale koniec koncov je všetko o cviku a tréningu
vsadila by som sa, ze precitala tonu knih. To urcite pomaha
Adela je super
Adelu mám tiež rada , nepochopila som prečo niekomu vadí. Z akého dôvodu.
vsadila by som sa, ze precitala tonu knih. To urcite pomaha
@ljmmm Aký typ kníh by to mohol byť?
@anonym_autor raz hovorila ako sa už od malička hrala na moderátorku, napodobnovala ich, takze asi to, ako niekto ma predpoklady byt výborným lekárom a jasne ho tam ťahá, ona mala už mala svoje nadanie pre toto
Ak by nemala dar reci, tak nepracuje v oblasti v ktorej pracuje.
@ljmmm Aký typ kníh by to mohol byť?
@anonym_autor podla mna vsetky, sama musi rozoznat co je brak a co nie.
sú takí ľudia, čo vedia tak prirodzene rozprávať. kedysi aj malachovská taká bola, ešte keď moderovala tkm. ale oproti nej je adela čo sa týka intelektu vyššie…
V tomto podcaste toho odznelo z jej úst dosť, ako pracuje na sebe 🙂
Adela je naj a k tomu plynuje komunikuje aj po anglicky a nemecky, dokonca v oboch jazykoch aj zavtipkuje, super.
@enmery nezlepšuje. som introvert a aj keď som prečítala mrte kníh, neviem sa tak pohotovo vyjadrovať. mám kamoša s ktorým keď sa bavím som ako alenka v krajine zázrakov - on vie tak pekne vety poskladať, vystihnúť danú vec - vždy skončím s otvorenými ústami ako ma to vždy zasiahne…
takže nie, ako potrebuješ talent na herectvo, na to aby si bol spisovateľ, potrebuješ talent aj na toto…
@enmery nezlepšuje. som introvert a aj keď som prečítala mrte kníh, neviem sa tak pohotovo vyjadrovať. mám kamoša s ktorým keď sa bavím som ako alenka v krajine zázrakov - on vie tak pekne vety poskladať, vystihnúť danú vec - vždy skončím s otvorenými ústami ako ma to vždy zasiahne…
takže nie, ako potrebuješ talent na herectvo, na to aby si bol spisovateľ, potrebuješ talent aj na toto…
@biba_18 Ona má talent, ale celý život ho rozvíjala. Okrem iného sa sama vyjadrila, že číta veľa.
@anonym_autor ja sa tiez hlasim k jej obdivovatelkam, je mi velmi sympaticka aj vizualne. Podobny dar reci, aj ked nie taky jedinecny ako Adela ma Hana Lasicova a Zuza Sebova, ale Zuza mi je vizualne velmi nesympaticka.
@anonym_autor Moj muz ma tiez neuveritelny dar reci, strasne bohaty slovnik a vie velmi putavo a farbisto rozpravat. Je VS pedagog, takze vyuzije to a mava vzdy vyborne hodnotenia od studentov. Jasne, ze cital vela knih, ale podla mna sa taky uz narodil. Vidim tieto danosti totiz aj na synovi, ktory zacal velmi skoro a velmi dobre hovorit, nikdy nemal ziadne detske slova, vzdy rovno pouzival spravne vyrazy, v 18m uz hovoril komplikovane vety s minulym a buducim casom, s podmienkami, daval si zalezat na vyslovnosti. Stale ma takisto na svoj vek uz bohaty slovnik a rozprava farbisto ako spisovatel. A to teda este neprecital ziadnu knihu.
Ja ju nejako moc neobdivujem, ale je fakt inteligentná a schopná.
@anonym_autor ja sa tiez hlasim k jej obdivovatelkam, je mi velmi sympaticka aj vizualne. Podobny dar reci, aj ked nie taky jedinecny ako Adela ma Hana Lasicova a Zuza Sebova, ale Zuza mi je vizualne velmi nesympaticka.
@anonym_67b11a Šebovú prepínam hneď, podľa mňa je trápna a protekčne dosadená
mne stačila raz relácia o varení kde mala pred tým nakúpiť, či to bolo hrané alebo reálne, nevedno, ale nakupovať nevedela, odvtedy ju nemusím
@anonym_67b11a Zuzka Šebová je kočka.
ale dar reči zas až taký nemá ako Adela.
skôr tá Iveta Malachovská - tej išla papuľka 👍
@anonym_autor raz hovorila ako sa už od malička hrala na moderátorku, napodobnovala ich, takze asi to, ako niekto ma predpoklady byt výborným lekárom a jasne ho tam ťahá, ona mala už mala svoje nadanie pre toto
@anonym_cc5495 pozri storytelling alebo tak nejako. To bude najbližšie tomu o čo máš záujem. Sú na to kurzy, videá, literatúra, postup ako to trénovať. Super vec. Ale zo dňa na deň to nebude..
A ešte nejaké knihy o asertivite, komunikácii mi napadajú, len neviem ako sa volali. Bolo to niečo o tom, ako vtipne reagovat. Rozvíja sa tam fantázia, kreativita, asociácie, pohotovosť..
je zo znamej rodiny, od detstva sa kamosila s detmi roznych prominentov, napr. Hana Lasicova a pod., pohybovala sa v intelektualnom prostredi, od 16 rokov bola v Markize, teraz ma 45 rokov, teda ma 29 rokov praxe v mediach, takze je pochopitelne, ze je to najma praxou, k tomu cita skor asi motivacnu literaturu, a o sebarozvoji, viem, ze mala aj ucitela ANJ + ine veci, mozno teraz uz nie, ale ona vzdy hovorila, ze robi na sebe, aj ked sa jej nie vzdy chce, ale prekona sa
@anonym_autor mam ju rada je priama a inteligentna ale ten jej trapny, suchý humor mi vadí 🙈 no a s darom reči sa človek proste musí narodiť, potom už len záleží či je to voľáky blb z krčmy alebo vzdelaný človek a ten dar reči dokáže aj rozumne využiť.
@anonym_autor moja mama ju nemusi. pripada jej namyslena a nesympaticka
@anonym_autor Adela je top 💪👏,Za mňa jedna z najinteligentnejších žien šoubiznisu Veľmi rozhľadená, sčítaná,pohotová,vtipná a navyše život berie z nadhľadom. S nej vyžaruje taká vnútorná pohoda a krása,že dávno zatienila všetky krásky. Moja sesternica sa s ňou pozná a hovorí, že je presne ako na obrazovke. Vtipná,inteligentná a zároveň na nič sa nehrá.

Adela je topka 😆 ja ju mam tiez rada